Dodaj do ulubionych

Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl

20.07.09, 17:39
Zapraszam serdecznie do mojego sklepu www.bradea.pl
Sklep powstał z myślą o kobietach które szukają bielizny w wąskich obwodach. Aktualnie nasza oferta obejmuje obwody od 60 do 70 cm.
Obecnie w sklepie dostępne są produkty firm Panache (w tym Cleo i Masquerade), Pour Moi?, Curvy Kate oraz Gossard. Niebawem pojawią się kolejne marki.
W tej chwili jest promocja obejmująca większość produktów Gossarda - do wybranych biustonoszy można dokupić majtki do kompletu za 1 zł.
Mam nadzieję, że każda Małobiuściasta znajdzie w moim sklepie coś godnego jej uwagi i obiecuję nadal rozszerzać ofertę.

Bardzo proszę o Wasze opinie na temat sklepu oraz tego co by Was interesowało (marki, produkty).

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
Ewa Smolińska
www.bradea.pl
Obserwuj wątek
    • malgorzatka_85 Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 20.07.09, 22:07
      Gratuluję sklepu :-) Fajnie, że powstał sklepik specjalnie dla Małobiuściastych.
      Byłoby super, gdyby w ofercie sklepu pojawiła się bielizna marek Elle Macpherson
      Intimates oraz Discover Mademoiselle- to marki, które szyją przede wszystkim dla
      Małobiuściastych.
      • malgorzatka_85 Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 20.07.09, 22:10
        Sama się sprostuję: nie wiem dlaczego "małe obwody" od razu skojarzyły mi się z
        Małobiuściastymi, to że u mnie się to sprawdza, nie znaczy przecież, że u
        wszystkich :-) Tak czy inaczej bielizna Elle Macpherson i Discover Mademoiselle
        to moje marzenia jeśli chodzi o ofertę polskich sklepów. A nowemu sklepikowi
        życzę jak największych sukcesów!
      • bradea Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 20.07.09, 22:48
        Ja też bardzo żałuję że nie mamy Elle MacPherson w naszej ofercie. Firma, będąca producentem tej bielizny była jedną z pierwszych do których zwróciliśmy się z propozycją współpracy. Niestety, otrzymaliśmy bardzo szybką, ale odmowną odpowiedź, że nie planują oni wejścia na polski rynek. :(((
    • kulki dostępność towarów? 20.07.09, 22:52
      Sklepik wygląda świetnie :) I spory wybór w moim rozmiarze - już dodany do
      zakładek :)

Mam pytanie o dostępność towarów - czy wszystko jest dostępne w 24h?
      • bradea Re: dostępność towarów? 20.07.09, 23:05
        Wszystkie produkty, które widoczne są w sklepie znajdują się w magazynie. Czas wysyłki to maksymalnie 2 dni robocze.
    • rockiemar Bardzo fajny sklep :) 24.07.09, 15:49
      Zamowilam w tym tygodniu stanik Gossarda + majtki za 1zl, za wysylke paczki
      zaplacilam... 0zl i juz dzis mam w domu moj sliczny i idealnie lezacy komplet za
      cale 120zl :)
    • noemi_s Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 25.07.09, 13:30
      Super sklepik! Bardzo dobry pomysł. I ceny fajne. Kupiłam wczoraj Masquerade Sorię w komplecie z figami za 179 zł - z przesyłką... Szkoda tylko, że nie ma już białej Isis w moim rozmiarze...
    • stotka90 Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 25.07.09, 15:39
      zamowilam wlasnie komplet gossarda - garland czarny :)

bardzo mi sie podoba niesamowicie dokladny opis produktow - nie tylko
      kolor, ale tez informacje o szyciu, materiale, rozciagliwosci czy
      wielkosci misek. super, ze kazdy model jest tak dokladnie omowiony :)
      • turzyca Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 25.07.09, 16:38
        Opisy faktycznie bardzo przydatne, szkoda jednak, ze z tyloma bledami
        ortograficznymi i interpunkcyjnymi.
    • bradea Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 31.08.09, 15:24
      Od końca ubiegłego tygodnia mamy promocję na marki Cleo oraz Showgirl.
      Małobiuściaste zapewne bardziej zainteresowane będą Cleo: www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//2///

Jakiś czas temu mieliśmy dostawę starszych modeli Masquerade. Szczególnie dziewczyny w rozmiarze 70D zachęcam do obejrzenia naszej oferty, bo jest między innymi fioletowe Regency, Nemesis Magenta, dwa kolory Aragona, czerwony gorset Antoinette.
      W innych rozmiarach oczywiście też mamy ciekawe propozycje, ale we wspomnianym 70D chyba największy aktualnie wybór.

Poza tym pragnę zachęcić mamy, zarówno karmiące jak i oczekujące na maleństwa, do obejrzenia naszej oferty firmy HOTmilk. www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//13/// Wkrótce poszerzy się ona o kolejne modele i rozmiary.

Pozdrawiam
      Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
      • masjania problemy techniczne ze stroną 31.08.09, 15:51
        nie wiem dlaczego, ale po wpisaniu w wyszukiwarce swojego rozmiaru -
        własnie 70D/DD, pokazuje że takich produktów nie ma, ale wchodząc
        przez modele widać że takie rozmiary są. I w ogole u mnie bardzo
        wolno strona chodzi, nie mam cierpliwości :( chociaż mam bardzo
        szybkie łacze
        • bradea Re: problemy techniczne ze stroną 31.08.09, 16:25
          Wyszukiwarka ładuje się automatycznie. Nie należy naciskać lupy, ona jest przypisana do wyszukiwania dowolnego.
          Co do wolnego funkcjonowania strony, zgłosiłam już problem informatykom.
          Dziękuję za uwagi.

Ewa Smolińska
          www.bradea.pl
    • little0 Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 11.09.09, 13:54
      nie przepadam za fioletem. strona jednak bardzo mi sie podoba :> zakladki intuicyjne. jest nawet 'meska strefa' co mnie zaskoczylo :)
    • bradea Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 19.09.09, 18:11
      Tak jak obiecywałam, poszerzyliśmy ofertę firmy HOTmilk o kolejne modele i rozmiary. Zapraszam: www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//13///
      Pamiętałam o mamach małobiuściastych. Propozycje biustonoszy do karmienia są od rozmiaru 65C.

Pozdrawiam serdecznie
      Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
    • bradea Promocja Cleo Beau 23.09.09, 20:21
      Do końca jutrzejszego dnia jest promocja na Cleo Beau.
      Biustonosz można kupić za 99 zł www.bradea.pl/biustonosze/biustonosz_cleo_beau
      Stringi za 49 zł www.bradea.pl/majtki/stringi_cleo_beau
      Zapraszam serdecznie :-)
      Przypominam, że wysyłka i wymiana jest gratis.

Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
    • savanna Polecam ten sklep 25.09.09, 09:36
      Kompetentna i mila obsluga, ktora odpowiada na maile i wszystkie
      zapytania. Starannie i ladnie zapakowana paczka. Szybka wysylka.
    • bradea Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 26.09.09, 17:25
      Kolejna obniżka marki Gossard w naszym sklepie!
      Majtki do większości modeli staników tej marki można dokupić za 1 zł.
      Komplet bielizny kosztuje od 90 do 110 zł.
      Zapraszam: www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//8//7

Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
    • bradea Nowa dostawa Gossarda 07.10.09, 18:33
      Produkty które uzupełniły naszą ofertę w ostatniej dostawie znajdziecie tutaj: www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//8//8
      a wszystkie produkty Gossarda w sklepie tu: www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//8//
      Jest sporo staników w promocyjnych cenach zaczynających się od 69 zł.
      Serdecznie zapraszam

Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
    • neldoreth Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 11.10.09, 00:01
      Sklep wygląda bardzo fajnie, właśnie złożyłam moje pierwsze zamówienie i pewnie
      nie ostatnie. :)
    • bradea Czekoladowa promocja 06.11.09, 15:19
      Zachęcam was do skorzystania z czekoladowej promocji :-)
      Wpisując w polu kodów rabatowych kod: czekolada , otrzymacie 20% rabatu na bieliznę w brązowym kolorze. Rabat naliczany jest od cen aktualnie obowiązujących w sklepie.
      Kod będzie działał do 9 listopada

Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
      • bradea Re: Czekoladowa promocja 06.11.09, 18:55
        Pod tym linkiem znajdziecie produkty objęte tą promocją:
        www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea///3//
        Ewa Smolińska
        www.bradea.pl
    • bradea Nowości Gossarda 17.11.09, 23:27
      Obok czarnego, mamy już Esprita również w czerwonym kolorze. Poza tym: balkonik Tutti Frutti już od miseczki 65B, formowany plunge Squeeze me oraz fioletowe Reverie plunge.
      Nowości Gossarda w naszym sklepie znajdziecie tutaj: www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//8//8

