Dodaj do ulubionych

szukamy chętnych do gry - Warszawa

• Gość: ann Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.chello.pl 02.08.09, 23:09
      Cześć, czy wciąż szukacie chętnych do gry w siatkę? Jeśli tak, to ja się
      zgłaszam :) mój mejl zuluanka@gazeta.pl
    • Gość: losiuuu@wp.pl Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.krrit.gov.pl 10.08.09, 10:27
      Poszukuje na jutro dwoch osob chetnych do gry w siatke. (grajacych
      na dobrym poziomie )
      Gramy na Ursynowie w godz 19-21 Koszt 10zł.
      Prosze o kontakt na maila: losiuuu@wp.pl
      • Gość: filip Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.mgsp.pl 10.08.09, 23:35
        Cześć.
        W środę muszę wstać dosyć wcześnie dlatego boję się, że jutro nie
        dam rady, ale jak byście poszukiwali osób chętnych do gry to ja się
        piszę: hilp@poczta.onet.pl
        Pozdrawiam.
      • Gość: tolek-pletwa@wp.pl Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 195.90.102.* 05.09.09, 17:37
        Witam,
        Bardzo chętnie pograłbym z kimś na dobrym poziomie. Szukacie może
        jeszcze kogoś?
        Jeśli tak to proszę o kontakt tolek-pletwa@wp.pl 661950424
    • Gość: Wojtek Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 213.17.175.* 09.09.09, 15:20
      Witam,
      jeśli nadal poszukujecie chętnych do gry w siatkówkę w okolicach
      Bielan, Bemowa, proszę o kontakt na maila: w.ksiezopolski@op.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: Grzegorz Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:43
      Jeśli aktualne to i ja chętnie poodbijam.Jeśli ktoś chętny to
      piszcie goobi@interia.pl
      • Gość: Aśka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 194.181.96.* 27.10.09, 11:33
        cześć wszystkim :)
        jeśli 'ogłoszenie' nadal aktualne, to ja bardzo chętnie bym się
        zapisała na jakieś treningi :) albo drużyna żeńska albo chętnie
        mieszana :)
        jeśli tak, prosze o kontakt: as426@interia.pl
      • Gość: white_bird_22 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 16:32
        hej, jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne chętnie dołączę się do
        jakiejś drużyny najchętniej w okolicy Mokotowa ale niekoniecznie.
        Jak by co piszcie : elizajt@poczta.onet.pl pozdr:)
    • Gość: volleyball Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.krrit.gov.pl 30.10.09, 12:05
      szukam chętnych do gry w siatke we wtorki w godzinach wieczornych.
      (Warszawa-Ursynów)
      osoby chętne proszę o kontakt na maila: losiuuu@wp.pl
      • kecaj9368 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 10.08.18, 07:35
        Cześć wszystkim, czy to nadal aktualne? Jeśli tak to jestem chętny. Jacek-w@hotmial.com 533995936. Pozdrawiam...
    • Gość: michal Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 85.222.87.* 06.11.09, 19:03
      witajcie, szukam jakiejs druzyny lub miejsca gdzie pograc mozna, sam kiedys gralem duzo (przeszlo 7 lat), na dosc dobrym poziomie 4 liga i amatorskie ligi w innych miastach..

szukam teamu z bemowa (lub okolic) mieszkam przy ulicy lazurowej i dyw 303.

moj mail: dj_gorski(at)o2(dot)pl
      pozdrawiam
      michal
      • Gość: Kuba Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 17:18
        Cześć, mam podobne plany by pograć choć doświadczenia czysto amatorskie, też Bemowo.
        mail: jjbb@o2.pl
        pozdro
      • Gość: Michal83 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 188.33.142.* 09.12.09, 14:36
        Witam, szukam miejsca gdzie mógłbym pograć najchętniej na poziomie dobrym
        amatorskim. Najchętniej na Ursynowie, Mokotowie lub centrum. Pasują mi wszystkie
        dni z wyjątkiem wtorku i czwartku.

Mój mail to: mroku@autograf.pl

Pozdrawiam
        Michał

• Gość: greg Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.chello.pl 29.12.09, 22:57
      Witam,
      Zbieram skład na regularne treningi siatkówki na warszawskim Służewcu.
      Proponowany termin to środy od 20:30. Sala jest zupełnie w porządku (dość dużo
      miejsca i w miarę wysoko) Poziom "zaawansowany amatorski"
      Prośba: Zgłaszajcie się tylko jeśli jesteście pewni ze chcecie pograć bo musze
      mieć konkretny skład. Paniom serdecznie dziękujemy ;)
      kontakt: suxon@tlen.pl
    • Gość: kalina Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.ip.netia.com.pl 20.05.10, 13:12
      Hej,
      czy można się jeszcze przyłączyć do was?
      pozdr
      Kalina
    • Gość: Agnieszka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 21:41
      hej,
      czy gracie jeszcze w siatke? mozna sie dolaczyc?
      pozdrawiam,
      Agnieszka
      • Gość: mariusz Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 15:22
        Chętnych do gry zapraszam na mój blog "siatkówka na tartanie" do zobaczyska.
      • Gość: polo Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 178.73.63.* 18.08.10, 13:32
        gramy na bielanach najpewniej od wrzesnia, szkola staffa rog duracza,

pozdrawiam
        • Gość: Kasia B Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.aster.pl 19.08.10, 20:26
          Hej zgłaszam się do gry w siatę, tylko proszę o więcej info na ten temat, jakie
          dni, jakie godziny, po ile sie skladamy, jaki wiek graczy, czy jaki poziom,
          pozdrawiam i proszę o kontakt na gg 10718008 lub e mail 512 103 427
          Kaśka
        • Gość: Zuzia Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.nat.student.pw.edu.pl 12.09.10, 23:08
          Cześć

Chętnie się przyłącze. Mój email zzuzza@wp.pl
    • Gość: Mateusz Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 94.254.152.* 25.08.10, 22:33
      Witam,czy szukacie jeszcze ludzi do gry?Jak tak to ja jestem chętny,gram od
      kilku lat i potrafię trochę odbijać:)Jak coś to proszę o kontakt na
      mateusz.d91@gmail.com
    • Gość: Kogut Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.chello.pl 22.09.10, 20:02
      Witam ... Chciałbym sie dowiedzieć czy mozna dołączyć się do gry w Waszej druzynie ... przeprowadziłem sie niedawno ze śląska gdzie grałem troche i tutaj tez chciałbym kontynuowac gre ... 9855133 to moje gg jesli dało by rade to prosze o kontakt z góry dzieki.
    • Gość: Magda Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 19:00
      Hej! Jeżeli nadal macie jakieś wolne miejsca w drużynie, to ja bardzo chętnie zajmę jedno!:)) mój email: madelajna90@op.pl

p.s. nie jestem wyczynowcem, ale sierotą też nie;)
      • Gość: kate Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 11:38
        podpisuję się pod słowami koleżanki
    • Gość: Tomek Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 178.73.49.* 07.11.10, 20:23
      Jesli aktualne to dajcie znac, chetnie poodbijam po pracy,
      pozdrawiam, Tomek, kemot1234@op.pl
      • Gość: Resos Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.aster.pl 12.03.11, 15:05
        Jeżeli ktoś jeszcze z Panów chcę pograć w Warszawie w siatkę to gramy z kolegami przy M. Politechnika, Niedziele 17.30-19.30 składka 10.25, poziom średnio zaawansowany i zaawansowany. Po więcej info proszę pisać pod maila resos@o2.pl
        • Gość: Siatka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 14:15
          Witam,
          szukamy 5-6 osób do gry w siatkówkę w szkole podstawowej nr 187 w WARSZAWIE przy ul. L. Staffa 21 (Bielany niedaleko metra Słodowiec i ul Żeromskiego)

Poziom amatorski pół-profesjonalny :) Znaczy się dla osób co nie tylko potrafią przebić piłkę na drugą stronę... Raczej dla facetów, ale jak się jakaś Pani nie boi... :)
          Sala trochę mała i kiepski parkiet niemniej grać się da... a trochę ruchu zawsze dobrze zrobi.
          Wiek bez ograniczeń, chodzi o dobrą zabawę na jakimś tam poziomie.
          Termin: każdy poniedziałek 19:45 - 22:00 koszt jednorazowy 10zł/ szczegóły osobiście

Chętnych proszę o kontakt: gramiyoe@o2.pl

Zapraszam
    • Gość: GP Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 01:06
      Masz czas i chęci, a siatkówka to Twoja pasja?
      Szukasz możliwości regularnego treningu i gry na niezłym poziomie i w fajnej atmosferze?
      Posiadasz odpowiednie umiejętności do gry na jednej z pozycji w ustawieniu na jednego rozgrywającego?

Jeżeli na powyższe pytania odpowiedziałeś twierdząco - zapraszamy na próbny trening.
      Więcej szczegółów via e-mail.
      namiar@op.pl
      • Gość: Gosia Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 14:13
        kobieta 20 lat, amatorska gra, chętnie dołączę się do jakiejś grupy grającej regularnie. gg 7251800
        • Gość: gosia w Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 12:25
          Witam,

Poszukujemy chętnych do gry w siatkówkę na Ochocie.

Termin: Czwartki, 17: 20- 18: 50

Poziom: średniozaawansowany, zależy od dnia i składu

Miejsce: Sala Gimnazjum na ulicy Barskiej

Koszt: 15 zl za trening ( srednio 60 zl/miesiąc) przy większej liczbie zawodników niższa cena

Grupa koedukacyjna
          wiecej info na nasza-siatkowka@googlegroups.com
    • Gość: kija Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 13:44
      Czy spotkania na ochocie są nadal aktualne?
      pozdrawia
      k
      • Gość: nat5 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: 178.73.43.* 12.09.11, 08:38
        Ja też bym była chętna do grania w siatkówkę - wraz z moim chłopakiem!
        Ostatnie razy to graliśmy głównie w liceum, a teraz mamy po 26-28lat, ale za to jesteśmy bardzo pozytywnie do gry nastawieni - chodzi nam o aktywność i zabawę!
        Mieszkamy na Starym Mokotowie, ale możemy dojeżdżać!
        • Gość: asu Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.yamo.pl 14.09.11, 15:31
          Poszukujemy kilku osób do grania 2 razy w tyg. na ul. Spokojnej w Warszawie, nieopodal Arkadii. Niestety, od jakiegoś czasu grupa nam się przerzedziła.
          Poziom średni amatorski, na poważniejszych turniejach, np w Arenie Ursynów dostajemy lanie (ale bez przesady), ale na pomniejszych imprezach coś ugrywamy, ale głównie chodzi o zabawę i ruch. Nasz wiek to granice 30 - 50. Gramy za rozsądne pieniądze - pojedyncze spotkanie to 15 zł, ale w "abonamencie" wyraźnie taniej. Wtorki i piątki od 18-tej. Proszę śmiało pisać: sulkowskiartur na poczcie googla ;)
          • Gość: Kuba Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.pl 18.09.11, 13:37
            Witam brakuje nam osób do siatkówki, gramy kilka dni w tygodniu w różnych miejscach, najczęściej na Gocławiu, cena 14zl za godzinę, planujemy negocjacje ale to musi więcej os się zebrać :) grają młodzi i starzy, kobiety i mężczyźni, naprawdę super atmosfera...! Napisz po więcej info. (godziny wieczorne, zarówno w tyg jak i weekendy)

pograjwsiate@gmail.com

Zapraszamy :))
      • Gość: Kuba Siatkówka na Śródmieściu (metro PW) oraz Gocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 13:38
        Witam, zapraszamy wszystkich chętnych- gdyż dzielimy się dni/poziom
        aby się ze mną skontaktować, można napisać na maila pograjwsiate@gmail.com albo odpowiedzieć na ogłoszenie:
        warszawa.gumtree.pl/c-Spolecznosc-sport-taniec-partnerzy-do-gry-Siatkowka-Warszawa-rodmiescie-oraz-Goclaw-dni-poziom-W0QQAdIdZ323375811
        Pozdrawiam i zapraszam!
        Kuba
    • Gość: Kuba Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.pl 02.10.11, 10:31
      Zapraszam w środy oraz w niedziele na 20:45-22:00 na Gocławiu. Fajni ludzie i atmosfera, brakuje nam jeszcze kilku osób, kontakt: warszawa.gumtree.pl/c-Spolecznosc-sport-taniec-partnerzy-do-gry-Siatkowka-w-Warszawie-SIATKoWKA-GOCLAW-W0QQAdIdZ318364296
    • Gość: Agnieszka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 14:22
      Jestem zainteresowana :)) tel: 789289065

