fiona_shrek 22.01.05, 01:18 mozecie mi kogos dobrego polecic??bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 22.01.05, 02:26 Ech...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
laik5 Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 24.02.05, 08:07 Hej! Szukacie psychiatry/psychologa? Przeczytałam, że dzisiaj w Restauracji Wentzl w Krakowie jest jakieś spotkanie psychoterapeutów i pacjentów (godz. 18:00). Ja się wybieram! Przeczytałam o tym w gazetach. Podobno będa najlepsi psychoterapeuci krakowscy. Więc kto szuka, może tam znajdzie ?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chwilozofia Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 24.02.05, 13:02 To spotkanie to promocja ksiazki Jerzego Aleksandrowicza "Psychoterapia dla pacjentów".Czy beda najlepsi? Pan Aleksandrowicz jest na pewno jednym z lepszych... Ale mysle ze warto pojsc i posluchac co ma do powiedzenia.Pewno do wczorajszego dnia, depresji nawiaze... Odpowiedz Link Zgłoś
chwilozofia Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 24.02.05, 13:02 To spotkanie to promocja ksiazki Jerzego Aleksandrowicza "Psychoterapia dla pacjentów".Czy beda najlepsi? Pan Aleksandrowicz jest na pewno jednym z lepszych... Ale mysle ze warto pojsc i posluchac co ma do powiedzenia.Pewno do wczorajszego dnia, depresji nawiaze... Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 22.01.05, 12:28 Ostatnio dobre słowa słyszałam o psychiatrze Marcinie Jabłońskim z ambulatorium przy Klinice Psychiatrii CM UJ. Osobiście nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
an_aneczka Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 00:28 dr Ewa Dereszak-Kozanecka. Obecnie przujmuje na Fiołkowej. Świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 01:04 słyszalem wspomnenia jenego człowieka który uciekł z obozu w oświęcimiu,miał kilka planów ucieczki,skombinował nawet mundur SS,udało mu się zdobyć pracę,sprzątanie ,tam też były te mundury,uciekł z tego obozu samochodem,z dokumentami... .nie zabił,nie mógł zabić tego SS-mana u którego w biurze sprzątał,bo ten, codziennie zostawiał ot tak zawsze na parapecie ..kromkę chleba. wyjątkowo ciekawe,..Jeśli ktoś chciaby tytuł tej książki,albo pliki dżwiękowe z nagraniem tej audycjii to mogę przesłać.Z czym związek ? -chyba z jutrzejszym filmem na discovery o 22.00-/,i tym z pprzed kilku dni,i oczywiście z moimi poglądami na psychiatrię jako całość. Odpowiedz Link Zgłoś
o0oo Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 10:32 pisales ze sam z siebie psychiatra nie jest zly, zly jest jako element systemu. czyli tak jak z niemcami, tez sa dobrzy niemcy, ale systemowo to podłe szuje. psychiatry nie mozesz zabic, bo dawal ci leki, tak jak niemiec zostawial kromke chleba. i jakie wyjscie? jedno kominem do pana boga, ale wtedy zrobisz to co niemcy od ciebie oczekuja :-) bo oni w grucie rzeczy wierza ze nie nadajesz sie do zycia, wyjscie drugie, to wyjscie pelna gemba, glowna brama, w przebraniu ssmana, dumnie, z czacha na kasku. udasz, ze jestes jednym z nich, zdobedziesz prace, arbait maht frei Odpowiedz Link Zgłoś
chwilozofia Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 10:52 Fiono jesli nadal jestes zaitneresowana psychologiem/psychiatra podaj prosze jakis inny adres mejlowy bo na Twoj NOSPAN.gazeta poczta nie wychodzi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: PSYCHOLOG/PSYCHIATRA Kraków poszukiwany 23.02.05, 21:30 samobójstwo byłoby najlepszym rozwiazaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso Proszę zerknąc na listę PTP 24.02.05, 20:20 www.ptp.psychologia.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=53 pozdrawiam OM MANI PEME HUNG lekshey Odpowiedz Link Zgłoś