Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany

22.01.05, 01:18
mozecie mi kogos dobrego polecic??bardzo prosze
Obserwuj wątek
    • rzeznia_nr_5 Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 22.01.05, 02:26
      Ech...:-))
      • laik5 Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 24.02.05, 08:07
        Hej! Szukacie psychiatry/psychologa? Przeczytałam, że dzisiaj w Restauracji
        Wentzl w Krakowie jest jakieś spotkanie psychoterapeutów i pacjentów (godz.
        18:00). Ja się wybieram! Przeczytałam o tym w gazetach. Podobno będa najlepsi
        psychoterapeuci krakowscy. Więc kto szuka, może tam znajdzie ?! :)
        • chwilozofia Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 24.02.05, 13:02
          To spotkanie to promocja ksiazki Jerzego Aleksandrowicza "Psychoterapia dla
          pacjentów".Czy beda najlepsi? Pan Aleksandrowicz jest na pewno jednym z
          lepszych... Ale mysle ze warto pojsc i posluchac co ma do powiedzenia.Pewno do
          wczorajszego dnia, depresji nawiaze...
        • chwilozofia Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 24.02.05, 13:02
          To spotkanie to promocja ksiazki Jerzego Aleksandrowicza "Psychoterapia dla
          pacjentów".Czy beda najlepsi? Pan Aleksandrowicz jest na pewno jednym z
          lepszych... Ale mysle ze warto pojsc i posluchac co ma do powiedzenia.Pewno do
          wczorajszego dnia, depresji nawiaze...
    • looserka Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 22.01.05, 12:28
      Ostatnio dobre słowa słyszałam o psychiatrze Marcinie Jabłońskim z ambulatorium
      przy Klinice Psychiatrii CM UJ. Osobiście nie korzystałam.
      • an_aneczka Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 00:28
        dr Ewa Dereszak-Kozanecka. Obecnie przujmuje na Fiołkowej. Świetna!
    • 10ii Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 01:04
      słyszalem wspomnenia jenego człowieka który uciekł z obozu w oświęcimiu,miał
      kilka planów ucieczki,skombinował nawet mundur SS,udało mu się zdobyć
      pracę,sprzątanie
      ,tam też były te mundury,uciekł z tego obozu samochodem,z dokumentami...
      .nie zabił,nie mógł zabić tego SS-mana u którego w biurze sprzątał,bo ten,
      codziennie zostawiał ot tak zawsze na parapecie ..kromkę chleba.
      wyjątkowo ciekawe,..Jeśli ktoś chciaby tytuł tej książki,albo pliki dżwiękowe z
      nagraniem tej audycjii
      to mogę przesłać.Z czym związek ? -chyba z jutrzejszym filmem na discovery o
      22.00-/,i tym z pprzed kilku dni,i oczywiście z moimi poglądami na psychiatrię
      jako całość.
      • o0oo Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 10:32
        pisales ze sam z siebie psychiatra nie jest zly, zly jest jako element systemu.
        czyli tak jak z niemcami, tez sa dobrzy niemcy, ale systemowo to podłe szuje.
        psychiatry nie mozesz zabic, bo dawal ci leki, tak jak niemiec zostawial kromke
        chleba.

i jakie wyjscie?
        jedno kominem do pana boga, ale wtedy zrobisz to co niemcy od ciebie
        oczekuja :-) bo oni w grucie rzeczy wierza ze nie nadajesz sie do zycia,

wyjscie drugie, to wyjscie pelna gemba, glowna brama, w przebraniu ssmana,
        dumnie, z czacha na kasku. udasz, ze jestes jednym z nich, zdobedziesz prace,
        arbait maht frei
    • 10ii Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 01:06
      :(
    • chwilozofia Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 10:52
      Fiono jesli nadal jestes zaitneresowana psychologiem/psychiatra podaj prosze
      jakis inny adres mejlowy bo na Twoj NOSPAN.gazeta poczta nie wychodzi :-(
    • 10ii Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 21:30
      samobójstwo byłoby najlepszym rozwiazaniem :)
    • leksheygyatso Proszę zerknąc na listę PTP 24.02.05, 20:20
      www.ptp.psychologia.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=53
      pozdrawiam
      OM MANI PEME HUNG
      lekshey

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka