sambor

(7 wyników)
  • Oglądałam dziś jakąś starą powtórkę i przypomniałam sobie, że Sambor był kiedyś związany z niejaką Patrycją. Posypało im się gdy Dorota (Liszowska) zaszła w ciążę, ale Sambor nie mógł przeboleć rozstania. Czy ktoś pamięta, co się stało z Patrycją po tym, jak Dorota zginęła w wypadku? Czemu nie wrócili do siebie?
  • pozostając w nadziei, że polskie sądy rodzinne NIE działaja tak, jak dzisiajw ndinz, czekam na ciag dalszy walki o Krzysia Nina- buagam pacjent wrózbita- fajowy :) i czy cos przeoczyłam, czy w nowej czołowce nie ma Pawicy? nie ma tez Orlickiej i chwalić Pana- Fraszyńskiej
  • ...współpraca z mafią, bo chyba zgodzicie się, że po kilku odcinkach, w których dał się poznać jako tak samo oddany lekarz jak pozostali przydomek "Samo Zło" już do niego tak bardzo nie pasuje?
  • Nie wiem czy sie ze mna zgodzicie, ale facet jest wyjatkowo meski. A ten zarost na brodzie, hmmmmm
  • Cytaty z odcinka 457 "Sambor wyrzuca z pracy opiekunkę Krzysia, którą przyłapuje na paleniu i plotkowaniu. Na rozprawie o ograniczenie praw rodzicielskich opiekunka zeznaje na jego niekorzyść. Michał rzuca się na nią z pięściami." "Chłopak ma dar przewidywania przyszłości. Radzi Wiki, by ta nie zawracała sobie głowy brunetem, bo i tak będzie musiała zająć się córką ... W czasie imprezy niespodziewanie zjawia się Blanka." Jak myślicie, czy scenarzyści byliby skłonni odebrać dziecko w seri...
  • ktos ma moze i moze sie nimi podzielic? Dzieki i pozdrawiam D.
  • prosze o nowe streszczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się