Dodaj do ulubionych

fotelik Nania

12.07.11, 18:33
Czy warto kupić foteliki firmy Nania, dla dzieci 2,5 i 5 lat - nie wiem niestety ile ważą, wyglądają standardowo, są to moi siostrzeńcy, przylatujący do Polski na 3 tygodnie na wakacje raz w roku - chodziłoby o okazjonalne przewiezienie choćby z lotniska do domu (ja dzisiaj oglądałam Nanie Imax 9-36, o taki:
www.nerv.com.pl/bezpieczny-fotelik-samochodowy-imax-plus-nania-9-36-kg.html
spodobał mi się wizualnie, jak na cene <200 zl jakość tapicerki i jej grubość na pierwszy rzut oka ok, nie orientuję się niestety na temat ich bezpieczeństwa- pasy mają piszczek, jest wewnętrzna wkładka profilująca dla mniejszych dzieci, podnoszony zagłówek .
Moja siostra poprosiła o kupienie poddupników, wolałabym dopłacic (ale wiadomo nie za dużo:/, nie bardzo mam możliwość, więc najtaniej aby było bezpiecznie) i kupić foteliki. Dla tego 2,5 latka pomyślałam o tym Nana Imax, ale chciałam zapytac tu na forum - i nie wiem za bardzo co można kupić dla 5 latka (na pewno wazy >15 i ma odpowiedni wzrost)

Ewentualnie jakie propozycje warto rozpatrzeć? Chodzi o korzystanie przez kilka tygodni w ciagu roku, i żeby były na nastepne sezony dla nich.
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: fotelik Nania 12.07.11, 18:53
      Tak są to dobre fotel na okazjonalne korzystanie. Mają 3* bezpieczeństwa. Najlepiej wykonane są te z linii Ferrari oraz Fisher price. Jest ich dużo na allegro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka