Gość: jj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 15:30 a ja i tak bardziej czekam na starcrafta 2, niz na wiedźmaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestem_jan GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! 05.02.10, 15:30 jak na razie wiedźmin łoi wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
furio123 Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! 05.02.10, 15:34 Spadaj z tym starcraftem moze jest fajny ale wiedzmina i bitter glory sa lepsze bo to nasze POLSKIE gry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.broker.com.pl 05.02.10, 15:35 A ja na Mafię, ale na Wiedźmina tylko minimalnie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: 195.245.213.* 05.02.10, 15:36 i takie te wasze deathmatche, że w finale są dwie gry, które wielu osobom za przeproszeniem latają koło d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwd Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.chello.pl 05.02.10, 15:37 to jest final? fejspalm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: 91.206.64.* 05.02.10, 15:38 Ale to obiektywne. Wygrały, nie dlatego, że są oczekiwane, ale dlatego, że polskie ~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flow Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: 89.230.161.* 05.02.10, 15:38 Gówno dostało sie do finału tylko dlatego ze polskie No comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.10, 15:44 Nie rozumiem pretensji niektórych osób. Wygrały, bo na nie głosowano. Jakby przegłosowano Mafię i Starcrafta to też byście narzekali na obiektywizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leser990 Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 15:46 Apeluje do tego kto zakłada ten wątek z głosowaniem, aby przemyślał to czy to ma sens? Ponieważ niektórzy głosują po kilka razy na jedną grę i w efekcie gra wygrywa nie zasłużenie.... Radzę aby wprowadzić limit głosów do jednego w danym głosowaniu i wyłącznie dla zalogowaych. Do tej pory będzie to zwykłą szopką i bezsensowną strata czasu... To tyle ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! 05.02.10, 15:47 Nasza, nasza: doi krowy, pije mleko, słucha Szopena. To tak cytując klasyka. A co do głosowania to tym razem Wiesiek choć na BG głosowałem do tej pory i czekam z niecierpliwością. Tyle tylko że większą szansę wyjścia w tym roku ma Wiesiek. A BG może jeszcze załapie się na głosowanie w przyszłym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strateg Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.ds.po.opole.pl 05.02.10, 15:48 wasze komentarze są żałosne... naprawdę nie chciałbym nikogo obrażać, ale bije z nich wizja autorów na poziomie dzieci z gimnazjum które nie potrafią myśleć logicznie... gry dostały się do finału nie dlatego że są polskie, tylko dlatego że dostały największą ilość głosów w poprzednich etapach... to WY tak głosowaliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fes Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.kielce.vectranet.pl 05.02.10, 15:48 @Ralph oczywiście, że by narzekali. Bo tylko siedzieć przed monitorem i narzekać potrafią Nie podoba się, to nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leser990 Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 15:49 A poza tym to Admini tej strony nie zwracają chyba uwagi na komentarze czytelników ponieważ ten temat był już poruszany a skoro ja o tym pamiętam a nie wy to chyba coś tu jest nie tak prawda?? Taka mała wskazówka na przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mefju Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 15:52 Ale żałosny finał.. Ale z dwojga złego lepszy wiedźmin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fes Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.kielce.vectranet.pl 05.02.10, 15:52 i także jestem za wprowadzeniem głosowania tylko dla zalogowanych. Deatchmatch powinien być prowadzony w jakimś luźnym nastroju, a troll jak to troll, będzie się śmiał w monitor, że to on dyktuje przewagę danej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.chello.pl 05.02.10, 15:53 LOL bitter glory w finale, ktore kupi MOZE kilkaset osob w pl, jezeli gra bedzie dobra - jak bedzie kupa to nawet za darmo nie beda chcieli jak tego Wratha (konkursy) Odpowiedz Link Zgłoś
domelgd Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! 05.02.10, 15:55 polskie to znaczy dobre... hehe szczerze wątpie to i to kicha w tym roku liczy się tylko Mafia Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! 05.02.10, 16:05 84% do 16 dla Wiedźmina... Tak ale głosowanie jeszcze młode . Niemniej głos dla Geralta! Odpowiedz Link Zgłoś
break-thru Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! 05.02.10, 16:08 Ludzie chcą obiektywizmu w sondażach internetowych. Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
devdd Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! 05.02.10, 16:12 co to jest to pierwsze, bo jakos przegapilem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: 80.54.36.* 05.02.10, 16:15 Głosuje na Bitter Glory, ale jestem pewny, że Wiedźmin wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
albinozz Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! 05.02.10, 16:19 Tu mafia miała być! Buuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: 212.76.37.* 05.02.10, 16:21 banda zaślepionych idiotów, plujecie jadem n naprawdę porządną grę (wiedzmin) dziwiac sie jak to 'gowno' dostalo sie do finalu a sami jaracie sie tylko jedną grą chwalac ją pod niebiosa. pomyslcie cymbały ze moze dla niektorych to wlasnie wiedzmin jest taką grą, złożoną, inteligentną, mądrą, pouczającą i zapewniającą wiele godzin swietnej rozrywki na poziomie sapkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: GameCorner Deathmatch XX - Wielki Finał! IP: *.wroclaw.mm.pl 05.02.10, 16:26 ja czekam tylko na Diablo III Odpowiedz Link Zgłoś