aniamania14 14.06.09, 13:53 Co mysliscie o Ars Developer? Jak oceniacie mieszkanie u nich? Jakies problemy, niedociągnięcia, ogólne wrazenia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mniechcial Re: ARS DEVELOPER? 25.08.09, 12:36 Podbijam temat. Jestem zainteresowany mieszkaniem przy Ceramicznej i chciałbym poznać opinie mieszkańców osiedla wcześniej wybudowanego przez tą firmę. Odpowiedz Link
usura Re: ARS DEVELOPER? 25.08.09, 22:52 Witam. Tu jest całe forum mieszkańców osiedla przy Dworkowej. Może coś Ci pomoże:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
usura Re: ARS DEVELOPER? 25.08.09, 22:53 Ups, zapomniałam wstawić linka. forum.gazeta.pl/forum/w,17460,78388039,78388039,Segmenty_przy_Dworkowej.html Odpowiedz Link
3luke Re: ARS DEVELOPER? 21.06.13, 15:07 nie polecam - grzyb na ścianie, krzywe ściany, rdzewiejące kaloryfery, zła izolacja pionowa i pozioma, woda w pomieszczeniu - to wszystko mamy po 2 latach mieszkania - a developer -milczy bo jeszcze rok musi przeczekać. aniamania14 napisała: > Co mysliscie o Ars Developer? Jak oceniacie mieszkanie u nich? Jakies > problemy, niedociągnięcia, ogólne wrazenia... Odpowiedz Link
lastlogin Re: ARS DEVELOPER? 10.05.15, 14:52 Ars Developer = Dupa Developer. Czy potrzebny jest jeszcze inny komentarz? *) Arse (am.) = dupa; Arsch (niem.) = dupa Odpowiedz Link
etiuda12345 Re: ARS DEVELOPER? 11.05.15, 15:34 czy ktoś zdecydował się na zakup mieszkania na osiedlu Etiuda? Odpowiedz Link
karimus Re: ARS DEVELOPER? 12.05.15, 21:36 Szczerze mówiąc dziwią mnie negatywne oceny tego dewelopera. Wiadomo, każdy może mieć inne doświadczenia, ale żeby aż tak drastyczne...nie wiem czy to konkurencja...w każdym razie ja mieszkam przy ul. Podleśnej i jestem zadowolona. Żadnych grzybów, krzywych ścian, ogólnie po prawie 4.latach mieszkania tutaj żadnych zlych doswiadczen ;) Jakbyście mieli jakieś pytania, dajcie znać. Sama na tym forum pytałam o to samo 4 lata temu ;) Odpowiedz Link
etiuda12345 Re: ARS DEVELOPER? 20.05.15, 14:14 Te komentarze typu wszystko jest złe to zupełnie ignoruję, bo z dużym prawdopodobieństwem jest to (nieudolne) działanie konkurencji. Nie jestem jakoś szczególnie zdziwiona tymi działaniami, zwłaszcza po tym jak się okazało (jeszcze na etapie weryfikacji inwestycji), że na mapie google na ul. Turowskiej ktoś umieścił info, że znajduje się tam Dachmet-utylizacja azbestu, co jest oczywiście bzdurą (sprawdziliśmy to dokładnie zanim zdecydowaliśmy się na rezerwację mieszkania, oczywiście mówię o sprawdzeniu co tam się znajdowało do kilku lat wstecz- otóż szczere pola). Na razie jest ok, zmieniamy trochę ścianki, deweloper idzie nam na rękę, zobaczymy czy nie będzie większych zastrzeżeń przy odbiorze mieszkania. Czy na ul. Podleśnej założono jakąś wspólnotę mieszkaniową? Mieszkania bezczynszowe niepokoją mnie tylko w zakresie utrzymania "części wspólnych", ciekawa jestem jak inni mieszkańcy poradzili sobie chociażby z odśnieżaniem osiedla, czy utrzymaniem zieleni itd... Odpowiedz Link
anitass Re: ARS DEVELOPER? 30.05.15, 13:37 Niestety nie ma, a na pewno przydałaby się jakaś wspólnota bo bez tego odłączono szlaban i oświetlenie na wjeździe do osiedla. Problem większy to będzie jak wewnętrzna droga zacznie za kilka lat wymagać naprawy. Ale do tego jest potrzebny jakiś społecznik który spróbuje skrzyknąć mieszkańców i wykaże się cierpliwością co do ich reakcji. Z minusów w planach na podleśnej miał być plac zabaw, ostatecznie powstał kolejny dom - ot taka brzydka zagrywka dewelopera... Co do grzyba to jak ktoś nie wietrzy mieszkania to niech się później nie oburza! Odpowiedz Link
1polspeed Re: ARS DEVELOPER? 30.05.15, 17:16 opinie nt. tej firmy najlepsifachowcy.pl/Opinie.is.zielonka-wilsona.html Odpowiedz Link
