puellae_2007 09.06.10, 21:17 czy któraś z Was korzystała może ze sklepu/odziezy firmy be!mama?jaka jest jakoś tych ubrań?ceny wysokie więc wolę spytać, podoba mi się kurtka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tzka Re: pytanie mam do mam:) 09.06.10, 21:56 Mialam kilka rzeczy dla siebie (brzuszatej, oczywiscie ) i dla malego dzidziulca. Jakosc byla wtedy OK. Mam nawet jakies ciazowe ciuszki do sprzedania. Fajne koszulki w tej firmie kupowalam - z usmiechnieta buzka na brzuchu. Odpowiedz Link
puellae_2007 Re: pytanie mam do mam:) 10.06.10, 17:34 Mnie się własnie bardzo podobały takie rzeczy Wtedy jakoś kasy było mało, ale teraz mają świetne kurtki zielona/fioletowa -niby ciążowe, ale piszą, że śmiało można nosić poSkoro mówisz, TZKA , że są ok to chyba się skuszę Odpowiedz Link
tzka Re: pytanie mam do mam:) 10.06.10, 20:31 Kilka lat temu ciuskzi byly OK. O ile sie firma "nie popsula", to jakosc powinna byc nadal w porzadku. Teraz nic tam nie kupuje, bo ani w ciazy nie jestem, ani nie mam malego dzidziulca. Odpowiedz Link