Masz DUŻY BIUST? Nie jesteś pewna swojego rozmiaru? Uważasz, że z Twoim biustem jest coś nie tak? Pomożemy Ci znaleźć IDEALNY STANIK i uwierzyć,
że Twoje piersi mogą wyglądać pięknie!:)
!!! LEKTURA OBOWIĄZKOWA: PRZEWODNIK PO FORUM !!!
FAQ, czyli odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.
Czy mój stanik DOBRZE LEŻY? Jaki powinnam nosić R O Z M I A R__S T A N I K A?
Jak dobrać stanik? - kurs w obrazkach! * Modele dobre na początek
Co dała mi zmiana rozmiaru stanika na właściwy?
Sklepy INTERNETOWE - wybierz sklep i SKOMENTUJ! Dobre sklepy TRADYCYJNE - w tytule wpisujemy MIASTO!
Doskonały przewodnik po sklepach z bielizną:) * Biuściasty katalog staników :)
Konkretne modele biustonoszy omawiamy (lub o nie pytamy) W WĄTKACH PRODUCENTÓW!:
______________________ S P I S__P R O D U C E N T Ó W ______________________
Nasza typologia staników: Rozciągliwce i ściśliwce * Dużo- i małomiseczkowce * Wąsko- i szerokofiszbinowce * Kształt biustu a stopień zabudowania stanika * Tabela rzeczywistych wielkości biustonoszy.
Sprzedam, kupię , oddam stanik * RATUNKU! Kupiłam stanik i nie pasuje! * Narzekalnia * Wątek radosny:)
Różne modele: Na co dzień * Do dekoltów * Bez ramiączek * Sportowe * Gorsety i body * Do karmienia * Minimisery * Bez fiszbin * Ślubne * Stroje kąpielowe! * UBRANIA probiuściaste * Robótki ręczne;) * Akcesoria
Czytasz? Wpisz się na listę obecności ! Przywitaj się i powiedz, co o nas myślisz * Absurdy z sieci, prasy, reklam * :DDD
Masz MAŁY BIUST? - zajrzyj na nasze siostrzane forum! * Pogadaj z nami o wszystkim! :)
Lobbystki blogują: Stanikomania * Balkonetka * Kobiece kształty * (Bra)Fitting * Fizie * Blog LOBBY!!!
P.S. Warto mieć przy sobie PIERSIÓWKĘ :) * Poleć forum koleżance: biusciaste.prv.pl !