Dodaj do ulubionych

NDiNZ Sambor i Patrycja

17.11.11, 10:01
Oglądałam dziś jakąś starą powtórkę i przypomniałam sobie, że Sambor był kiedyś związany z niejaką Patrycją. Posypało im się gdy Dorota (Liszowska) zaszła w ciążę, ale Sambor nie mógł przeboleć rozstania. Czy ktoś pamięta, co się stało z Patrycją po tym, jak Dorota zginęła w wypadku? Czemu nie wrócili do siebie?
Obserwuj wątek
    • pluskotka Re: NDiNZ Sambor i Patrycja 17.11.11, 10:23
      Patrycja spiknęła się z Drzewieckim, tym chirurgiem plastycznym. Ona chyba zgodziła się zeznawać w związku z tą mafią (podpalili im klinikę), a potem uciekli gdzieś za granicę.
      • Gość: olka Re: NDiNZ Sambor i Patrycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 14:37
        I wielka szkoda, bardzo lubiłam Grabowską w tym serialu, Deląga trochę mniej...
        • Gość: a Re: NDiNZ Sambor i Patrycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 17:04
          Grabowska głupio teraz wygląda w tych krótkich włosach, jakoś ją to postarza. Wcześniej ekstra wyglądała, właśnie za czasów występów w NDiNZ albo Glinie.
    • vasilip Re: NDiNZ Sambor i Patrycja 18.11.11, 07:10
      Sambor niedługo wyjedzie do USA
      • myszka1969 Re: NDiNZ Sambor i Patrycja 19.11.11, 14:57
        Bardzo podoba mi się Patrycja...Bardzo rezolutna i opanowana a przy tym bardzo ładna babeczka :)..Strasznie mi jej było żąl w ostatniej powtórce, jak jej zakomunikowała ta....jak jej tam, sympatyczna salowa- żona bizenesmena, że sprzeda klinikę...po raz pierwszy odmówiłam jej braku taktu! :(...i jeszcze rzuciła do niej jakby nigdy nic, żeby policzyła ile są warte jej udziały..Nie wiem po co tak wszystko poświeca dla tego krętacza...
        • Gość: olka Re: NDiNZ Sambor i Patrycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 15:04
          Akurat te poranne powtórki były w czasach, gdy NDiNZ śledziłam jeszcze regularnie i od początku bardzo lubiłam postać Patrycji, mimo, że przecież była businesswoman twardo stapającą po ziemi, raczej antypatyczną...jednak Grabowska miała w sobie tyle uroku, że jakoś "łagodziła" tę wyrachowaną, przebojową Patrycję...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka