Gość: Kagan IP: *.vic.bigpond.net.au 24.02.02, 13:39 Przeciez stary zboczeniec uprawial zboczony seks z mlodymi, ale pelnoletnimi zboczencami! Kagan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatam jak to rozwiązać? 24.02.02, 14:11 Dla mnie celibat jest też zboczeniem.I jak teraz to rozumiec? zboczenie i zboczenie= normalność? Tak byłoby najwygodniej dla kleru.Tylko czy można tu zastosoawac zasady logiki? Ja wstawiłbym tam operator lub i rozwiązanie staje się poprawne. Zboczenie zawsze jest zboczeniem. TaTam Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: jak to rozwiązać? 24.02.02, 14:15 tatam napisał(a): > Dla mnie celibat jest też zboczeniem.I jak teraz to rozumiec? > > zboczenie i zboczenie= normalność? > > Tak byłoby najwygodniej dla kleru.Tylko czy można tu > zastosoawac zasady logiki? > Ja wstawiłbym tam operator lub i rozwiązanie staje się poprawne. > Zboczenie zawsze jest zboczeniem. > > TaTam odp. Jestes staromodny, dziekuj Bogu, ze u Ciebie z interesem wszystko jest OK, oni niech sobie tam to robia, ale niech spisza przedtem kontrakt. Odpowiedz Link Zgłoś
tatam Re: jak to rozwiązać? 24.02.02, 14:17 kaszper napisał(a): > tatam napisał(a): > > > Dla mnie celibat jest też zboczeniem.I jak teraz to rozumiec? > > > > zboczenie i zboczenie= normalność? > > > > Tak byłoby najwygodniej dla kleru.Tylko czy można tu > > zastosoawac zasady logiki? > > Ja wstawiłbym tam operator lub i rozwiązanie staje się poprawne. > > Zboczenie zawsze jest zboczeniem. > > > > TaTam > > odp. Jestes staromodny, dziekuj Bogu, ze u Ciebie z interesem wszystko jest OK, > > oni niech sobie tam to robia, ale niech spisza przedtem kontrakt. Masz świętą rację.Czyli poprą projekt z konkubinatami. Rzecz w tym ,że oni chcą być wzorem moralności, chcą żebyś postepował wg ich zasad.To jakież są to zasady? TaTam Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: jak to rozwiązać? 24.02.02, 14:22 > Masz świętą rację.Czyli poprą projekt z konkubinatami. > Rzecz w tym ,że oni chcą być wzorem moralności, chcą żebyś > postepował wg ich zasad.To jakież są to zasady? > > TaTam odp. wg Zasad, przeciez i tak nie mozesz tak zyc, dobre, wzor moralnosci seksualnej bez seksualnosci, to nieporozumienie. Sam nie wiem, o co wt ych wzorach chodzi. Od czasow Alberta Einsteina wszystko jest relatywne. Spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: jak to rozwiązać? IP: *.vic.bigpond.net.au 24.02.02, 14:36 kaszper napisał(a): > > > Masz świętą rację.Czyli poprą projekt z konkubinatami. > > Rzecz w tym ,że oni chcą być wzorem moralności, chcą żebyś > > postepował wg ich zasad.To jakież są to zasady? > > > > TaTam > > odp. wg Zasad, przeciez i tak nie mozesz tak zyc, dobre, wzor moralnosci > seksualnej bez seksualnosci, to nieporozumienie. Sam nie wiem, o co wt ych > wzorach chodzi. Od czasow Alberta Einsteina wszystko jest relatywne. Spoko. K: Przez tego Chazara Einsteina fizycy nie moga sobie dac rady z nieskonczonosciami... Dobrze, ze nie jestem fizykem... Ani tez klecha! A jak zboczeniec zalatwia zboczenca, to jest to zboczenie do kwadratu! Operator potegowania, innymi slowy... Pozdrawiam wszystkich normalnych! Na pochybel zboczkom, szczegolnie tym w sutannach! Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: jak to rozwiązać? 24.02.02, 14:42 Juz Ci pisalem, nie ma obaw, im wiecej jest homo tym lepiej dla Ciebie, masz wiekszy wybor, szkoda, ze nie jestes fizykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: jak to rozwiązać? IP: *.lib.monash.edu.au 25.02.02, 05:53 kaszper napisał(a): > Juz Ci pisalem, nie ma obaw, im wiecej jest homo tym lepiej dla Ciebie, masz > wiekszy wybor, szkoda, ze nie jestes fizykiem. 1.Mnie meskie dupy NIE podniecaja. 2.W kazdej organizacji przestepczej, szczegolnie typu mafijnego (kosciol kat. to wrecz klasyczny przyklad takiej organizacji) doniesienie o przestepstwie do wladz zewnetrznych, to grzech najgorszy z mozliwych... Pora wziac sie wiec nie za lokalnych bossow, ale za szefa mafii na Polske (Glempa) i glownego Ojca Chrzestengo z Watykanu! Aresztowac Wojtyle, jak tylko wyladuje w Polsce! Podobno sie wciaz uwaza za Polaka, wiec nie ma co sie obawiac o afere dyplomatyczna, bo to aresztowanie bedzie calkowicie wewnetrzna sprawa Polski! Kagan Odpowiedz Link Zgłoś