abc-szkolenia 02.06.16, 21:06 Szukasz usług związanych z BHP. Zapraszamy. www.wojtowicz-bhp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjzzjj Re: BHP 27.06.16, 12:01 Ja korzystam z usług www.bhpkompleksowo.pl prowadzą szkolenia stacjonarne oraz online + wszystkie usługi związane z BHP (ryzyko, wypadki, procedury itd.) Polecam ich bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnig12 Re: BHP 23.08.16, 12:23 Przy organizowaniu szkolenia bhp bardzo ważna jest firma szkoleniowa. Ważne żeby była profesjonalna i odpowiednio podchodziła do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
roztropnaimila Re: BHP 30.12.16, 10:29 Szkoła Policealna zaprasza na kierunek Technik BHP, szczegóły w linku: blue.edu.pl/oferta/szkoly_kierunki_czesne_0zl/technik_bezpieczenstwa_i_higieny_pracy Odpowiedz Link Zgłoś
raczki82 Re: BHP 26.04.18, 12:48 Myślę, że bardzo dobrą opcją jeśli chodzi o BHP jest firmę JLG. Szybkie i profesjonalne szkolenia jeśli chodzi o rynek budowlany. Jeśli kogoś interesuje taka opcja to może sobie zerknąć - jlg.com.pl/szkolenia-bhp-na-budowie/ . Moim zdaniem firma warta polecenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
patryk.kulinski Re: BHP 10.06.18, 20:06 Jeżeli chodzi o obsługę i szkolenia BHP w Warszawie to można skorzystać tu : www.purebhp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
raczki82 Re: BHP 27.06.18, 23:14 Ja znalazłem własnie opcję jeśli chodzi o szkolenia BHP na budowie. Chodzi mi dokładnie o to - jlg.com.pl/szkolenia-bhp-na-budowie/ . Czy ktoś z was zetknął się z tą firmą? Czy jest warta polecenia? Czytałem, że jest dość profesjonalnie. Zastanawiam się. Odpowiedz Link Zgłoś
abc-szkolenia Re: BHP 01.08.18, 14:38 BHP dla kierowców zawodowych abc-szkolenia.com/bhp/ Odpowiedz Link Zgłoś
ala.rusiecka90 Re: BHP 27.09.18, 21:17 Korzystałam ze szkoleń bhp dla pracowników z tej firmy controlbhp.pl/szkolenia-bhp/ i mogę polecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
airwch Re: BHP 28.10.18, 06:47 A ja zareklamuję swoją firmę. Prowadzimy profesjonalne szkolenia bhp stacjonarne oraz on-line. Pozostałe informacje w treści naszej strony www oraz bloga :) Zapraszamy. PS.: obiecujemy, że więcej materiałów będzie można odnaleźć w przyszłości, a w przypadku pytań- zapraszamy do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal491299 Re: BHP 18.02.23, 21:09 BHP to często ignorowany temat, a przecież chodzi o bezpieczeństwo. Moim zdaniem przy wybieraniu szkolenia warto skupiać się na branżowych profesjonalistach. http://www.bhpdlaciebie.eu/ to firma, która oferuje bhp szkolenie warszawa. Byłem i zdecydowanie polecam. To profesjonaliści i podchodzą do tematu na poważnie, więc realnie można zadbać po takim szkoleniu o bezpieczeństwo swoje i innych. Tak więc jeśli szukacie bhp szkolenie warszawa to sprawdźcie ich. Na pewno się nie zawiedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś