mmoni 04.08.23, 02:33 Nie synchronizuje mi się poczta w aplikacji Gmail dla Android 13. W przeglądarce działa normalnie. Wszystkie inne konta pocztowe w tej aplikacji też działają normalnie. HELP! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: Nie działa mi poczta na Androidzie 04.08.23, 14:16 Proszę skontaktować się z naszym działem pomocy na adres pomoc@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
roberto74 Re: Nie działa mi poczta na Androidzie 04.08.23, 19:08 Mam to samo od tygodnia. Nie synchronizuje się z serwerem i nie pobiera nowych maili. Inne konta działają prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
stork Re: Nie działa mi poczta na Androidzie 07.08.23, 10:50 U mnie to samo. Jakoś nie palę się do kontaktu z pomoc@agora.pl Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
fofo1 Re: Nie działa mi poczta na Androidzie 28.09.23, 11:45 Witam. Czy udało sie zalogować do poczty? Ja mam dokładnie to samo : Błąd serwera proxy Serwer proxy otrzymał nieprawidłową odpowiedź od serwera nadrzędnego. Serwer proxy nie mógł obsłużyć żądania POST /poczta/auth. Powód: Błąd odczytu ze zdalnego serwera Odpowiedz Link Zgłoś