Dodaj do ulubionych

Sochaczew padł!

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 15:37
I co śmierdziele z Sochaczewa? Zawsze tacy zarozumiali, butni, a tu co?
Gówienko! Nadajecie się tylko do kibli szorowanie, a nie na forum. Parchy
jedne!
Obserwuj wątek
    • Gość: Woj Re: Sochaczew padł! IP: 213.186.88.* 29.01.03, 16:34
      Gość portalu: lolek napisał(a):

> I co śmierdziele z Sochaczewa? Zawsze tacy zarozumiali, butni, a tu co?
      > Gówienko! Nadajecie się tylko do kibli szorowanie, a nie na forum. Parchy
      > jedne!

A Skierniewice to juz mają prawa miejskie?

Jakby kolega mógł rozwinąć swą myśl ....
    • Gość: jow Re: Sochaczew padł! IP: 213.186.88.* 29.01.03, 16:45

> I co śmierdziele z Sochaczewa? Zawsze tacy zarozumiali, butni, a tu co?
      > Gówienko! Nadajecie się tylko do kibli szorowanie, a nie na forum. Parchy
      > jedne!

ale żeby zaraz takie słowa ...
      Dlaczego nie cieszy cię to że "Padło"?
      jesteś rozczarowany tym że nikt tu nie chce pisać ( podczas sesji)
      bo ci zależy na tym żeby tu pisali
      i za to cie lubię.
      dlatego na taką konstrukcję nikt się nie złapie ( oprócz mnie)
      • Gość: lolek Re: Sochaczew padł! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 14:57
        A skąd wiesz odbytnico , że jestem ze Skierniewic? Otóż, nie jestem!
        • Gość: lolek Re: lolek penisolek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 21:44
          > Ja lolek jestem debilem, dlatego napisałem tak:
          > A skąd wiesz odbytnico , że jestem ze Skierniewic? Otóż, nie jestem!

to ty masz nasrane, skoro z własną dupą gadasz.
          tylko nie pisz że z moją bo to też jak się domyślasz skrajny debilizm.

no i pewnie z Santa Fe piszesz nie z zapyziałych zkierniewic czy skierniewic (
          jak to się pisze?)
          • Gość: lolek Re: lolek penisolek IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 14:28
            pierdol się balasie
            • Gość: kottiptop A w Przemyslu padaja gołebie... IP: 62.181.175.* 18.02.03, 19:21
              Od dwóch dni na Rynku w Przemyślu można zauważyć całe stada padłych gołębi,
              które od dawna mieszkają na starówce. Inne są stanie agonalnym, wiele wykazuje
              oznaki wycieńczenia.

Sprawą zainteresowała się Straż Miejska. Jej funkcjonariusze zwrócili się do
              inspektora Polskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami, Igi Dżochowskiej, z
              prośbą o pomoc. Jak mówią, istnieje obawa, że albo wśród gołębi zapanowała
              epidemia jakiejś choroby, albo stały się ofiarami trucicieli. Od pewnego czasu
              słyszało się skargi, że zbyt duża ilość gołębi zanieczyszcza odchodami centrum
              miasta.

"Z moich obserwacji wynika, że padło już co najmniej kilkadziesiąt ptaków -
              powiedziała PAP Dżochowska. - Jeśli ktoś podał im zatrutą karmę, to dopuścił
              się występku z art. 35 ust. 1 ustawy o ochronie zwierząt. Dlatego też skieruję
              w tej sprawie pismo do prokuratury. Ponadto zaistniało zagrożenie
              epidemiologiczne. Martwe gołębie mogą być zjedzone przez psy i koty. Często
              ptaki te karmione są też przez ludzi, w tym dzieci, niejednokrotnie jedząc z
              ręki. Dlatego powiadomiłam też o tym Miejski Inspektorat Weterynarii w
              Przemyślu".

Funkcjonariusze Straży Miejskiej dostarczyli we wtorek do tego inspektoratu
              kilka martwych ptaków. "Przeprowadzę ich sekcje w celu wyjaśnienia przyczyny
              padnięcia gołębi i dopiero wtedy będzie można podjąć odpowiednie działania" -
              poinformował lekarz weterynarii Janusz Liszewski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka