Gość: Rafczerwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:53 najlepsza literka to "P" a zaraz potem "R" :) Chętnie poczytałbym jeszcze o argentyńskich sposobach na udany mecz, no bo przecież potencjału to oni nie mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azzurra3 Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: *.murator.com.pl 10.07.06, 11:02 Po finale trzeba zmienic hasło "Zidane", powrót w wielkiej formie - do szatni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludvigus Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: *.knet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:43 Gratuluję artykułu, bo bardzo fajnie się go czyta..:) Szkoda, że nie wspomnieliście o faulu Zidane'a we wczorajszym finale.. bo pierwszy raz w życiu widziałem takie 'ubodzenie' jakby z byka.. muehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: 194.70.181.* 10.07.06, 20:19 J for journalist meczarnie sie oplacaly, bo byliscie moim ulubionym zrodlem mundialowych informacji, opini i ciekawostek. Panie Stec i Panie Pol zadanie wykonane na 6, teraz mozecie sie wyspac i upic ze szczescia z powrotu do naszego pieknego kraju. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOr` Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.07.06, 20:21 Klose to nie Polak panie Pol, to niemiecki Ślązak. Troche powagi. A Poldi mowi inaczej jak po niemiecku tylko w Wasserpolnisch. Klamstwo powtorzone tysiac razy itd. prawda? Bardzo bysmy chcieli aby to byli Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmah Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: *.centertel.pl 12.07.06, 00:27 Cóż mogę rzec... kapitalny tekst, niemal obsmarkałem się czytając o "króliczku" i rzucaniu kartoflami. Aha, no i zapomniałem o podaniach diponalnych:) ROTFL, XD. Odpowiedz Link Zgłoś
erneste Miało być zabawnie, jest jak zwykle:/ 12.07.06, 09:04 > Żurawski - jedyne poza Podolskim polskie nazwisko, jakie widzieliśmy podczas > mundialu na koszulce obcokrajowca. Obcokrajowca? że to niby taki żart? A co do polskich nazwisk na koszulkach obcokrajowców - szkoda, że nie zauważyliście np. Borowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harwas Ł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:15 Łojezu!!!! Łomot od Ekwadoru, Łaskawe oko kibiców Polski, Łojezu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Zinedine IP: *.chello.pl 02.08.06, 18:11 Zinedine Zidane pomimo zachowania jakie miało miejsce w ostatecznym meczu mundialu był, jest i będzie legendarnym futbolista. Nie zrobił dobrze powalając Włocha ale również ze strony Materazziego to nie było fair play. Nie powinien obrażać Francóza ani Francóz nie powinien odpowiadać fizycznie. Gdyby zgłosił to sedziemu materazzi mógłby zostać usunięty z boiska. Odpowiedz Link Zgłoś