Dodaj do ulubionych

proszę o odblokowanie konta

11.04.23, 18:11
proszę o odblokowanie konta. Poczta nie działa mi już kilka miesięcy.
wyświetla mi się następujący komunikat:
ze względów bezpieczeństwa Twoje konto zostało zablokowane.

W pierwszej kolejności przeskanuj swój komputer programem antywirusowym z aktualną bazą wirusów.
Następnie zmień hasło dostępu do swojej skrzynki.
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: proszę o odblokowanie konta 12.04.23, 12:50
      Należy skontaktować się z działem pomocy pomoc@agora.pl jeżeli to już zrobiłeś, należy czekać na odpowiedź.
      • ebax Re: proszę o odblokowanie konta 19.04.23, 20:40
        Jak się skontaktować na adres mailowy skoro nie mogę wejść na pocztę?czy komus udało się odzyskac pocztę?
        • Gość: IlonaKKK Re: proszę o odblokowanie konta IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.04.23, 09:13
          Ja od prawie 2 tygodni nie mogę kompletnie nic wysłać z poczty. Zgłaszałam problem kilka razy, dzwoniłam też na podany do nich nr telefonu i ciągle słyszę to samo - problem jest bardziej złożony niż przypuszczali i proszą o cierpliwość. Nawet nie dookreślili się, ile to może trwać. Po prawie 25 latach posiadania skrzynki na gazeta, przenoszę się, gdzie indziej, chociaż przyznam, że jest ogromnie uciążliwe.
      • mereska Re: proszę o odblokowanie konta 20.04.23, 22:08
        Kiedy te problemy zostaną usunięte? Również napisałam na podany adres, ale nie wiem, gdzie przyjdzie odpowiedź, skoro na konta zalogować sie nie można.....
      • alendep Re: proszę o odblokowanie konta 24.04.23, 20:25
        jak długo czekać? Czekałam dziś cały dzień, po kontakcie mailowym, telefonicznym, znowu mailowym, proszeniu i błaganiu, że to pilne, że potrzebuję tej skrzynki, że są na niej ważne wiadomości. Jutro też mam czekać i sprawdzać co 5 min? Czy czekać tydzień? Miesiąc? Czy ktoś się skontaktuje?
        • Gość: anka Re: proszę o odblokowanie konta IP: *.fixed.kpn.net 27.06.23, 06:14
          Mam kompletnie to samo. Na pocztę przychodzą bardzo ważne rzeczy, rachunki, wyniki badań. To jest sytuacja nie do wytrzymania. Czy komuś się udało odzyskać dostęp? Dzwonienie i pisanie na razie zupełnie bez efektu.
          • bagienny Re: proszę o odblokowanie konta 27.06.23, 07:50
            Należy skontaktować się z działem pomocy pomoc@agora.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika).
    • ebax Re: proszę o odblokowanie konta 19.04.23, 20:38
      Mam to samo i poimimo że zrobiłam to wszystko co w komunikacie nadal nie mogę dostać się na pocztę.
    • alendep Re: proszę o odblokowanie konta 24.04.23, 19:55
      Moja skrzynka również zablokowana "ze względów bepieczeństwa". Nie czuję się szczególnie bezpieczna nie mając dostępu do bieżącej korespondencji. Zgodnie z komunikatem zmieniłam hasło, napisłam na mail pomoc@agora.pl, skontaktowałam się telefonicznie z infolinią, wygenerowałam kod bezpieczeństwa. Mimo to, wciąż nie odzyskałam dostępu, ani nie mam żadnej informacji kiedy to nastąpi. Jaka jest procedura odblokowania? Jak długo trwa? Dlaczego niemożliwe jest odblokowanie skrzynki od ręki po weryfikacji użytkownika?
    • 37ewa Re: proszę o odblokowanie konta 29.06.23, 15:38
      proszę o odblokowanie konta. Poczta nie działa mi już kilka miesięcy.
      wyświetla mi się następujący komunikat:
      ze względów bezpieczeństwa Twoje konto zostało zablokowane.
      • bagienny Re: proszę o odblokowanie konta 29.06.23, 17:11
        Należy skontaktować się z działem pomocy pomoc@agora.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka