reallasta 16.10.08, 18:08 Poszukuję dobrego neurochirurga w Krakowie, proszę o pomoc. Pozdrawiam, Eliza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdulka16 Re: Neurochirurg Kraków - Szukam IP: *.wis.pk.edu.pl 17.10.08, 09:03 Od czego ma byc on specjalista?? I dlaczego tylko Kraków. Ja jestem z Krakowa a bylam operowana na Slasku i tego wcale nie zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
piekna000 do magdulki 26.11.08, 09:19 a przez kogo bylas operowana na slasku prosze pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branża med Re: Neurochirurg Kraków - Szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:50 w tej specjalności Krakowa bym nie polecał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hefa Re: Neurochirurg Kraków - Szukam IP: *.gemini.net.pl 23.10.08, 07:36 A ja BRDZO POLECAM, byłam operowana w Poliklnice na ul.Wrocławskiej, polecam dr. Klauza i dr Chrzanowskiego. Dzięki nim chodzę, żyję i czuje się swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Neurochirurg Kraków - Szukam IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 14:24 Ja także byłam operowana przez doktora Klauza i bardzo go polecam. Wszystko skończyło się pomyślnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALL Re: Neurochirurg Kraków - Szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 07:26 polecam Tarnów-szpital Św. Łukasza ord.Neurochirurgii..chyba nazywa się Maciejczak.rewlacjana skelę swiatową.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś