kacperr13 02.11.07, 23:22 Moja żona jakiś czas temu znalazła w Internecie firmę sprzedającą wyjątkowe prezenty i na urodziny dostałem lot szybowcem! Bez mydlenia oczu był to najlepszy relaks jaki miałem w życiu. Kacper Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 18:29 Wlasnie szukam takiego prezentu dla meza! Masz moze jakies namiary na organizatora takich lotow? Odpowiedz Link Zgłoś
ministry6 Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem 15.12.07, 18:09 ja myśle że pływanie łodzią podwodną jest lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezenty Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 13:15 Niezła opcja z tym szybowcem Ta stronka rządzi www.wyjatkowyprezent.pl !!! Tx Odpowiedz Link Zgłoś
muszkieterka80 Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem 07.04.10, 12:48 Rzeczywiście na stronie wyjatkowyprezent.pl jest mnóstwo nietypowych prezentów jakich normalnie pewnie byś nie kupił. Na co komu kolejne szklanki czy żelazko. Najważniejsze jest to co w życiu zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem IP: *.radom.vectranet.pl 20.07.09, 14:23 Witam. Ostatnio miałem okazję przelecieć się szybowcem. Żonka kupiła mi goldengifta na www.goldengift.pl - to taki serwis sprzedający prezenty przeżycia. Niesamowita atrakcja, leciałem oczywiście z instruktorem ale widoki były oszałamiające. Słychać tylko szum wiatru i dzięki temu możan skupić sie na krajobrazie i poczuć się jak ptak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka8 Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem IP: 77.236.9.* 13.05.08, 11:40 tego nie probowalam;) ale ja swojej kolezance (moglam kurcze wyslac tam takze meza(sic)) na urodziny razem z cala grupka znajomych zafundowalismy tygodniowy pobyt w osrodku Spa. chwalila sobie bardzo i wydaje mi sie dla kobiety wrazenia sa podobne...lub nawet wieksze...bo nie tyle ze luksusik...ale tez przyjechala tak.wycackana ze ho! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgnieszkaMich Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem IP: *.kalisz.mm.pl 21.06.08, 08:41 Ooood bardzo dawna o tym myślę, żeby zafundowac sobie i mężowi taką frajdę. Juz sam widok szybowca działa na kojąco na zmysły, a na pewno bedąc w górze czuje się ten spokój intensywniej.Gdybyś mógł podpytac żony szanownej o adres tej strony internetowej to byłabym Ci baaardzo wdzięczna. Mysle ,że tak jak w Twoim przypadku doznania zlotu przerosną moje oczekiwania.. Napisz jak możeszi posiadasz GG pod mój numer 9702963 lub na adres mailowy(AgnieszkaMich@op.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flimoni Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem IP: *.iFiber.telenet-ops.be 26.11.08, 14:16 Prosze napiszcie na jakim lotnisku takie cuda robia. Wiem ze gdzies w okolicach wroclawia ale to dla mnie za daleko- mieszkam w Wawie. Niestety obdzwonilam aerokluby- wawa, Plock i Czestochowa i nie oferuja takiej uslugi dla zwyklych zjadaczy chleba. Na www. wyjatkowy prezent.pl cena wydaje mi sie mocno wygorowana- kolega lata szybowcem i mowil ze placi na lot za wyciagarka 70-100zl, a ten lot jest wplasnie za wyciagarka :( Podobno to o polowe jest mniej atrakcyjne niz lot za samolotem. Jezcze raz prosze napiszcie cos o takich lotniskach pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: India Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem IP: *.011.c94.petrotel.pl 21.08.09, 14:13 W Płocku nie robią? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
snakedoc Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem 17.12.08, 19:18 Cisza i wolność, pełen relaks. Ale żaden szybowiec nie może sie równać z tym: www.youtube.com/watch?v=s6MEZdJnKRo podobno Rosjanie oferują lot odrzutowcem wojskowym za 20 tys $. Szepnij żonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black.paula89 Re: Lot szybowcem najlepszym relaksem 28.06.10, 12:07 Musze się wtrącić, chociaż wiele czasu upłynęło od założenia tego wątku. Na rynku pojawiło się parę firm które proponują przeloty szybowcem albo skoki ze spadochronem. Ja, jako że jestem z Wrocławia, jestem wierną klientką www.prezentokracja.pl. Do loty szybowcem lub skoki znalazłam tam loty paralotnią. Nawet szarpnęłam się na prezent dla mojego chłopaka. Ja natomiast wolę coś bardziej relaksującego, dlatego negocjuje z nim co może mi kupić jako podziękowanie za paralotnię:P Odpowiedz Link Zgłoś