Dodaj do ulubionych

Solidny skup samochodów w Warszawie

IP: *.free.aero2.net.pl 07.04.13, 14:51
Polecam sprzedaż auta w skupie Selcar (selcar.pl) - firma na rynku istnieje od 1991 roku, Selcar to fachowa i uczciwa wycena pojazdu (wstępna wycena przy kontakcie telefonicznym), firma nie zaniża cen, dojazd i wycena całkowicie za darmo, Selcar zajmuje się wszelkimi formalnościami - polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: sebek Re: Solidny skup samochodów w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.13, 20:57
      POLECAM AUTO SKUP http//:www.sprzedajauto.waw.pl SOLIDNY, UCZCIWY AUTO SKUP
      GOTOWKA OD REKI , UMOWA OD REKI polecam tel.do nich 502 210 351
    • Gość: sebo Re: Solidny skup samochodów w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.16, 11:00
      Solidny skup samochodów w Warszawie auta30.pl
    • arturkwaw Re: Solidny skup samochodów w Warszawie 23.09.16, 09:41

skup toyot Warszawa

Kupimy każdą Toyote Corolla Carina Avensis Hiace Picnic Skup Toyot
      Nasza firma zajmuje się skupem aut osobowych i dostawczych marki TOYOTA.

Gotówka i odbiór auta tego samego dnia co telefon do nas.
      Dojeżdżamy do miast : Warszawa Siedlce Płońsk Ostrołęka Radom Ciechanów Grodzisk Mazowiecki Legionowo Żyrardów Błonie Pruszków Mińsk Mazowiecki Góra Kalwaria Sochaczew
      Brwinów Chorzele Glinojeck Podkowa Leśna Węgrów Konstancin Jeziorna Mława Gostynin Białobrzegi Lipsko Ostrów Mazowiecka Milanówek Zwoleń Różan Wyszków Wołomin Grójec Raciąż Sokołów Podlaski Wyszogród Sulejówek Drobin Skaryszew Ząbki Kozienice Kałuszyn Jeruzal
    • tomek_12a Re: Solidny skup samochodów w Warszawie 14.10.16, 12:37
      Polecam Auta30 w Warszawie Tekst linka oferuje skup aut za gotówkę. Skupuje auta osobowe oraz dostawcze, uszkodzone i używane.
    • jacekbasssik Re: Solidny skup samochodów w Warszawie 01.03.18, 13:30
      Warto też tu zadzwonić. Tu więcej info o tej firme
      W naszej firmie bez problemu i co najważniejsze: bez zbędnego marudzenia pozbędziecie się prawie każdego pojazdu – od ręki i za gotówkę!
      – Skupujemy samochody sprawne i uszkodzone.
      – Skupujemy auta bez względu na rocznik i stan.
      – Skupujemy samochody po kolizji lub wypadku
      – Skupujemy auta z uszkodzonym silnikiem / skrzynią.
      – Skupujemy auta po flotowe, firmowe, po nauce jazdy.
      – Skupujemy busy oraz auta ciężarowe do 3,5t
      – Skupujemy pojazdy użytkowe, maszyny budowlane, ciągniki rolnicze, sprzęt i maszyny rolnicze, przyczepy kempingowe, quady, motocykle, skutery
      i wiele więcej

skup aut Warszawa
    • wojtekfirlej Re: Solidny skup samochodów w Warszawie 29.06.18, 18:28
      Witam forumowiczów. Ze swojej strony mogę zaświadczyć, że sprzedaż samochodu w skupie AutoDarcar.pl z Warszawy jest sprawdzona i godna opisania na tym forum. Osobiście sprzedawałem swój samochód i miałem przyjemność współpracować z Panem Dariuszem z tej firmy. Dlaczego to opisuje? bo wyobraźcie sobie Państwo, że nie tylko dostałem bardzo uczciwe pieniądze za samochód, (który wymaga sporego odświeżenia), ale też uzyskałem zwrot niewykorzystanych składek OC a tego to się w ogóle nie spodziewałem. Jeżeli więc ktoś z Państwa jest z Warszawy to proszę rozważyć ten auto skup w pierwszej kolejności. Szczerze polecam. Wojtek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka