butik_hexe_batorego25_krakow 05.10.05, 13:58 Mam zamiar wybrać się na ciuchowe zakupy "na żyda". Wiem, że w niedzielę handluje się tam ubraniami.Nie wiem tylko w jakich godzinach... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 05.10.05, 15:21 ja zwykle jestem koło 9.00, obłażę wszystkie baby, potem idę jeszcze raz, bo nowe się pojawiaja :-) ale 10.00 to tez dobra godzina Odpowiedz Link
butik_hexe_batorego25_krakow Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 06.10.05, 23:39 Dzięki za informację... jak na niedzielę pora jest wczesna ;) ale czego się nie robi dla zakupów Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 07.10.05, 06:36 no ba! 80% mojej szafy stamtąd pochodzi :-) Odpowiedz Link
anula36 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 09.10.05, 12:17 dzis super pogoda- bylyscie dziewczyny?? Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 09.10.05, 13:02 byłam :-)) kupiłam gruby welniany golf 40zł H&M białą męską koszulę 10zł H&M melanzowy czarno-biały szal z szenili 10zł (bez markowy) :-) ... i mam poczucie, że zrobiłam doskonały interes :-))))))))))) Odpowiedz Link
lucy215 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 09.10.05, 14:03 BU :p a ja dzis od 5:00 siedze w komisji. W przyszłym tygodniu się wybieram :) Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 09.10.05, 18:26 :-) a ja za 2 tygodnie idę, bo jeszcze troche musze pouzupełniać :-) Odpowiedz Link
kasiap51 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 12.10.05, 18:21 A w sobotę też jest sprzedają ciuchy? Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 12.10.05, 19:15 ni, w niedzielę Odpowiedz Link
kasiap51 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 12.10.05, 19:24 A buty też tam mogę kupić? Dziewczyny powiedzcie - jak tam jest z cenami ciuchów. Poszukuję wrzosowego żakietu, a w sklepach nie mogę nic znaleźć. Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 13.10.05, 06:39 ceny są bardzo różne. Buty też są. Teraz króluja swetry, kurtki i płaszcze, ale poszperaj, ja mam szczęście do wygrzebywania perełek :-) Najlepiej pójść i samemu sie przekonać Odpowiedz Link
kasiap51 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 13.10.05, 12:33 Wielkie dzięki. Może pójdę w niedzielę poszperać. Odpowiedz Link
maghdaa Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 07.05.08, 18:58 Mam pytanie? Ktoś wie jak tam jest z opłatami za sprzedaz czegoś? chodzi mi o to że chciałabym tam sprzedawać własnoręczne kolczyki (ładne!) Interesuje mnie zarówno niedziela wtedy gdy oficjalnie ejst ten "targ" i codziennie. Prooooszę o informacje maghdaa@wp.pl Odpowiedz Link
lucy215 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 16.10.05, 09:26 A ja idę dzisiaj :D tylko coś kropić zaczyna :( Odpowiedz Link
kalak1 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 16.10.05, 19:33 czy to na placu żydowskim w wawie? Odpowiedz Link
anula36 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 17.10.05, 14:44 nie w Krakowie - na P. Nowym ( oficjalnie) a tradycyjnie zwanym zydowskim:) Odpowiedz Link
lucy215 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 18.10.05, 10:31 Nie chcę byc niepoprawna politycznie, ale ja mówię że "idę na Żyda" :p Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 18.10.05, 10:35 ja też :-) Jakbym powiedziała w domu, że ide na plac Nowy, to chłop by nie wiedział gdzie jestem :-) Odpowiedz Link
anula36 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 18.10.05, 12:48 to byla tylko instrukcja dla kolezanki z warszawy zeby wiedziala czego szukac na planie miesta:) Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 18.10.05, 14:43 no przeciez wiemy :-) Odpowiedz Link
abaraks Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 01.11.05, 09:45 Mnie pl. Żydowki nie pociaga. Przecież na codzień ci handlarze prowadzą komisy ubraniowe i ciucholandy. Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 01.11.05, 16:59 i co z tego? Ale tych szmat tam nie ma :-) Odpowiedz Link
truskawkam73 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 05.11.05, 21:50 To Wam powiem, że dzień wcześniej większość pań stoi na tyłach TOMEXU :-) I sprzedają potem w niedzielę na "Żydzie" to, czego nie sprzedały na TOMEXIE w sobotę ;-) A większość tych Pań widuję w dni dostaw pod ROBANEM przy placu Szczepańskim (idę na *;)) do pracy i co trzy tygodnie widzę ten sam skład ogonka):-) Nawet się sobie kłaniamy, bo ja w soboty właśnie TOMEX nawiedzam. I zawsze jak coś zmierzę i jednak nie kupię, to Panie prychają i odgrażają się, że jutro na Żydzie na pewno im zejdzie i to drożej ;) Tylko, że często za tydzień mają ten sam ciuch trochę już tańszy... ;-) Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 05.11.05, 21:58 ale kochana, my o tym wiemy :-) Odpowiedz Link
lucy215 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 09.06.06, 13:16 Kiedy byłyście ostatnio? Mam ochotę wybrać się w ten weekend, dawno mnie tam nie było.... Odpowiedz Link
mum6 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 19.05.07, 16:39 odświeżę nieco wątek pytaniem, czy jest możliwość, że w niedzielę znajdę tam jakąś TANIĄ biżuterię Odpowiedz Link
gabrielafrancuz Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 20.05.07, 10:31 Handluje tam taki facecik, wszystko wysypuje na stół i mozna sobie grzebać. Kolczyki w formie motyli kosztuja u niego 10 złotych, bransoletkę kupilam za 3 złote. Handluje on tez na corocznym targu staroci. Kupilam tez kolczyki z malymi turkusowymi kulkami za 3 zlote- mozna trafić. Odpowiedz Link
truskawkam73 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 23.05.07, 22:00 Na Tomexie w soboty i na "Żydzie" w niedziele stoi dziewczyna z nowymi ubraniami z najnowszych kolekcji H&M, Camaieu i Orsay za 1/3 luib połowę ceny - polecam ;-) Odpowiedz Link
truskawkam73 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 27.05.07, 20:51 Jejku, trudno mi to miejsce opisać. Niestety, nie wiem gdzie zazwyczaj stoją (bo ostatnio z dziewczyną był chłopak)na żydzie. Na Tomexie zaś stoją tym w rzędzie, gdzie jest budka, w której przesiadują panowie od opłat, i w której można rozmienić pieniądze - następny rząd za jabłkami i owocami. Ostatnio mieli więcej rzeczy, nie tylko na stole, także na dwóch wieszakach sklepowych :-) Kupiłam sobie znowu rybaczki H&M i żakiecik ORSAY - wszystko nowe, z metkami, te same ciuszki można obecnie znaleźć w sklepach :-) Odpowiedz Link
truskawkam73 Re: Na Plac Żydowski - w jakich godzinach?? 27.05.07, 20:52 Mają też ubrania Cubus :-) Odpowiedz Link
lala_5 Re: SPRZEDAZ NA ZYDZIE?? 16.09.07, 14:05 HEY WIECIE MOZE CO TRZEBA ZROBIC ZEBY SAMEMU SPRZEDAWAC RZECZY NA ZYDZIE?? DIZEKI ZA INFORMACJE! Odpowiedz Link
sympatyczna7 Re: SPRZEDAZ NA ZYDZIE?? 10.05.09, 18:12 Podnoszę wątek :) Wiecie może co zrobić, żeby sprzedawać na żydzie? Jak z opłatami i miejscówką? Chodzi mi raczej o jednorazowy wypad... Odpowiedz Link
krewetka Re: SPRZEDAZ NA ZYDZIE?? 25.02.14, 18:18 podnosze temat, ktos ma informacje, co zrobic aby sprzedac swoje ciuchy? Odpowiedz Link