Dodaj do ulubionych

Brak wszystkich maili

30.07.21, 00:40
Po zalogowaniu na maila zniknęła cała zawartość mojej poczty. Nie mogę wysłać żadnej wiadomości nawet na pomoc@agora.pl . Wysłałam zgłoszenie do biuro obsługi , ale nie mam odpowiedzi, tym bardziej iż napisane było , że napiszą na adres E-mail . A ja nie mogę nawet odbierać żadnych wiadomości. Czy ktoś miał już taki problem ? Co robić ?
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Brak wszystkich maili 30.07.21, 14:02
      W takich sytuacjach zalecamy zmianę hasła do konta. Jeżeli masz problem z odbiorem poczty, należy podać inny adres do kontaktu lub skontaktować się z pomocą telefonicznie.
    • gothar Re: Brak wszystkich maili 31.07.21, 00:03
      Mam podobny problem , wyskakują komunikaty o błędach ( nie udało sie pobrać konfiguracji,wystąpił problem podczas pobierania listy folderów i wiadomosci)
      • bagienny Re: Brak wszystkich maili 02.08.21, 10:02
        To nie jest podobny problem. Wiadomości w tym przypadku nie są usunięte. Usuń ciasteczka i pamięć podręczną i spróbuj ponownie.
        Jeżeli problem się powtórzy prosimy o kontakt z pomocą pomoc@agora.pl. W zgłoszeniu podaj czynności jakie wykonałeś oraz informację z jakiej i której przeglądarki korzystasz.
        • tes252 Re: Brak wszystkich maili 18.08.21, 23:58
          Loguję się i wylogowuję już kilka godzin :( Nie ma NIC :(
          Wystąpił problem, same komunikaty i nic więcej, Nie ma korespondencji a błędu zgłosić nie można- nie udało się wysłać. Jakieś kpiny, nie po raz pierwszy
        • mimbla1 Re: Brak wszystkich maili 19.08.21, 08:50
          nie udało sie pobrać konfiguracji,wystąpił problem podczas pobierania listy folderów i wiadomosci) - znów to samo!!!!!
          a podpowiedzi to w buty mozna wsadzić!!!!
      • mags6 Re: Brak wszystkich maili 09.08.21, 12:48
        Mam dokładnie to samo, te same 3 komunikaty. Od dziś od 20 minut, rano działała bez zarzutu.
        Mało tego - to samo ma moja mama, która tez ma pocztę na koncie gazety.
        Chyba problem jest po stronie Gazety..
        • bagienny Re: Brak wszystkich maili 09.08.21, 13:43
          Wyloguj i zaloguj się ponownie. Jeżeli nie pomoże skontaktuj się z naszym działem pomocy pomoc@agora.pl
          • tes252 Re: Brak wszystkich maili 19.08.21, 00:44
            ciekawe jak, nie można wysłać wiadomości
            • bagienny Re: Brak wszystkich maili 19.08.21, 10:41
              Dopisałeś się do wątku, który dotyczy innego problemu. W zaakceptowanym przez użytkownika regulaminie jest podany numer telefonu do pomocy pomoc.gazeta.pl/pomoc/7,154322,12911765,zasady-korzystania-z-serwisow-internetowych-agory-sa.html - tel. (42) 631 60 90
              Problem został usunięty.
          • mimbla1 Re: Brak wszystkich maili 19.08.21, 08:51
            a pomoc - działa w ogóle ????
    • mimbla1 Re: Brak wszystkich maili 19.08.21, 07:53
      Znów ta sama historia, brak e-maili !!!!
      • poljazz Re: Brak wszystkich maili 19.08.21, 08:07
        U mnie również...
    • mimbla1 Re: Brak wszystkich maili 19.08.21, 08:53
      od wczoraj mam to samo - po zalogowaniu: nie udało sie pobrać konfiguracji,wystąpił problem podczas pobierania listy folderów i wiadomosci)

wysłalam przez formularz pytanie - tylko ciekawe kiedy i jak przyjdzie odpowiedź skoro na pocztę nic nie przychodzi!!!!!
      • bagienny Re: Brak wszystkich maili 19.08.21, 10:44
        W takich przypadkach należy podać inne drogi komunikacji. Jeżeli masz telefon podaj telefon lub inny adres e-mail, który posiadasz. To tak na przyszłość (mam nadzieję, że nie będzie potrzebne). Sugeruję też dodać do konta adres alternatywny.
        Problem został usunięty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka