olga_w_ogrodzie 10.01.10, 19:43 Tej, Dolor, że z poznańska zagadam - Ty idź na FdW, bo Cię tam wywołują. Ja znaczy z powodu, że się awanturuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: Dolor 10.01.10, 20:59 O krówkach znaczy się? E, nie chce mi się znowu tego samego. Pewnikiem dieta mnie tak osłabiła. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dolor 10.01.10, 21:07 no i kitę odwalisz i g... będzie z tej miłości. no nie dasz rady. cała nadzieja w Aurelce. Odpowiedz Link
dolor Re: Dolor 10.01.10, 21:42 Dokąd się nie będę w środku nocy przez zaspy przebijał, żeby do wody się rzucić, mam jeszcze szanse. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dolor 10.01.10, 22:13 spadaj Draniu. i tak pływałam dziś. nie dałbyś rady mnie wyścigować. na dodatek potem głodna byłam jak już nie wiem co. ponadto nadmieniam, iż mój kąpielowy strój jest w klasie. tylko, nawet mała dosypka chloru, mnie załatwia. skoro się jakiś tam z Wielkiej Polski mądruje, to niech choć powie, co na to. Odpowiedz Link
dolor Re: Dolor 10.01.10, 22:20 Już nie z Wielkiej. Obecnie trochę zawieszony. Może bym i nie doścignął, ale w tańcu na lodzie jestem lepszy. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dolor 10.01.10, 22:34 jasne, że nie. zwlaszcza po tym, gdy wypiję mleko. a to robię namiętnie. a z Ciebie podelec - nawet tego nie można. i se tak łykam , przez Ciebie, z winy poczuciem. /nie. nie dałbyś rady mnie wyścignąć w pływaniu. ratownik sam powiedział, że lecę jak burza. o . nawałnica nieomal - to cicho siedź/ Odpowiedz Link