Masz DUŻY BIUST? Nie jesteś pewna swojego rozmiaru? Uważasz, że z Twoim biustem jest coś nie tak? Pomożemy Ci znaleźć IDEALNY STANIK i uwierzyć,
że Twoje piersi mogą wyglądać pięknie!:)
!!! LEKTURA OBOWIĄZKOWA: PRZEWODNIK PO FORUM !!!
FAQ, czyli odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.
Czy mój stanik DOBRZE LEŻY? Jaki powinnam nosić R O Z M I A R__S T A N I K A?
Jak dobrać stanik? - kurs w obrazkach! * Modele dobre na początek
Co dała mi zmiana rozmiaru stanika na właściwy?
Sklepy INTERNETOWE - wybierz sklep i SKOMENTUJ! Dobre sklepy TRADYCYJNE - w tytule wpisujemy MIASTO!
Doskonały przewodnik po sklepach z bielizną:) * Biuściasty katalog staników :)
Konkretne modele biustonoszy omawiamy (lub o nie pytamy) W WĄTKACH PRODUCENTÓW!:
______________________ S P I S__P R O D U C E N T Ó W ______________________
Nasza typologia staników: Rozciągliwce i ściśliwce * Dużo- i małomiseczkowce * Wąsko- i szerokofiszbinowce * Kształt biustu a stopień zabudowania stanika * Tabela rzeczywistych wielkości biustonoszy.
Sprzedam, kupię , oddam stanik * RATUNKU! Kupiłam stanik i nie pasuje! * Narzekalnia * Wątek radosny:)
Różne modele: Na co dzień * Do dekoltów * Bez ramiączek * Sportowe * Gorsety i body * Do karmienia * Minimisery * Bez fiszbin * Ślubne * Stroje kąpielowe! * UBRANIA probiuściaste * Robótki ręczne;) * Akcesoria
Czytasz? Wpisz się na listę obecności ! Przywitaj się i powiedz, co o nas myślisz * Absurdy z sieci, prasy, reklam * :DDD
Masz MAŁY BIUST? - zajrzyj na nasze siostrzane forum! * Pogadaj z nami o wszystkim! :)
Lobbystki blogują: Stanikomania * Balkonetka * Kobiece kształty * (Bra)Fitting * Fizie * Blog LOBBY!!!
P.S. Warto mieć przy sobie PIERSIÓWKĘ :) * Poleć forum koleżance: biusciaste.prv.pl !
Biustonosz Tease Me Curvy Kate - Stanik wszelkie wymiary ma w normie: miski i obwód nie są za małe ani za luźne. Zabudowane boki świetnie zbierają biust i wymuszają postawę pionową. I dekolt - Miłe Panie, o takim dekolcie marzyłyście całe życie! Wady? Naturalnie, że są, a największa z nich to ramiączka...
Confetti Panache - zrobiony ze ślicznej koronki, nie jest tak zabudowane, jak wygląda. W rzeczywistości to przepiękny balkonik, idealny do głębszych dekoltów. Jest rozciągliwy, ale można mu to wybaczyć. Mam jednak dwa inne zastrzeżenia do tego stanika. Po pierwsze Confetti różnie reaguje na różnych biustach i nie ma reguły, jak ułoży się na naszym...