Dodaj do ulubionych

Stary jestem?

13.08.02, 17:53
Antonina Krzysztoń, Martyna Jakubowicz,
Matrek Grechuta, Sojka -
1000 razy lepsze od tego co w radiu obecnie słychać
Wszystkie te Britney Spears ( czy jak to sie pisze )
do dupy wam mówię.

Ale nietolerancja co?
ale tak jest i co zrobić.
Obserwuj wątek
    • Gość: 79 Re: Stary jestem? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 08:35
      Trudno się z Tobą nie zgodzić. Ale to jest problem polskiego?niepolskiego
      showbussinesu. Fakajmy zachodnie malowane lale!
    • zeus Re: Stary jestem? 14.08.02, 13:09
      Inny przyklad - Zary i Przystanek Woodstock - 300 tysiecy ludzi pokazuje calemu
      przemyslowi rozrywkowemu, ze nie chce sluchac tej pseudomuzycznej papki.

Ci ludzie sluchaja muzyki, ktora w mediach jest wogole nieobecna!!! (jest to
      caly przekruj dobrej autorskiej muzyki - od poezji spiewanej, po ciezki rock)
      • servent Re: Stary jestem? 18.08.02, 20:41
        Czy znacie genezę lub etymologię wyrazów określających trendy muzyczne?
        Hip-hop wiem co oznacza ( prawie onomatopeja ) jazzrock też (np Vangelis
        Papatanasiu z Andersonem ) ale ta nowomowa mnie dobija.
        Ta kosmiczna bzdura z tym polskim rapowaniem - teksty lepsze piszę po #'u.
        Znacie ciekawe nazwy nieciekawej muzyki?

bardzo jestem ciekawy.
        • zeus Re: Stary jestem? 18.08.02, 21:21
          chocby TECHNO - dla mnie ciekawa nazwa - z racji studiow na PW.
          Za to nieciekawa, a w recz denerwujaca muzyka.
          • Gość: 79 Re: Stary jestem? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 12:38
            umcyk, umcyk
        • Gość: 79 Re: Stary jestem? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 12:29
          acid jazz
      • Gość: 79 Re: Stary jestem? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 12:23
        Na pogo też już jestem za stary!
        • Gość: bla..bla Re: Stary jestem? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 16:17
          Jest jeszcze R'n'B,tzn.umpcy umpcy i kiepawy wokal,przez ten gatunek ostatnio
          nie włączam radia wcześniej niż o 1 w nocy
          • Gość: 79 Re: Stary jestem? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 08:59
            Po północy też lipawka. Najgorze jest to, że teraz w ogóle nie poznasz stacji,
            jakiej słuchasz. Wszystkie są tak do siebie podobne, brak im wyrażnej linii.
            • zeus Re: Stary jestem? 26.08.02, 11:15
              Zdecydowanie wyrazna jest Pogoda ;-)
              • Gość: 79 Re: Stary jestem? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 12:43
                Tylko za bardzo smuci
                • zeus Re: Stary jestem? 26.08.02, 13:25
                  To niestety zdaza sie jej - ostatnio dosc czesto. Troche sie dodatkowo
                  zapetlaja w identycznie ulozony grafik.
                  Ale dla mni i tak baba w porownaniu do komercyjnej papki innych rozglosni.
                  • Gość: bla..bla Re: Stary jestem? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 15:39
                    Nie mogę ścierpieć "upalnego grania bez cienia..." w milionach wersji-robię się
                    ze złości purpurowa.Kilka lat temu radio grało u mnie cały czas,nie
                    przeszkadzało mi nawet w odrabianiu lekcji,teraz to już inna para kaloszy,gdy
                    słyszę hasła typu "hit po hicie" i całą zgraję hiciorów Pleksiglasa,Britney mam
                    mdłości..Pamieta ktoś jeszcze stare dobre radio Wawa,sam rock i dobre polskie
                    granie.Zachodnia sieczka wypiera totalnie polska muzykę z polskich
                    rozgłośni,czy to normalne?
    • Gość: bla..bla Re: Stary jestem? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 15:51
      A co do Pogody,to jak dla mnie też nieco smęci,ale za to puszczają piosenki w
      całości i chwała im za to.Moi rodzice b.lubią
      • Gość: 79 Re: Stary jestem? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 10:51
        Generalnie jest tak, że wytwórnie światowe mają w rękach rozgłośnie radiowe.
        Bowiem, aby być na rynku można pozwolić sobie na nie prezentowanie całej tej
        sieczki zachodniej? Chyba nie. Czy jest jakś komercyjna stacja radiowa, która
        na to sobie może pozwolić? Dlatego słuchamy tego samego w zetce , rmf, itd.
        Jedynie, co obecnie może przyciągnąc mnie do konkretnego radia to publicystyka
        i dobre wiadomości.
        • zeus Re: Stary jestem? 27.08.02, 10:53
          Od czego wszystkie rozglosnie tak jakby sie odzegnywaly.
          • bla_bla_bla Re: Stary jestem? 27.08.02, 19:05
            A słucha ktoś Famy,ja nie,ale może warto włączyć o którejś konkretnej godzinie?
            • Gość: 79 Re: Stary jestem? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 12:09
              Nie warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka