snoopster 28.12.20, 09:14 Podczas sprawdzania skrzynki przez IMAP na android pojawia się błąd "unexpected end of network stream". SMTP działa OK, inne skrzynki w programie nie pokazują błędów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pemu Re: problem z imap 28.12.20, 11:41 Mam to samo na Thunderbird. Coś się spierniczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 28.12.20, 11:43 Proszę skontaktować się z naszym działem pomocy pod adresem pomoc@agora.pl przesłać zrzuty ekranu konfiguracji konta oraz komunikat błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: problem z imap 28.12.20, 13:56 Mam to samo, a skasowane posty w koszu mnożą się jak króliki na wiosnę. Niektóre wracają do skrzynki odbiorczej:( Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 28.12.20, 11:43 Proszę skontaktować się z naszym działem pomocy pod adresem pomoc@agora.pl przesłać zrzuty ekranu konfiguracji konta oraz komunikat błędu. Proszę też o podanie nazwy aplikacji pocztowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sapd Re: problem z imap IP: *.elpos.net 28.12.20, 15:42 dokładnie takie same problemy mam na kliencie w telefonie android oraz kliencie pop peeper na windowsie. email ze zrzutami wysłany na pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lesher Re: problem z imap 28.12.20, 19:15 Mam ten sam problem. Klient na Windowsa (Outlook) nie działa od 22.12., a na urządzeniach z androidem zaczęły się dziać takie cuda, jak opisujecie (skasowane maile "zmartwychwstają", a jednocześnie klonują się w folderze usuniętych i opróżnianie kosza nic nie daje). Zgłoszenie już wysłane na pomoc@agora.pl (pierwsze zgłoszenie 22.12, drugie dzisiaj). Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 29.12.20, 11:40 Dostęp do poczty w razie problemów jest dostępny także przez www pod adresem poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariannaworski Re: problem z imap 29.12.20, 17:54 Ale nikt na telefonie nie będzie odpalać przegladarki by odczytać wiadomości. Po to są aplikacje by z nich korzystać. U mnie podobna sytuacja trwa już 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 29.12.20, 19:15 Jeżeli trwa dwa tygodnie, to jest inny problem. Proszę skontaktować się z naszym działem pomocy na pomoc@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asobczynski Re: problem z imap 29.12.20, 21:52 Przesłałem dwa maile na pomoc@agora.pl i nie przyniosło to rezultatu. Na urządzeniach Apple mam to samo od tygodnia. IMAP nie działa. Skasowanie posta na urządzeniu nie kasuje go na serwerze. W koszu na serwerze jest ta wiadomość powielona dziesiątki razy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 30.12.20, 12:08 Zgłoszenie jest w trakcie realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pemu Re: problem z imap 30.12.20, 09:34 Czy ktoś próbuje to naprawić? Problem zgłoszony. Zero odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lesher Re: problem z imap 30.12.20, 10:13 To samo u mnie - problem zgłoszony na pomoc@gazeta.pl 22.12. (nie działa w ogóle klient Windows - Outlook, po prostu nie pobiera maili przez IMAP wyrzucając komunikat o braku połączenia z serwerem), a drugi raz w ostatni poniedziałek (zaczęły się dodatkowo dziać cuda na urządzeniach z androidem). Do dzisiaj brak odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 30.12.20, 12:09 Zgłosiłeś o 23:58, następnego dnia otrzymałeś odpowiedź. Zgłoszenie jest w trakcie realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lesher Re: problem z imap 30.12.20, 16:43 Tak, dostałem odpowiedź o następującej treści (poza "formułką RODO"): "Witamy, dziękujemy za zgłoszenie. Zgłoszenie zostało przekazane do działu technicznego w celu dalszej analizy. Będziemy się w tej sprawie kontaktować ponownie, gdy uzyskamy odpowiedź. Więcej informacji o Poczcie Gazeta.pl i G.pl pomoc.gazeta.pl/pomoc/0,0.htmlPozdrawiamy, Zespół Gazeta.pl" Tak jakby nie rozwiązało to mojego problemu z pocztą :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 30.12.20, 17:43 To oznacza, że zgłoszenie jest w trakcie realizacji. Otrzymasz odpowiedź po zdiagnozowaniu problemu i jego usunięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lesher Re: problem z imap 04.01.21, 12:17 Otrzymałem odpowiedź, że problem został rozwiązany. Faktycznie przestały się "klonować" maile, natomiast nadal nie mogę pobrać za pomocą klienta pod Windows (Outlook). Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 30.12.20, 12:17 Zgłoszenie zostało przyjęte. Informuję, że na odpowiedź mamy 14 dni. Odpowiadamy najszybciej jak jest to możliwe. Proszę o cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
a_usher Re: problem z imap 01.01.21, 19:11 Zgłaszajcie, informujcie, odpowiadajcie, czekajcie… Przez ten czas programiści Dreamlab przywrócili IMAP Onetu i Gazety do poprzedniego stanu. Za to serwis wyborcza.pl mimo zgłoszeń do tej pory nie zrobił nic z dziwnymi błędami w dostępie do komentarzy na wyborcza.biz. Potwierdzenie zgłoszeń też nie ma, nawet w spamie. Przykładowo na stronie wyborcza.biz/biznes/7,177150,26633319,mial-byc-polski-triumf-nie-wyszlo-jak-pekaly-oczekiwania-wobec.html …poprawny dostęp jest tylko do początkowych komentarzy w domyślnym sortowaniu, jakakolwiek akcja kończy się zmianą adresu na wyborcza.biz/biznes/7,177150,26633319,mial-byc-polski-triumf-nie-wyszlo-jak-pekaly-oczekiwania-wobec.html# …i potem można tylko dopisać nowy komentarz, odpowiedzi ani oceny dodać się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 04.01.21, 09:33 W sprawie wyborcza.pl proszę kontaktować się z pomocą wyborczej pomoc@wyborcza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a_usher Re: problem z imap 05.01.21, 04:28 Tam też już poszło, ale to nie wyjaśnia ignorowania zgłoszenia przez formularz na stronie www. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z imap 05.01.21, 10:21 Nie zajmujemy się zgłoszeniami z wyborczej, wszelkie uwagi proszę kierować do pomocy portalu wyborcza.pl Nie mamy możliwości sprawdzić czy wpłynęło Twoje zgłoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_usher Re: problem z imap 06.01.21, 15:21 Nie chcemy też zwracać uwagi innym, że się nie przykładają, prawda? Co tam jakiś stary dziad będzie portalił… Odpowiedz Link Zgłoś