Witam,
mam do sprzedania ciuszki po mojej córci:
1. 3 pary spodenek ze stópkami: - żółte, rozmiar 68, długość 30 cm, - białe welurkowe, firma Klucze, rozmiar 74, długość 37 cm, - białe w stópki zwierzątek, CoolClub, rozmiar 62, długość 32 cm.
10 PLN
2. dresowe spodenki szare. Rozmiar 68 (długość 29 cm, długość nogawki od kroku 16 cm)
5 pln
3. body z krótkim rękawkiem. F&F, rozmiar 62 - długość ok 33 cm
3 pln
4. rękawiczki bezpalcowe. Nieużywane. Kolor fioletowy z aplikacją. Rękawiczki można odpiąć do sznureczka. Długość sznurka 93 cm, długość rękawiczki 11 cm
7 pln
5. sztruksową sukienkę po mojej Córci. Kolor granatowy, ozdobiona kwiatuszkami i lamówką. Stan dobry. Wymiary: - pacha-pacha 25 cm, - długość od ramienia 37 cm
12 pln
6. kombinezon zimowy po mojej Córci. C&A, rozm. 74. Biały ze srebrnymi gwiazdeczkami, odpinany kaptur i rękawiczki, zapinany na dwa suwaki (bardzo praktyczny do ubierania). Długość od ramienia 57 cm
40 pln
7. sukienkę Kolor różowy (troszkę ciemniejszy niż na zdjęciu). Stan dobry. Wymiary: - pacha-pacha 29 cm, - długość od ramienia 40 cm.
12 pln
Zdjęcia prześlę zainteresowanym. Chyba, że ktoś mi podpowie jak tutaj wstawić fotki

).
Pozdrawiam