Piszesz, że kontakt z doktorem jest nietypowy... Ja nie mam z tym żadnego problemu - w razie problemów wysyłam do doktora maila i zaraz dostaję odpowiedź. Dla mnie to bardzo ważne, że mam do kogo zwrócić się o pomoc, sama przecież na tym się nie znam, a na lekarzy u siebie nie mogę liczyć. P
Droga Ines, nie urażasz mnie w żaden sposób. Zaskakują mnie jednak Twoje wnioski; co do skuteczności działania na mnie homeopatii (mam wrażenie, że dośc jasno napisałam o poprawach, jakie się pojawiają )oraz stanowczośc, co do tego jak należy stosowac. homeopatię Twórca homeopatii wykulucza
> Droga Ines, nie urażasz mnie w żaden sposób. Cieszę się :) >Zaskakują mnie jednak Twoje wniosk > i; co do skuteczności działania na mnie homeopatii (mam wrażenie, że dośc jasn > o napisałam o poprawach, jakie się pojawiają )oraz stanowczośc, co do tego jak
ines108 napisała: > P.S Da się z welflonem chodzic do pracy? da się....możesz lekko, delikatnie zabandażować -- wszystko o boreliozie
ines108 napisała: > Na ulotce doxycyliny jak i unidoxu jest żeby łykac podczas posiłków. Ja ze swojej ulotki rozumiem, że lepiej jest przyjmować bez jedzenia, a w trakcie, jeśli występują jakieś problemy z przewodu pokarmowego i że nie wpływa to w zasadniczym stopniu na jej
ines108 napisała: > jedyna sensowna klinika > znajduje się w Augsburgu i jest niestety droga, Droga to fakt, ale czy sensowna? Hmmm...
ines108 dzwoniłem ,ale nikt nie odwoływał wizyty, jest o tej godzinie potwierdzona. Dzwoniłem do Katowic - Pani Doktor Beaty H.P chyba jakaś pomyłka nastąpiła.
sobie z tym radzić?. Mam problem z dietą nie wiem jaką wybrać ,różnie tu każdy opisuje co wolno a czego nie. ines108 strasznie długo się leczysz, bardzo trudne to musi być już masz z górki .
-ines108, napisz proszę na ittaa@gazeta.pl u kogo zamierzasz się leczyć. Ja też jestem z Łodzi i leczę się 4-ty miesiąc.- pozdrawiam ita
Dziewczyny,proszę o pomoc...Czy na wym.79/107-108 mam szukać Ines o rozm.30h?Z Freyi mam Mitzy 75g Amelię 75g oraz Rio 70h,75g.Poluję jeszcze oprócz Ines na Zetę ale też nie wiem jaki rozmiar...:)proszę,niech ktoś mi pomoże,bo dopiero zaczynam.
ines108 napisała: > Z tąd moja ciekawość kim jesteś ? pisałem juz na tym forum nie jestem lekarzem, jestem biologiem. Temat zakażeń bakteryjnych i wirusowych tez jest mi bardzo bliski. pozdrawiam
ines108 napisała: > Drogi analogkid, czy jesteś chorym który ma doświadczenie w leczeniu tzn. przes > zedł leczenie standardowe i mu pomogło lub nie czy próbował niestandardowego? Droga ines - nawet dr Burrascano który powinien być tutaj autorytetem twierdzi, że w przypadku
ines108 napisała: trzeba leczyć się do ustąpienia najmniejszych objawów - i to jest strasznie frustrujące - ja teraz tak mam, objawów prawie nie ma a leczyć się trzeba. To jesteśmy na tym samym etapie. Pozdrawiam
ines108 napisała: > Aga nic się nie przejmuj :) ! pozdrawiam! Nie nie przejmuje się już mi lepiej a to ,że ktoś jest bardziej drazliwy na tinidazolu zwlascza przy neurobor. będzie chyba zrozumiałe?? P Pozdrawiam Tak sie zastanawiam czy nie zrobić z tego własnego watku??? ;-))