Gość: arahat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 17:08 a co zdopingiem wsrod amerykanskich gwiazdeczek sportu???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biały Re: sowieci jak zwykle na koksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 17:40 Sowietów już nie ma.Teraz są mohery i borubary, ale oni nie zrobią kroku, bez wypadku.Stąd podgrzeawane chodniki u Benchałera intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinxxx_3 on sie nie koksowal! 17.08.08, 00:08 poprostu rosjanie tak sami z siebie walą łajnem, ze reszta zawodnikow wolala sie trzymac z tylu. info sprawdzone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiger Re: uderz w stol a SB-ek czy jelop proruski sie od IP: *.hsd1.ca.comcast.net 16.08.08, 17:33 ezwie. Kaczynski wez sie za talatajstwo i niech spier. w podskokach (lacznie z prokacapskimi szwabami) WON=RAUS, IZ POLSZY=AUS POLEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: uderz w stol a SB-ek czy jelop proruski sie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 17:49 Mówisz o tym niedorozwiniętym kurduplu co straszy rosjan polskim wojskiem ? Hahahahahaha !!! Przypomina mi to sytuacje jak kogut wchodzi na kupe gnoju i pieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Złoty medalista w chodzie to dopingowicz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 17:36 A kiedy sprawdzą koksiarzy amerykańskich i chinskich? 10 lat po olimpiadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
estees Złoty medalista w chodzie to dopingowicz? 16.08.08, 18:14 Epo to juz przeżytek, teraz w modzie jest korzeń żeń szeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt polska żenua IP: *.chello.pl 16.08.08, 19:10 Żenujące spekulacje. A później nie dziwmy się tytułom w rosyjskich mediach: "Złoty polski kulomiot Tomasz Majewski to dopingowicz?" Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Złoty medalista w chodzie to dopingowicz? 16.08.08, 19:26 Dlaczego nie przyjrzycie się innym "podejrzanym"? Borczin to nie jedyny olimpijczyk, który ma za sobą dopingowy epizod. Ot na przykład dyskobol Róbert Fazekas - 4 lata temu wygrał, ale został zdyskwalifikowany, dziś znowu startuje. Tylko Rosjanie na dopingu to bardziej chwytliwy temat niż Węgier. I dlaczego znowu lekceważycie polskie normy transkrypcji cyrylicy? Borczin, nie Borchin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a KC Medialnej Propagandy nakazalo GW i inny mediowm 16.08.08, 20:24 wiec chlopcy i dziewczyny wykonuja tylko rozkaz. W demokracji media sa niezaleznie od czytelnikow i wolne od odpowiedzialnosci. liza_s napisała: > Dlaczego nie przyjrzycie się innym "podejrzanym"? Borczin to nie jedyny > olimpijczyk, który ma za sobą dopingowy epizod. Ot na przykład dyskobol Róbert > Fazekas - 4 lata temu wygrał, ale został zdyskwalifikowany, dziś znowu startuje > . > Tylko Rosjanie na dopingu to bardziej chwytliwy temat niż Węgier. > I dlaczego znowu lekceważycie polskie normy transkrypcji cyrylicy? Borczin, nie > Borchin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polar_bear do liza_s: Złoty medalista w chodzie to.. 16.08.08, 21:06 Spokojnie liza_s. Jak wygra Fazekas to też go przepytają. A jego start to żaden spisek tylko mu się kara skończyła. Nie dostał 'dożywocia'. A w węgierskiej pisowni nazwiska Fazekas nie ma jakichś akcentów? Ale co tam Węgier i jego nazwisko: Ruskiego nieprzyjemnie pytają, a on taki wrażliwy młodzian....i to jest problem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: do liza_s: Złoty medalista w chodzie to.. 16.08.08, 21:15 Nie twierdzę, że start Fazekasa to jakiś spisek, tylko zaznaczam, że jest on w podobnej sytuacji co Borczin, który też miał przerwę. Nazwisko Węgra napisałam poprawnie, tak przynajmniej jest na węgierskich stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
polar_bear Re: do liza_s: Złoty medalista w chodzie to.. 17.08.08, 00:02 I jak wygra dziennikarze nie będą maglować o doping tylko dlatego że lubią Węgrów, ale nie lubią Rosjan? Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: do liza_s: Złoty medalista w chodzie to.. 17.08.08, 17:47 Tego nie wiem, ja mam pretensje przede wszystkim do dziennikarzy "Wyborczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Ja nie pytam bo mnie to zupełnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 19:30 nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Złoty medalista w chodzie to dopingowicz? IP: *.99.broadband10.iol.cz 17.08.08, 02:10 .. ruskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radoninho Złoty medalista w chodzie to dopingowicz? IP: 89.174.22.* 17.08.08, 09:23 co to wogole za dyscyplina sportu- chod sportowy!!!!!!!!!ile ludzi na swiecie to trenuje???!!!Kreci to chyba tylko Roberte Korzeniowskiego prezesa TVP do spraw sportu(sam to uprawial)nigdy mu nie wybacze ze EURO 2008 nie bylo w telewizji publicznej!!!!!...generalnie facet to trenujacy i ogladajacy to jakis-GEJMEN bo lubi krecic tylkiem!!!Do kobiet ktore"to"uprawiaja nie mam nic ale niech pokazuja jak chodza to po parkach centrach handlowych rynkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Złoty medalista w chodzie to dopingowicz? IP: *.rev.masterkom.pl 17.08.08, 21:25 Gość portalu: radoninho napisał(a): > co to wogole za dyscyplina sportu- chod sportowy!!!!!!!!!ile ludzi > na swiecie to trenuje???!!!Kreci to chyba tylko Roberte > Korzeniowskiego prezesa TVP do spraw sportu(sam to uprawial)nigdy mu > nie wybacze ze EURO 2008 nie bylo w telewizji > publicznej!!!!!...generalnie facet to trenujacy i ogladajacy to > jakis-GEJMEN bo lubi krecic tylkiem!!!Do kobiet ktore"to"uprawiaja > nie mam nic ale niech pokazuja jak chodza to po parkach centrach > handlowych rynkach.... A tak poza tym to wszystko z Tobą w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś