Dodaj do ulubionych

przegralismy.........................

IP: 212.160.155.* 05.06.02, 02:41

pisze to w uniesieniu, niestety ta wymowka nie pomoze wykrecic sie ze
stwierdzenia, ze ten kraj jest po prostu smieszny...................
od dlugiego juz czasu czekam na jakies swiatlo w tunelu, w jakim
utknelismy....................
futbol to potwierdza............................................
nie jestem prawdziwym Polakiem, ale wierzylem.......................

........................ co mnie sklonilo do chwili optymizmu?
nie wiem.........................

zaraz mi zarzucicie, ze na pilce swiat sie nie konczy...............
niestety, my nie potrafimy nic sprzedac (nic, czytaj nas samych..........)

to smutne, ze wierza w Polakow nie tylko Polacy.............

co mi zostaje powiedziec?
kurwa, spoko..........

to tak po polsku

wybaczcie,

jak kogos urazilem... przepraszam
Obserwuj wątek
    • Gość: bla..bla Re: przegralismy......................... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 17:23
      To już lament a nie żal po przegranej-uszy do góry kuki!Jeszcze przynajmniej
      jeden mecz przed nami i kolejne rozgrywki za 4 lata(to tak żeby Cię jeszcze
      ciut dobić,hehe-ale ze mnie złośliwe babsko...)
      • Gość: kuki Re: przegralismy......................... IP: 212.160.155.* 06.06.02, 10:42
        dzieki za slowa pociechy, juz mi przeszlo.
        • Gość: 79 Re: przegralismy......................... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:55
          Za 16 lat będzie lepiej!!!
          • vwdoka Re: przegralismy......................... 06.06.02, 13:56
            Gość portalu: 79 napisał(a):

> Za 16 lat będzie lepiej!!!

A za 40 i 4....
            • Gość: 79 Re: przegralismy......................... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 09:13
              Bo ich imię to czterdzieści i cztery. Tacy z nich romantycy.
              • Gość: kuki Re: przegralismy......................... IP: 212.160.155.* 07.06.02, 12:59
                A Engel to Kordian, he he.
                • Gość: 79 Re: przegralismy......................... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 14:09
                  Przegrany bohater romantyczny?
                  • Gość: bla..bla Re: przegralismy......................... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:59
                    A może niczym Konrad Wallenrod wkradnie się niepostrzeżenie w szeregi
                    przeciwnika(albo jako koń trojański z całą drużyną)i tym samym pokona
                    Portugalczyków ich własną bronią???
                    • mian Re: przegralismy......................... 08.06.02, 09:45
                      Trzeba sie smiac ;-)Nowy zart na temat polskiej reprezentacji uslyszany wczoraj
                      w Zetce :

Engel powinien dostać Oskara .
                      Za co ?
                      Za wystawienie Dziadów w Korei .

;-))))))))

pzdr
                      mian

Coz innego pozostało .Ale nadzieja ciągle jest nie ? ;-))))))
                      • Gość: 79 Re: przegralismy......................... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 10:40
                        Niezły dowcip. Dziś Dziady II.
                        • Gość: bla..bla Re: przegralismy......................... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 16:59
                          A proszę,jak to się pięknie składa-nawet tytułu wątku nie trzeba zmieniać,bo
                          ten jest ciągle aktualny...(ZAPOMNIAŁABYM!!!Będzie jeszcze aktualny przez
                          najbliższe 4 lata)Tak więc nasi wykreowani przez media "bogowie"
                          wracają,niestety,na tarczy(stety,niestety,może ich to czegoś
                          nauczyło).Wyjechali w glorii,a wracają...cóż...nic już nie będzie takie,jak
                          dawniej,a Polacy dalej będą wspominać sukcesy orłów Górskiego-żałosne...
                          • Gość: kuki Re: przegralismy......................... IP: 212.160.155.* 11.06.02, 02:24
                            paradoksalnie po dzisiejszym meczu jestem jakos spokojny i usmiech mi powraca.
                            sam sie dziwie, ze az takich emocji dostarczala mi przez te dni gra naszej
                            reprezentacji, jakby od niej zalezalo co najmniej moje miejsce w szeregu.
                            niezla jest potega mediow! az taki maja wplyw na nas??? lapiemy sie na tym jak
                            wszystko juz pozamiatane... i to nie tylko w pilce.
                            pozdrawiam
                            • Gość: 79 Re: przegralismy......................... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:12
                              Brak mi słów, dlatego nastała błoga cisza ...
                              • Gość: kuki Re: przegralismy......................... IP: 212.160.155.* 14.06.02, 23:49
                                az wstyd sie teraz wypowiadac. doskonaly mecz!!!
                                • Gość: kuki Re: przegralismy......................... IP: 212.160.155.* 14.06.02, 23:53
                                  "To było niesamowite. Po meczu, wygranym przez Polaków 3:1, z radości skakali i
                                  koreańscy kibice, i polscy i my. Najlepiej na tym wyniku wyszli Koreańczycy. A
                                  ja słuchałem tych krzyków i nie wiedziałem, o co tu chodzi" - powiedział
                                  amerykański piłkarz Landon Donovan.

"To coś, czego do tej pory nigdy nie przeżyłem. Dotąd nie przypuszczałem, że
                                  można tak się cieszyć po przegranym meczu" - dodał Brian McBride.
                                  pap
                                  • Gość: 79 Re: przegralismy.....zamiast komentarza IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 10:04
                                    Rozwiń cytat :"nam strzelać nie kazano"
                                    w oparciu o występ reprezentacji
                                    Polski na mistrzostwach świata 2002r.

Edytka Górniak będzie prowadzić nowy teleturniej
                                    w TVP1: "Jaki to hymn"

Polska drużyna wystąpi w reklamie najnowszej nagrywarki LG.
                                    Haslo reklamowe: "Przegrywaj jak oni!"

Co powiedział Engel do pilota po lądowaniu w Korei ?
                                    "Stary, nie gaś silników, zaraz wracamy"

• Gość: kuki Re: przegralismy.....zamiast komentarza IP: 212.160.155.* 21.06.02, 21:34
                                      Gość portalu: 79 napisał(a):

> Rozwiń cytat :"nam strzelać nie kazano"
                                      > w oparciu o występ reprezentacji
                                      > Polski na mistrzostwach świata 2002r.
                                      >
                                      > Edytka Górniak będzie prowadzić nowy teleturniej
                                      > w TVP1: "Jaki to hymn"
                                      >
                                      > Polska drużyna wystąpi w reklamie najnowszej nagrywarki LG.
                                      > Haslo reklamowe: "Przegrywaj jak oni!"
                                      >
                                      > Co powiedział Engel do pilota po lądowaniu w Korei ?
                                      > "Stary, nie gaś silników, zaraz wracamy"
                                      >
                                      >
                                      >
                                      >
                                      dobre!

"nam strzelac nie kazano..."
                                      skad ten cytat?

• Gość: kuki Re: przegralismy.....zamiast komentarza IP: 212.160.155.* 21.06.02, 21:35
                                        z ksiazki Engela "Futbol na tak"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka