Gość: ann Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.chello.pl 02.08.09, 23:09 Cześć, czy wciąż szukacie chętnych do gry w siatkę? Jeśli tak, to ja się zgłaszam :) mój mejl zuluanka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: losiuuu@wp.pl Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.krrit.gov.pl 10.08.09, 10:27 Poszukuje na jutro dwoch osob chetnych do gry w siatke. (grajacych na dobrym poziomie ) Gramy na Ursynowie w godz 19-21 Koszt 10zł. Prosze o kontakt na maila: losiuuu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.mgsp.pl 10.08.09, 23:35 Cześć. W środę muszę wstać dosyć wcześnie dlatego boję się, że jutro nie dam rady, ale jak byście poszukiwali osób chętnych do gry to ja się piszę: hilp@poczta.onet.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek-pletwa@wp.pl Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 195.90.102.* 05.09.09, 17:37 Witam, Bardzo chętnie pograłbym z kimś na dobrym poziomie. Szukacie może jeszcze kogoś? Jeśli tak to proszę o kontakt tolek-pletwa@wp.pl 661950424 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 213.17.175.* 09.09.09, 15:20 Witam, jeśli nadal poszukujecie chętnych do gry w siatkówkę w okolicach Bielan, Bemowa, proszę o kontakt na maila: w.ksiezopolski@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:43 Jeśli aktualne to i ja chętnie poodbijam.Jeśli ktoś chętny to piszcie goobi@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 194.181.96.* 27.10.09, 11:33 cześć wszystkim :) jeśli 'ogłoszenie' nadal aktualne, to ja bardzo chętnie bym się zapisała na jakieś treningi :) albo drużyna żeńska albo chętnie mieszana :) jeśli tak, prosze o kontakt: as426@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white_bird_22 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 16:32 hej, jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne chętnie dołączę się do jakiejś drużyny najchętniej w okolicy Mokotowa ale niekoniecznie. Jak by co piszcie : elizajt@poczta.onet.pl pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volleyball Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.krrit.gov.pl 30.10.09, 12:05 szukam chętnych do gry w siatke we wtorki w godzinach wieczornych. (Warszawa-Ursynów) osoby chętne proszę o kontakt na maila: losiuuu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kecaj9368 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 10.08.18, 07:35 Cześć wszystkim, czy to nadal aktualne? Jeśli tak to jestem chętny. Jacek-w@hotmial.com 533995936. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 85.222.87.* 06.11.09, 19:03 witajcie, szukam jakiejs druzyny lub miejsca gdzie pograc mozna, sam kiedys gralem duzo (przeszlo 7 lat), na dosc dobrym poziomie 4 liga i amatorskie ligi w innych miastach.. szukam teamu z bemowa (lub okolic) mieszkam przy ulicy lazurowej i dyw 303. moj mail: dj_gorski(at)o2(dot)pl pozdrawiam michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 17:18 Cześć, mam podobne plany by pograć choć doświadczenia czysto amatorskie, też Bemowo. mail: jjbb@o2.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal83 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 188.33.142.* 09.12.09, 14:36 Witam, szukam miejsca gdzie mógłbym pograć najchętniej na poziomie dobrym amatorskim. Najchętniej na Ursynowie, Mokotowie lub centrum. Pasują mi wszystkie dni z wyjątkiem wtorku i czwartku. Mój mail to: mroku@autograf.pl Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.chello.pl 29.12.09, 22:57 Witam, Zbieram skład na regularne treningi siatkówki na warszawskim Służewcu. Proponowany termin to środy od 20:30. Sala jest zupełnie w porządku (dość dużo miejsca i w miarę wysoko) Poziom "zaawansowany amatorski" Prośba: Zgłaszajcie się tylko jeśli jesteście pewni ze chcecie pograć bo musze mieć konkretny skład. Paniom serdecznie dziękujemy ;) kontakt: suxon@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.ip.netia.com.pl 20.05.10, 13:12 Hej, czy można się jeszcze przyłączyć do was? pozdr Kalina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 21:41 hej, czy gracie jeszcze w siatke? mozna sie dolaczyc? pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 15:22 Chętnych do gry zapraszam na mój blog "siatkówka na tartanie" do zobaczyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 178.73.63.* 18.08.10, 13:32 gramy na bielanach najpewniej od wrzesnia, szkola staffa rog duracza, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia B Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.aster.pl 19.08.10, 20:26 Hej zgłaszam się do gry w siatę, tylko proszę o więcej info na ten temat, jakie dni, jakie godziny, po ile sie skladamy, jaki wiek graczy, czy jaki poziom, pozdrawiam i proszę o kontakt na gg 10718008 lub e mail 512 103 427 Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.nat.student.pw.edu.pl 12.09.10, 23:08 Cześć Chętnie się przyłącze. Mój email zzuzza@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 94.254.152.* 25.08.10, 22:33 Witam,czy szukacie jeszcze ludzi do gry?Jak tak to ja jestem chętny,gram od kilku lat i potrafię trochę odbijać:)Jak coś to proszę o kontakt na mateusz.d91@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogut Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.chello.pl 22.09.10, 20:02 Witam ... Chciałbym sie dowiedzieć czy mozna dołączyć się do gry w Waszej druzynie ... przeprowadziłem sie niedawno ze śląska gdzie grałem troche i tutaj tez chciałbym kontynuowac gre ... 9855133 to moje gg jesli dało by rade to prosze o kontakt z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 19:00 Hej! Jeżeli nadal macie jakieś wolne miejsca w drużynie, to ja bardzo chętnie zajmę jedno!:)) mój email: madelajna90@op.pl p.s. nie jestem wyczynowcem, ale sierotą też nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 11:38 podpisuję się pod słowami koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 178.73.49.* 07.11.10, 20:23 Jesli aktualne to dajcie znac, chetnie poodbijam po pracy, pozdrawiam, Tomek, kemot1234@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resos Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.aster.pl 12.03.11, 15:05 Jeżeli ktoś jeszcze z Panów chcę pograć w Warszawie w siatkę to gramy z kolegami przy M. Politechnika, Niedziele 17.30-19.30 składka 10.25, poziom średnio zaawansowany i zaawansowany. Po więcej info proszę pisać pod maila resos@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 14:15 Witam, szukamy 5-6 osób do gry w siatkówkę w szkole podstawowej nr 187 w WARSZAWIE przy ul. L. Staffa 21 (Bielany niedaleko metra Słodowiec i ul Żeromskiego) Poziom amatorski pół-profesjonalny :) Znaczy się dla osób co nie tylko potrafią przebić piłkę na drugą stronę... Raczej dla facetów, ale jak się jakaś Pani nie boi... :) Sala trochę mała i kiepski parkiet niemniej grać się da... a trochę ruchu zawsze dobrze zrobi. Wiek bez ograniczeń, chodzi o dobrą zabawę na jakimś tam poziomie. Termin: każdy poniedziałek 19:45 - 22:00 koszt jednorazowy 10zł/ szczegóły osobiście Chętnych proszę o kontakt: gramiyoe@o2.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GP Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 01:06 Masz czas i chęci, a siatkówka to Twoja pasja? Szukasz możliwości regularnego treningu i gry na niezłym poziomie i w fajnej atmosferze? Posiadasz odpowiednie umiejętności do gry na jednej z pozycji w ustawieniu na jednego rozgrywającego? Jeżeli na powyższe pytania odpowiedziałeś twierdząco - zapraszamy na próbny trening. Więcej szczegółów via e-mail. namiar@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 14:13 kobieta 20 lat, amatorska gra, chętnie dołączę się do jakiejś grupy grającej regularnie. gg 7251800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia w Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 12:25 Witam, Poszukujemy chętnych do gry w siatkówkę na Ochocie. Termin: Czwartki, 17: 20- 18: 50 Poziom: średniozaawansowany, zależy od dnia i składu Miejsce: Sala Gimnazjum na ulicy Barskiej Koszt: 15 zl za trening ( srednio 60 zl/miesiąc) przy większej liczbie zawodników niższa cena Grupa koedukacyjna wiecej info na nasza-siatkowka@googlegroups.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kija Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 13:44 Czy spotkania na ochocie są nadal aktualne? pozdrawia k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat5 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 178.73.43.* 12.09.11, 08:38 Ja też bym była chętna do grania w siatkówkę - wraz z moim chłopakiem! Ostatnie razy to graliśmy głównie w liceum, a teraz mamy po 26-28lat, ale za to jesteśmy bardzo pozytywnie do gry nastawieni - chodzi nam o aktywność i zabawę! Mieszkamy na Starym Mokotowie, ale możemy dojeżdżać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asu Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.yamo.pl 14.09.11, 15:31 Poszukujemy kilku osób do grania 2 razy w tyg. na ul. Spokojnej w Warszawie, nieopodal Arkadii. Niestety, od jakiegoś czasu grupa nam się przerzedziła. Poziom średni amatorski, na poważniejszych turniejach, np w Arenie Ursynów dostajemy lanie (ale bez przesady), ale na pomniejszych imprezach coś ugrywamy, ale głównie chodzi o zabawę i ruch. Nasz wiek to granice 30 - 50. Gramy za rozsądne pieniądze - pojedyncze spotkanie to 15 zł, ale w "abonamencie" wyraźnie taniej. Wtorki i piątki od 18-tej. Proszę śmiało pisać: sulkowskiartur na poczcie googla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.pl 18.09.11, 13:37 Witam brakuje nam osób do siatkówki, gramy kilka dni w tygodniu w różnych miejscach, najczęściej na Gocławiu, cena 14zl za godzinę, planujemy negocjacje ale to musi więcej os się zebrać :) grają młodzi i starzy, kobiety i mężczyźni, naprawdę super atmosfera...! Napisz po więcej info. (godziny wieczorne, zarówno w tyg jak i weekendy) pograjwsiate@gmail.com Zapraszamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Siatkówka na Śródmieściu (metro PW) oraz Gocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 13:38 Witam, zapraszamy wszystkich chętnych- gdyż dzielimy się dni/poziom aby się ze mną skontaktować, można napisać na maila pograjwsiate@gmail.com albo odpowiedzieć na ogłoszenie: warszawa.gumtree.pl/c-Spolecznosc-sport-taniec-partnerzy-do-gry-Siatkowka-Warszawa-rodmiescie-oraz-Goclaw-dni-poziom-W0QQAdIdZ323375811 Pozdrawiam i zapraszam! Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.pl 02.10.11, 10:31 Zapraszam w środy oraz w niedziele na 20:45-22:00 na Gocławiu. Fajni ludzie i atmosfera, brakuje nam jeszcze kilku osób, kontakt: warszawa.gumtree.pl/c-Spolecznosc-sport-taniec-partnerzy-do-gry-Siatkowka-w-Warszawie-SIATKoWKA-GOCLAW-W0QQAdIdZ318364296 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 14:22 Jestem zainteresowana :)) tel: 789289065 adres e-mail : agnieszkanowak3@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkanahali.pl Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 14:45 Witam, szukamy chętnych do gry W SIATKÓWKĘ W WARSZAWIE, gramy w środy, czwartki oraz niedziele (na razie! :)) w godzinach wieczornych. Nasze miejscówski póki co to Gocław i Śródmieście, ale już niedługo dojdą następne :) Zapisujemy się na tymczasowym serwisie www.pilkanahali.pl ale niedługo jeszcze bardziej to ułatwimy! Zapraszam wszystkich, Kuba w razie pytań można też pisać maile: pograjwsiate@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.warszawa.mm.pl 11.11.11, 16:51 szukamy chetnych do gry w siatkowke na Bielanach. Mamy 3-4 osoby - nie bardzo wiemy gdzie poziom - raczej ten nizszy chodzi o to zeby pobie popykac bez napinania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.home.aster.pl 11.11.11, 19:50 cześć, my gramy w siatkówkę, ale normalnie treningi z trenerem, na sggw (nowa ładna sala). z tego co wiem, to jeszcze brakuje paru osób, żeby otworzyć zajęcia. zaczyna się w przyszłym tygodniu ,płacimy 195zł za te 3 miesiące niecałe. więc jeżeli byście byli zainteresowani to daję namiar: unisport.waw.pl/zajecia.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.warszawa.mm.pl 12.11.11, 15:03 a jaki tam jest poziom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Darmowa Siatkówka w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 00:49 Witam, jutro gramy całkowicie za darmo, z podziałem na kobiety i mężczyzn- spotkanie kobiet jest o 19:50 i ok 20:00 mężczyźni, wszystko na Gocławiu. Szczegóły i zapisy zapraszamy tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Darmowa Siatkówka w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 00:50 Oczywiście mężczyzn ok 21 a nie o 20 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zepher Re: Darmowa Siatkówka w poniedziałek 12.12.11, 12:38 Chętnie dołączę do jakiejś grupy. Mężczyzna obecnie lat 26. Mój poziom określiłbym jako średni. Na studiach przez kilka dobrych lat grałem w ramach zajęć fakultatywnych. Interesują mnie miejscówki w pn Warszawie po zach stronie Wisły lub wszędzie tam gdzie jest blisko metro. Proszę o kontakt na priv lub przez gie-gie: 9342960. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 21:41 czesc! jesli ogloszenie jest dalej aktualne to jestem zainteresowany. Niestety moge trenowac tylko w weekendy, albo pozno wieczorem. W siatke gram amatorsko od 10 lat, z przerwami. Prosze o kontakt: pawel.siemko@gmail.com Pozdrawiam, Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
2mkw Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 08.11.13, 14:05 Heja! Odświeżam wątek! Ktoś chętny? Zorganizowaliście się jakoś? Słyszałam coś o pilkanahali.pl ale mają słabą reklamę, nie wiem dokładnie na czym to polega, ktoś się orientuje? Pozdrawiam! Magda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.3.pl 20.11.13, 15:58 chętnie pogram,szukam miejsca blisko sulejówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.11.13, 21:25 Jestem zaintersowany, mógłbyś napisać adres sali na jakiej gracie ? no i czy jeszcze aktualne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz chetny do gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.15, 11:38 prosze o kontakt jesli nadal aktualne lub jesli kto kolwiek inny ma oferte pogrania w siatke. jestem chetny:) marpaw73@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
poldek1410 Re: chetny do gry 13.09.15, 10:27 Kto chce zagrać w siatkówkę ZA DARMO, jutro w poniedziałek na bielanach w g. 19-21.30. Poziom amatorski - średni. Kolejne poniedziałki nie wykluczone. Dzwonić 606667880 - Krzysztof. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekbaran80 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 29.07.15, 14:31 Też się łapiecie na tym że chcecie pograć w kosza, wyskoczyć na rower ale nie ma z kim? Jest teraz od tego portal: link2sport.pl rejestracja darmowa. Można szukać znajomych i nieznajomych do uprawiania sportu, tworzyć diety i programy ćwiczeń. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
roberton75 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 20.05.16, 01:56 A może najłatwiej będzie zorganizować treningi i społeczność ludzi, którzy lubią grac w piłkę siatkową na portalu tuzagram.pl/ ? Tam można organizować zajęcia sportowe kompletnie za free, a udogodnień jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
w.dabrowska Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 08.09.16, 12:40 Hejka. jestem zainteresowana tym sportem i właśnie na Bielanach. Czy to jeszcze aktualne????? pozdrawiam :) wadab1974@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kecaj9368 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 10.08.18, 07:48 Jestem zainteresowany. Jacek-w@hotmail.com 533995936 Odpowiedz Link Zgłoś