kachakalina Re: ARS DEVELOPER? 22.07.15, 18:56 My również kupiliśmy mieszkanie na os.Etiuda. Jak na razie bez problemów dogadujemy się z developerem i ekipą. Wprowadzamy zmiany w elektryce i hydraulice - wszystko bez problemowo. Ktoś jeszcze kupił tam mieszkanie lub segment? Odpowiedz Link
etiuda12345 Re: ARS DEVELOPER? 23.07.15, 11:56 kachakalina może warto założyć oddzielny wątek na temat osiedla Etiuda? Odpowiedz Link
ewa-ar Re: ARS DEVELOPER? 03.08.15, 12:02 Witam przyszłych sąsiadów, my również kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Etiuda. Odpowiedz Link
ewa-ar Re: ARS DEVELOPER? 03.08.15, 12:03 Tzn kupiliśmy segment dwupoziomowy :) Do tej pory również nie było problemów z developerem. Jestem za założeniem oddzielnego wątku naszego osiedla :) Odpowiedz Link
kachakalina Re: ARS DEVELOPER? 01.09.15, 14:38 Ja również popieram założenie oddzielnego wątku na os.Etiuda.:). Prace na budowie postępują, mysle ze juz nie długo nastąpi odbiór mieszkania, wtedy okaże sie czy deweloper wykonal prace zgodnie ze standardami i zalozeniami :) Odpowiedz Link
etiuda12345 Re: ARS DEVELOPER? 03.09.15, 13:15 założone na szybko (forum ukryte), może później przeniesiemy gdzieś na zewnątrz. forum.gazeta.pl/forum/f,253391,Osiedlce_Etiuda_w_Kobylce.html jeśli będą jakieś problemy z logowaniem to prośba o info na maila etiuda12345(małpa)gazeta.pl - wtedy wyślę zaproszenie. Odpowiedz Link
etiuda12345 Re: ARS DEVELOPER? 03.09.15, 14:58 kachakalina, ewa-ar po zalogowaniu, forum powinno być już dla Was widoczne (dodałam uczestników) Odpowiedz Link
zloty180 Re: ARS DEVELOPER? 06.09.15, 10:47 Witam Serdecznie, jestem również właścicielem segmentu na osiedlu etiuda, czy mógłby mnie ktoś dodać? Odpowiedz Link
1polspeed Re: ARS DEVELOPER? 03.09.15, 18:36 Dodaj mnie też proszę, Również będę mieszkańcem osiedla ;-) Odpowiedz Link
kozer.e1 Re: ARS DEVELOPER? 12.12.15, 19:18 Ja też zakupiłem segment moge prosić o dodanie mnie do forum osiedla. Odpowiedz Link
en-no Re: ARS DEVELOPER? 04.09.15, 15:34 a ty kolegi szukasz czy mieszkania ? co za glupki . Odpowiedz Link
1polspeed Re: ARS DEVELOPER? 04.09.15, 21:38 Mówiąc "Twoim" językiem (czyli osoby z brakiem kultury, co obraża ludzi których nie zna) - nie szukam na pewno kolegi, który jest takim idiotą jak ty. Odpowiedz Link
kachakalina Re: ARS DEVELOPER? 04.09.15, 22:08 Nie rozumiem ludzi, ktorzy pisza takie komentarze. Żal... Odpowiedz Link
en-no Re: ARS DEVELOPER? 05.09.15, 15:57 no wlasnie zal ,wchodzic na forum i liczyc na obiektywna opinie ,w takiej miejscowosci jak kobylka kazde dzialanie jest kontrolowane .tak i tu developer ma osoby od tego zeby ogonek zachwalaly .wielka naiwnoscia i gluipota Sz P anstwo sie wykazali ,ale nie jest mi was zal ,wrecz przeciwnie licze na to ze dostaniecie po uszach i pojmiecie gdzie szukac odpowiedzi ,smutny was czeka los dzieci neostrady Odpowiedz Link
zloty180 Re: ARS DEVELOPER? 06.09.15, 10:49 Witam Serdecznie, jestem również właścicielen segmentu na osiedlu etiuda, czy mógłby mnie ktoś dodać? Odpowiedz Link
misiaty141 Re: ARS DEVELOPER? 10.09.15, 19:39 Witam ja również jestem właścicielem mieszkania na osiedlu etiuda czy ktoś może mnie dodać do forum. Odpowiedz Link
etiuda12345 Re: ARS DEVELOPER? 06.09.15, 19:50 Przenosimy dyskusję na ukryte forum właśnie po to aby nie pisać anonimowo. Odpowiedz Link
en-no Re: ARS DEVELOPER? 24.01.16, 12:13 kretyni zalozcie sobie forum mieszkaniowe a nie zasmiecajcie tego Odpowiedz Link
etiuda12345 Re: ARS DEVELOPER? 03.02.16, 11:02 zapraszam na forum, gdzie będzie się mógł szanowny użytkownik wypowiadać z imienia i nazwiska, ciekawe czy będzie równie "kulturalny". Odpowiedz Link