Gość: jacek IP: *.osm.blokowe.pl 06.06.08, 14:12 Witam Ostatnio pojawiło się wiele ogłoszeń o prace w firmie Inside Media wie ktoś może co to za firma czym sie zajmuje bo ogłoszenia strasznie lakoniczne są z góry dziękuję za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Inside Media co to za firma? IP: 194.181.129.* 06.06.08, 16:32 heheeh czyżby to jakaś pionierska firma u nas z zakresu pijaru, marketingu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
max51l Re: Inside Media co to za firma? 18.06.08, 13:18 padłabym ofiarą oszustwa tej firmy to oszusci naciagacze to mial doczynienia z ta firma prosze pisac na meila aga7772@onet.eu trzeba ich pogonic oni dzialaja w calej polsce pomużcie mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekularyzator para Re: Inside Media co to za firma? IP: *.opera-mini.net 18.06.08, 16:36 a juz myslalem ze to Donald Trump wkroczyl do Ostrowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie pisze sie pomużcie tylko pomóżcie głombie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 09:48 "padłabym ofiarą" - ty jestes ofiarą dla swoich rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoL Inside Media IP: *.bsk.vectranet.pl 23.06.08, 23:58 hehe, dla mnie to jest śmieszne jest to firma dobra, płaca jest dobra jak ktoś dobrze pracuje, jak ty miałaś paść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoL Inside Media IP: *.bsk.vectranet.pl 24.06.08, 00:02 hehe, dla mnie to jest śmieszne jest to firma dobra, płaca jest dobra jak ktoś dobrze pracuje, jak ty mogłaś paść ofiarą oszustwa jak ty tam nawet nie pracowałaś, nie polega to na namawianiu ludzi na podpisywanie umów, jeżeli człowiek nie chce usługi to go nie namawiamy, nie jest też to akwizytorstwem bo nie pobieramy od ludzi opłat i mamy możliwość awansu, jak QRWA nie wiesz co to jest "akwizytorstwo" to nie pierd.ol głupot... Praca jest w miłym, młodym i energicznym zespole ludzi... Ale nie moja wina że jesteś taka nadenta... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Inside Media 24.06.08, 09:42 Dla mnie to ty jesteś śmieszny! Wszystkie oferty pracy są w miłym, młodym i energicznym zespole a wynagrodzenie jest bardzo atrakcyjne i motywujące. Jeżeli ta firma tak się ogłasza to można powiedzieć o niej wszytko! Oszuści, którzy mają pracownika gdzieś. Zapewne jest tam z 8 dyrektorów ds. sprzedaży bezpośredniej! Wszyscy super menadżerowie itp, itd. I do tego jest oczywiste, że jak klient nie chce usługi to go nie namawiamy...mnie też uczono co zrobić, żeby klient podpisał, ale w żadnym wypadku go nie namawiać <ściana>. Umowa zlecenie, albo umowa o dzieło pewnie jest podstawą zatrudnienia. A pensje dostaniesz dopiero po przekroczeniu określonego limitu klientów. Ludzie nawet nie zwracajcie uwagi na ogłoszenia o prace jak pisze " Praca w miłym, młodym i energicznym zespole ludzi" bo to jedna z technik socjologicznych, która ma przyciągnąć potencjalnego pracownika. Mam nie małe doświadczenie w szukaniu pracy i każda z takich ofert okazała się totalnym bagnem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max51l Re: Inside Media IP: *.eranet.pl 26.06.08, 21:23 dla mnie taka praca to jakby żebrak chodził po domach i żebrał o grosz dla mnie to smieszna praca wole pracowac za male pieniadze ale z duma i miec jakis szacunek od ludzi a nie chodzic jak ten ciul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość79 Re: Inside Media co to za firma? IP: 195.116.34.* 18.06.08, 20:46 Jeśli interesuje Cię praca akwizytora(sezonowa lub stała) przy podpisywaniu umów telekomunikacyjnych to śmiało aplikuj ;) Wiem bo na szczęście mnie nie udało im się namówić,(chociaż ludzie dość sympatyczni) ale może są tacy co lubią właśnie taki dreszczyk emocji... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Inside Media co to za firma? 19.06.08, 09:09 Ja pracowałem w takiej firmie w Kielcach, przez 2 miesiące...i już nigdy w życiu nie będę pracował w ten sposób! Chodzenie po ludziach i nawianie ich do podpisania umowy na jakiegoś operatora. Nabór też był prowadzony przez miłych i sympatycznych ludzi...ale to tylko przykrywka. Nie bądźcie głupi i nie podejmuje pracy w takich firmach z pogranicza akwizycji. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Inside Media co to za firma? 19.06.08, 09:11 dodam jeszcze, ze jak nie wyrobi się "limitu podpisanych umów" to nici z kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Inside Media co to za firma? IP: 87.205.144.* 23.07.08, 14:13 ta firma TO WIELKA LIPA. W TYM MOMENCIE JUZ NIE ISTNIEJE. PRACOWALAM TAM.A PIENIEDZY NIEZOBACZYLAM I NIE ZOBACZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A****** Re: Inside Media co to za firma? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 17:24 Powiem tak, jeśli chcecie tam pracować jako łażący po ludziach rzebracy to proszę bardzo.Byłam tam kilka dni, zobaczyłam jak sie co robi, nauczyłam się paru żeczy. Powiem tak, to może dla tych pracowników nie jest namawianie ale nauczenie praktykanta "trzy razy tak" to już jest rzecz taka, że on chodzi po ludziach i to stosuje i w taki sposób się ludzie nabierają i biorą to bez myślenia tylko wynika to własnie z tego. Zrobiłam w taki sposób koło 3-4 umów, dzwonka nie miałam.. Jakieś stare-młode ch** wi jekie nie ważne, ważne jest to że dziś miałam się zgłosić po pieniądze, piszę do koleżanki o której idziemy a ona mi z tekstem: to biuro nie istnieje. Moja trenerka podała mi numer tylko do siebie na poczatku, jak zakończyłam prace, podała mi numer do "biura osób poszkodowanych", chciałam do menagera.. Jak się okazało to też nie ten numer bo dziwne by było gdyby menager miał wyłączony tel przez 24h a potem nie odbierał, no przecież ludzie zarabiający 30tys. miesięcznie powinni być zainteresowani swoim telefonem. A co najlepsze, menager w wieku 19 lat? No bez jaj ludzie nie dajcie się w konia zrobić, zrezygnujesz w ciągu 2 tygodni próbnych, chcesz iść po kase-biura nie ma, chcesz numer żeby zadzwonić-podają jakieś głupie.. W sumie może by i zadzwonić do tego biura osób poszkodowanych. Pozdrawiam ekipe z Suwałk i Łomży! W Ostrowcu frajerów i debili nie znajdziecie, za dużo kasy wisicie bo jednak nas troche było w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Inside Media co to za firma? 24.07.08, 17:32 Spadłem z kŻesła i tabÓretÓ. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Inside Media co to za firma? 24.07.08, 17:36 Weź kobieto uruchom sobie w Wordzie sprawdzanie pisowni plis. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Inside Media co to za firma? 24.07.08, 17:39 Nie musi być humanistką :P może jest zaj*** matematyczka:P Odpowiedz Link Zgłoś
juska_2005 Re: Inside Media co to za firma? 08.12.08, 15:41 lachien napisał: > Spadłem z kŻesła i tabÓretÓ. ja teRZ i to na twaŻ Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Inside Media co to za firma? 24.07.08, 17:41 Fakt faktem, że błąd na błędzie jest w tym poście, i to nie wygląda najlepiej, ale skupmy się tutaj na zawartości i przesłaniu postu Odpowiedz Link Zgłoś
max51l Re: Inside Media co to za firma? 26.07.08, 07:02 kto został oszukanu przez firme i nie mają zapłacone podaje mózg firmy pan piotr adamczyk i numer tel. 445233421 ich legalna nazwa to promedia Odpowiedz Link Zgłoś