adres e-mail : agnieszkanowak3@op.pl
    • Gość: pilkanahali.pl Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 14:45
      Witam, szukamy chętnych do gry W SIATKÓWKĘ W WARSZAWIE, gramy w środy, czwartki oraz niedziele (na razie! :)) w godzinach wieczornych. Nasze miejscówski póki co to Gocław i Śródmieście, ale już niedługo dojdą następne :) Zapisujemy się na tymczasowym serwisie www.pilkanahali.pl ale niedługo jeszcze bardziej to ułatwimy!
      Zapraszam wszystkich,
      Kuba
      w razie pytań można też pisać maile: pograjwsiate@gmail.com
      • Gość: jakub Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.warszawa.mm.pl 11.11.11, 16:51
        szukamy chetnych do gry w siatkowke na Bielanach.
        Mamy 3-4 osoby - nie bardzo wiemy gdzie
        poziom - raczej ten nizszy
        chodzi o to zeby pobie popykac bez napinania
        • Gość: zuzia Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.home.aster.pl 11.11.11, 19:50
          cześć, my gramy w siatkówkę, ale normalnie treningi z trenerem, na sggw (nowa ładna sala). z tego co wiem, to jeszcze brakuje paru osób, żeby otworzyć zajęcia. zaczyna się w przyszłym tygodniu ,płacimy 195zł za te 3 miesiące niecałe. więc jeżeli byście byli zainteresowani to daję namiar: unisport.waw.pl/zajecia.php
          • Gość: jakub Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.warszawa.mm.pl 12.11.11, 15:03
            a jaki tam jest poziom?
      • Gość: Kuba Darmowa Siatkówka w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 00:49
        Witam, jutro gramy całkowicie za darmo, z podziałem na kobiety i mężczyzn- spotkanie kobiet jest o 19:50 i ok 20:00 mężczyźni, wszystko na Gocławiu. Szczegóły i zapisy zapraszamy tutaj.
        • Gość: Kuba Re: Darmowa Siatkówka w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 00:50
          Oczywiście mężczyzn ok 21 a nie o 20 ;)
          • zepher Re: Darmowa Siatkówka w poniedziałek 12.12.11, 12:38
            Chętnie dołączę do jakiejś grupy. Mężczyzna obecnie lat 26.
            Mój poziom określiłbym jako średni. Na studiach przez kilka dobrych lat grałem w ramach zajęć fakultatywnych.
            Interesują mnie miejscówki w pn Warszawie po zach stronie Wisły lub wszędzie tam gdzie jest blisko metro.
            Proszę o kontakt na priv lub przez gie-gie: 9342960.
            Pzdr!
    • Gość: Pawel Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 21:41
      czesc!
      jesli ogloszenie jest dalej aktualne to jestem zainteresowany.
      Niestety moge trenowac tylko w weekendy, albo pozno wieczorem.
      W siatke gram amatorsko od 10 lat, z przerwami.
      Prosze o kontakt:
      pawel.siemko@gmail.com

Pozdrawiam,

Pawel
    • 2mkw Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 08.11.13, 14:05
      Heja! Odświeżam wątek! Ktoś chętny? Zorganizowaliście się jakoś? Słyszałam coś o pilkanahali.pl ale mają słabą reklamę, nie wiem dokładnie na czym to polega, ktoś się orientuje? Pozdrawiam!
      Magda :)
      • Gość: Violka Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.3.pl 20.11.13, 15:58
        chętnie pogram,szukam miejsca blisko sulejówka.
    • Gość: krzysiek Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.11.13, 21:25
      Jestem zaintersowany, mógłbyś napisać adres sali na jakiej gracie ? no i czy jeszcze aktualne ?
    • Gość: Mariusz chetny do gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.15, 11:38
      prosze o kontakt jesli nadal aktualne lub jesli kto kolwiek inny ma oferte pogrania w siatke. jestem chetny:) marpaw73@wp.pl
      • zepher Re: chetny do gry 29.07.15, 14:41
        poszukaj na pilkanahali.pl
        • poldek1410 Re: chetny do gry 13.09.15, 10:27
          Kto chce zagrać w siatkówkę ZA DARMO, jutro w poniedziałek na bielanach w g. 19-21.30. Poziom amatorski - średni. Kolejne poniedziałki nie wykluczone. Dzwonić 606667880 - Krzysztof.
    • jacekbaran80 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 29.07.15, 14:31
      Też się łapiecie na tym że chcecie pograć w kosza, wyskoczyć na rower ale nie ma z kim? Jest teraz od tego portal:
      link2sport.pl rejestracja darmowa. Można szukać znajomych i nieznajomych do uprawiania sportu, tworzyć diety i programy ćwiczeń. Polecam.
    • roberton75 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 20.05.16, 01:56
      A może najłatwiej będzie zorganizować treningi i społeczność ludzi, którzy lubią grac w piłkę siatkową na portalu tuzagram.pl/ ? Tam można organizować zajęcia sportowe kompletnie za free, a udogodnień jest sporo.
    • w.dabrowska Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 08.09.16, 12:40
      Hejka. jestem zainteresowana tym sportem i właśnie na Bielanach. Czy to jeszcze aktualne?????
      pozdrawiam :) wadab1974@gmail.com
      • kecaj9368 Re: szukamy chętnych do gry - Warszawa 10.08.18, 07:48
        Jestem zainteresowany. Jacek-w@hotmail.com 533995936
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka