nikolla1 18.12.04, 16:06 Powstaje nowa telewizja mam nadzieje że ta będzie na poziomie A nie jak ta którą już mamy. hi hi Potrzebujemy bezwzględnych dziennikarzy obiektywizmu itede itepe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osamotniony Re: NOWA TVP W Bełchatowie 19.12.04, 09:22 TVP czy telewizja regionalna? Masz na mysli ta z Vectry? Jesli tak, to chyba ciezko im bedzie dogonic ta z Dolsatu. Ciezko dogonic jesli chodzi o naklady, sprzet i chocby doswiadczenie, chociaz nie wiadamo jaka ekipa bedzie reprezentowac vectre, mam nadzieje ze na godnym poziomie. Narazie z tego co obserwuje to wciaz ten sam kanal testowy, barborka i regionalny konkurs piosenek,przedszkole 2004 ;) To ciekawy pomysl mam nadzieje ze bedzie sie sukcesywnie rozwijac, moze sie wydac ze tryskam nieco sceptyzmem, ale jakos zafascynowany nie jestem. Milo zas ze ktos zalozyl nowy temat, szkoda tylko iz taka sladowa ilosc osob tutaj zaglda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikolla1 Re: NOWA TVP W Bełchatowie 21.01.05, 20:09 powiem jedno DNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sgi2005 Re: NOWA TVP W Bełchatowie 07.02.05, 22:40 nikolla1 napisała: > Powstaje nowa telewizja mam nadzieje że ta będzie na poziomie A nie jak ta któr > ą już mamy. hi hi Potrzebujemy bezwzględnych dziennikarzy obiektywizmu itede it > epe nikola1 podaj 1 przykaklad czemu nie jest na poziomie ?? mysle ze jestes jedna z wielu osob ktore nic nie robia tylko krytykuja, btw: no jak narazie ta nowa tv to ma poziom taki ze hoho, domowe studio nagran .... gola "scala" na wizji , n/c a walsnie ... jesli chcesz wyrazic swoja opinie na temat informacji emitowanych w obecnej telewizji to prosze : belchatow.dolsat.pl .. nosz tylko komentowac , ale oczywiscie po co , nie chce sie lepiej narzekac .... pathetic Odpowiedz Link Zgłoś
zafka Re: NOWA TVP W Bełchatowie 08.02.05, 17:15 Proszę o przetłumaczenie tej odpowiedzi na polski - szczególnie akapitu: > btw: no jak narazie ta nowa tv to ma poziom taki ze hoho, domowe studio nagran > .... gola "scala" na wizji , n/c Przez to jak to napisałeś nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. Ale może o to ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sgi2005 Re: NOWA TVP W Bełchatowie 09.02.05, 23:49 scala na wizji > to taki program ktory bylo widac w 1 dni emisji wraz z jezdzacym kursorem myszki w systemie windows ... texty zmieniali (edycja) na zywca beda na wizji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zafka Re: NOWA TVP W Bełchatowie 11.02.05, 08:59 Teraz żałuję, że tego nie widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator13 Re: NOWA TVP W Bełchatowie 05.05.05, 02:49 Nowa telewizja w Bełchatowie ma poziom zerowy bo: 1. cały czas są powtórki (kilka dni to samo) 2. Po śmierci Papieża nie przerwali nadawania programu z muzyką disco-polo. 3. Podobno mieli ruszyć pełną parą już w styczniu, ale para poszła w gwizdek. 4. Nie wiadomo kto tam pracuję - podobno "tworzy" tą telewizję jakiś były SBek lub UBek z Piotrkowa Trybunalskiego a pracować mają tam ludzie z Faktów i jak słyszałem Edytka z TVP3 (ale ile w tym prawdy nie wiem). Odpowiedz Link Zgłoś