Dodaj do ulubionych

Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:53
najlepsza literka to "P" a zaraz potem "R" :) Chętnie poczytałbym jeszcze o
argentyńskich sposobach na udany mecz, no bo przecież potencjału to oni nie
mają ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: azzurra3 Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: *.murator.com.pl 10.07.06, 11:02
      Po finale trzeba zmienic hasło "Zidane", powrót w wielkiej formie - do szatni!
    • Gość: Ludvigus Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: *.knet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:43
      Gratuluję artykułu, bo bardzo fajnie się go czyta..:) Szkoda, że nie
      wspomnieliście o faulu Zidane'a we wczorajszym finale.. bo pierwszy raz w życiu
      widziałem takie 'ubodzenie' jakby z byka.. muehehe
    • Gość: Magda Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: 194.70.181.* 10.07.06, 20:19
      J for journalist
      meczarnie sie oplacaly, bo byliscie moim ulubionym zrodlem mundialowych
      informacji, opini i ciekawostek. Panie Stec i Panie Pol zadanie wykonane na 6,
      teraz mozecie sie wyspac i upic ze szczescia z powrotu do naszego pieknego
      kraju. Pozdrawiam!
    • Gość: BOr` Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.07.06, 20:21
      Klose to nie Polak panie Pol, to niemiecki Ślązak. Troche powagi. A Poldi mowi
      inaczej jak po niemiecku tylko w Wasserpolnisch.
      Klamstwo powtorzone tysiac razy itd. prawda? Bardzo bysmy chcieli aby to byli
      Polacy?
    • Gość: Farmah Re: Mundialowy alfabet. Od Azjatów do Żurawskiego IP: *.centertel.pl 12.07.06, 00:27
      Cóż mogę rzec... kapitalny tekst, niemal obsmarkałem się czytając o "króliczku"
      i rzucaniu kartoflami. Aha, no i zapomniałem o podaniach diponalnych:) ROTFL, XD.
    • erneste Miało być zabawnie, jest jak zwykle:/ 12.07.06, 09:04
      > Żurawski - jedyne poza Podolskim polskie nazwisko, jakie widzieliśmy podczas
      > mundialu na koszulce obcokrajowca.

Obcokrajowca? że to niby taki żart?
      A co do polskich nazwisk na koszulkach obcokrajowców - szkoda, że nie
      zauważyliście np. Borowskiego.
      • Gość: harwas Ł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:15
        Łojezu!!!!
        Łomot od Ekwadoru, Łaskawe oko kibiców Polski,
        Łojezu!!!!
    • Gość: fun Zinedine IP: *.chello.pl 02.08.06, 18:11
      Zinedine Zidane pomimo zachowania jakie miało miejsce w ostatecznym meczu
      mundialu był, jest i będzie legendarnym futbolista. Nie zrobił dobrze powalając
      Włocha ale również ze strony Materazziego to nie było fair play. Nie powinien
      obrażać Francóza ani Francóz nie powinien odpowiadać fizycznie. Gdyby zgłosił
      to sedziemu materazzi mógłby zostać usunięty z boiska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka