yellow.pen 08.12.08, 18:18 Pytanie do Mam, co zaszly w ciaze zanim po porodzie pojawila sie miesiączka.. Jak szybko, kiedy i po czym się zorientowalyscie ze jestescie w kolejnej ciązy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
becik1 Re: pytanie... 08.12.08, 20:08 ja planowalam ciaze po 6 miesiacach od porodu, udalo sie mimo braku miesiaczki, moje dni plodne ustalilam sobie w sumie zgodnie z okresem przed pierwsza ciaza wiec stwierdzilam ze pewnie jakos tak beda te same dni wiadomo to sie zmienia, ale u mnie sie udalo zaszlam jak corka miala 7 miesiecy wiec idealnie zrobilam test ciazowy Odpowiedz Link Zgłoś
nadjeschda Re: pytanie... 28.12.08, 00:50 ja w 4 miesiacu sie zorientowalam. cos tam niby przeczuwalam (intuicja) ale składaam to na karb przeziebienia, hormonów po-ciązowych itd. Jak sie okazalo ze jestem w ciazy- bylam zalamana- ze sobie nie poradze, ze za szbko itd... Teraz Zosia ma 2 i pol roku a Ulcia 5 miesiecy. A ja jestem najszczesliwsza mama pod sloncem ) Odpowiedz Link Zgłoś
han-ka4 Re: pytanie... 29.12.08, 22:25 nadjeschda napisała: > ja w 4 miesiacu sie zorientowalam. > cos tam niby przeczuwalam (intuicja) ale składaam to na karb > przeziebienia, hormonów po-ciązowych itd. > Jak sie okazalo ze jestem w ciazy- bylam zalamana- ze sobie nie > poradze, ze za szbko itd... > Teraz Zosia ma 2 i pol roku a Ulcia 5 miesiecy. > A ja jestem najszczesliwsza mama pod sloncem ) coś tu nie gra, Twoja mładsza córcia ma chyba rok i 5 miesięcy? Moja Karolcia miała 8 miesięcy kiedy zaszłam w kolejną ciążę. Nie planowaliśmy na razie kolejnej pociechy ale tak jakoś wyszło. Ja co prawda już miałam miesiączki, więc szybko się zorientowałam, ale znam przypadek, że dziewczyna zorientowała się, że jest w ciąży dopiero jak poczuła ruchy dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: pytanie... 31.12.08, 21:50 Ja tak ok 7 tygodnia zorientowałam się,że jest coś "nie tak" a u ginekologa byłam na pierwszej wizycie w 10 tygodniu No i mam dzieci rok po roku z różnicą plus trzynaście dni Odpowiedz Link Zgłoś
w_iika Re: pytanie... 13.01.09, 22:10 Zorientowalam sie w 5 t.c. ,odobnie jak w pierwszej ciazy, objawy byly identyczne, do dzis chce mi sie smiac, jak sobie przypomne, z eznow podejrzewlaam zapalenie pecherza i biegalam w nocy do toalety. Teraz znow czekam, wciaz nie mam okresu po drugiej ciazy i mam cicha i niesmiala nadzieje, z e znow bede biegac w nocy do toalety i ze znow bedzie to ZNAK... Odpowiedz Link Zgłoś