... bardzo przyjemnie czyta się to, co napisałeś :-) Powiem tylko tyle, że za czas jakiś chciałbym napisać podobnego w tonie posta. :-) Optymizm wyłazi z pomiędzy wierszy i bardzo mi się to podoba. :-) Pozdrawiam i życzę szczęśliwej reszty życia :-) M -- "...I may never find all t
der1974 napisał: > Pozdrawiam wszystkich i idę spać z myślą, że moje małżeństwo mi > wiele dało, wiele mnie nauczyło, było dobre i złe. Ale już się > skończyło i jeśli cokolwiek mnie dzisiaj zajmuje to raczej pytanie, czy znowu będę gotowy podjąć się takiego wyzwania, tylko
20 wiek przyniósł feminizm i poczwarki krzyczące w kuchni na które, spojżeć to trudno sie domyslić iż może pochodzic od tych, na których cześć nasi dziadowie wiersze pisali . der nie jesteś gorszy od kobiet . Meskiego spojrzenia Ci życzę . Każdy z nas jest zakręcony (zamiast pojebany
Myślę sobie, że der raczej chodziło o to, że kobiety inspirują, dodają skrzydeł, siły, aby "przenosić góry" i inne, a raczej nie chodzi tu o wartościowanie i wyścig kto lepszy. Der - obyś zatrzymał swoje spojrzenie na sprawę, tego Ci życzę! M.
... no, proszę. KOlejny raz czuję się "zmuszona" pochylić z szacunkiem głowę. Tacy ludzie to przykład dla mnie i źródło zupełnie realnej siły. Dzięki.
Proszę mnie nie przeceniać. Ja też mam swoje lęki i bardzo to wszystko przeżywam. Też potrzebuję wsparcia. Też chciałbym sobie popłakać i się poprzytulać do kogoś. Jest mi przykro, że żona odchodzi i się ustawia w roli kochanki paskudnego typa. Jest to dla mnie upokarzające. Ale szukam jakiejś drogi
No widzisz, a ja na PO nigdy nie głosowałem, ale jak widzę Dutkiewicza, to mogę nawet na Platformę głosować.
ale masz fajnie:-)
czy Ty aby nie zanadto odpocząłeś na urlopie, czy też jego brak spowodował te chorobliwe objawy?
> > Teneryfa to typowa wyspa komercyjna/.. Jesli juz podziwiac nature to np. na naj > piekniejszych plazach, > Wyraźnie nie masz zielonego pojęcia o Teneryfie. Natura na Teneryfie to __GÓRY__, a te sa wspaniałe!
He, zalezy gdzie w Chorwacji bywales:) Ja znam ja cala i uwazam, ze piekniejsza jest od Grecji choc faktycznie trudno porownywac te dwa klimaty. Teneryfa to typowa wyspa komercyjna/.. Jesli juz podziwiac nature to np. na najpiekniejszych plazach, a te znajduja sie wg. wielu swiatowych ocen na Fuer
Nie mam kogo o to spytać może mógłbys mi pomóc.Byłabym bardzo wdzieczna. Mam z męzem rozdzielność majatkową od dwóch lat.W trakcie małżeństwa wykupiliśmy wspólnie z męzem mieszkanie spółdzielcze mojej mamy z adnotacją notarialna , że ona i jej mąż mają prawo bezpłatnego, dożywotniego zamieszk
Jeśli to duża kasa warto iść do prawnika, zabrać dokumenty i poprosić o sporządzenie pisemnej opinii ze wskazaniem szans procesowych, słabych i mocnych argumentów. Nie zlecać od razu żadnego procesu. Tylko opinia. I z góry musisz wiedzieć ile masz za nią zapłacić.
...chyba jestem twoja zoną:(:(:(:(:(
Napisalam ze "frajer to do wypowiedzi Phokary" zeby Der1974 nie pomyslal ze o nim mowie ze jest frajerem. Nie mowilam, ze Wy mowicie, ze to wstyd byc frajerem. Nawiazalam w ten sposob do tematu "frajerostwa". Ale mysle ze jesli ktos wciaz i wciaz daje szanse to nie z milosci ale ze strachu
Zgadzam się z Tobą w 100%co do traktowania b.męża,tym bardziej,ze po rozwodzie potrafimy się dogadać w najważniejszych sprawach.Wrzuciłam to na forum,bo chcialam pogadac,poznać zdanie innych.Przez to forum jestem silniejsza,wiem,że tu są ludzie,którzy przeszli to samo.Nie sugeruję się podpowie
Wyciąnąć możesz zdanie tylko z własnych doświadczeń, a my mamy swoje doświadczenia i nie muszą Ci one wcale pomagać. I pisałem akurat o traktowaniu b. żony :-). My też potrafimy się dogadać ale to nie musi trwać wiecznie. Ja staram się szanować swoją ex jako matkę moich dzieci i tylko tyle.
Widze, ze sie zabrales metodycznie do sprawy rozwodu )))) Kodeks rodzinny i opiekunczy wraz z komentarzem i linia orzecznictwa! Ciekawe czym Małzonka odpowie na to wszystko, zapowiada sie ciekawie )))) Pisz koniecznie Na marginesie ile razy tutaj wejde (raz na pol roku) dziekuje Bogu Najwyzsze
Ej! I skąd ten Pan?