Zapraszam serdecznie,
      Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
      • psychodelia1 Re: Nowości Gossarda 17.11.09, 23:55
        a pojawi się tutti frutti w wersji czarno - srebrnej?
        • bradea Re: Nowości Gossarda 18.11.09, 19:59
          Chciałabym przed Świętami mieć w sklepie jeszcze jeden kolor i biję się z myślami czarno-srebrny, czy niebiesko-złoty. A tu jeszcze kusząca jest wersja plunge....
    • bradea Czerwone Mikołajki w Bradea 05.12.09, 20:31
      Z okazji Mikołajek - promocja na czerwoną bieliznę. Obecne ceny obowiązują do 8 grudnia.
      www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea///6//
      Przypominam również o promocji jesienno-zimowej kolekcji Panache i Masquerade.
      www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea////11
      Zapraszam serdecznie,
      Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
    • leniwiec1975 Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 29.12.09, 20:21
      Pierwszy raz skorzystałam z usług tego sklepu - i jestem zachwycona:) Mimo
      okresu świątecznego moje zamówienie dotarło do mnie w ciągu 1,5 doby! Staniczek
      ładnie opakowany w kolorową bibułę. Polecam.
    • aksanti Polecam! 30.12.09, 19:03
      Bardzo profesjonalna obsługa zamówienia, szybkie przesyłki, szybki
      zwrot pieniędzy, wymiany. Z pewnością jeszcze skorzystam, bo zachęca
      asortyment- trochę inny niż w pozostałych sklepach internetowych:)
    • bradea Sylwestrowa promocja straplessów 31.12.09, 00:16
      Do 4 stycznia wszystkie biustonosze i gorsety z odpinanymi ramiączkami
      można kupić 15 % taniej korzystając z kodu: Sylwester
      Kod ten należy wpisać w polu kodów rabatowych w trakcie realizacji zamówienia.
      Biustonosze objęte promocją: www.bradea.pl/biustonosze/bez_ramiaczek
      oraz gorsety Confetti i Venus.
    • bradea Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 31.12.09, 00:17
      Z przyjemnością informuję, że Bradea ma już swoje biuro. Mieści się ono w Warszawie przy ul. Drzeworytników 59A. Link do mapy google jest na naszej stronie - www.bradea.pl/art/5
      Zapraszam Was serdecznie na zakupy i przymiarki. Ze względu na to, że moje godziny pracy w biurze są aktualnie dość ruchome, bardzo proszę o wcześniejsze umówienie się e-mailem lub telefonicznie.
      Jeśli któraś z warszawianek potrzebowałaby 'ostatniej deski ratunku' przed Sylwestrem to będę do dyspozycji (proszę o wcześniejszą informację).
    • bradea Praca w sklepie Bradea.pl 13.01.10, 00:14
      Ponieważ sklep się świetnie rozwija :-) poszukuję osoby (najchętniej studentki) do pracy przy jego obsłudze.
      Do podstawowych obowiązków zatrudnionej osoby należeć będzie bieżąca obsługa sklepu, obsługa korespondencji oraz klientów, oraz - po dobrym poznaniu naszego asortymentu - doradztwo przy wyborze sprzedawanej przez sklep bielizny. Oferuję dużą samodzielność, godziny pracy do uzgodnienia i tanie stanikowe zakupy.
      Od kandydatek oczekuję odpowiedzialności, entuzjazmu oraz dobrej orientacji w tematyce prawidłowego doboru bielizny.
      Zatrudniona osoba będzie pracować w biurze firmy na warszawskich Jelonkach.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy na adres: ewa@bradea.pl

Ewa Smolińska
    • bradea różowe Walentynki 13.02.10, 18:09
      Z okazji Walentynek wszystkie różowe produkty możecie kupić z 20% zniżką.
      Aby dostać rabat, należy wpisać w polu kodów rabatowych podczas składania zamówienia kod: ' walentynki '
      Promocja obowiązuje do 15 lutego. Produkty nią objęte znajdziecie tu: www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea///10//

Serdecznie zapraszam
      Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
    • psychodelia1 Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 17.02.10, 20:15
      Kiedy mniej więcej można spodziewać się uzupełnienia rozmiarówki Espirta?
      • bradea Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 17.02.10, 23:19
        Koniec lutego/początek marca
        • psychodelia1 Re: Zapraszam do nowego sklepu Bradea.pl 18.02.10, 12:05
          dziękuję za odpowiedź - będę w takim razie nadal wytrwale sprawdzać;)
    • ewa.bradea Ogłoszenia parafialne ;-) 22.02.10, 14:54
      Witam serdecznie,

Z przyjemnością informuję o następujących sprawach:

1. Do sklepu dołączyła niedawno Małgosia, która będzie pisała na forum w imieniu sklepu. W związku z tym, zmieniam nick na ewa.bradea. Małgosia będzie miała podobny nick (z bradea po kropce). Myślę, że wkrótce napisze aby potwierdzić swoją obecność :-)

2. Mieliśmy parę dni temu dostawę Pour Moi? a w niej uzupełnienie rozmiarów linii Provence, St Tropez oraz Opulence. W tym dwa nowe wiosenne kolory: piękny fioletowy Opulence i różowe St Tropez.

3. U nas również rozpoczęła się odwilż - co Was pewnie ucieszy - cenowa :-) www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea////13/
      Biustonosze Keia Pink są już od 79 zł, Pour Moi? od 59, Superbra od 79 zł, Masquerade - starsze modele od 89, z sezonu jesień-zima 09' 119 zł.

Serdecznie zapraszam,
      Ewa Smolińska
      www.bradea.pl
      • gosia.bradea Re: Ogłoszenia parafialne ;-) 22.02.10, 15:03
        Witam i się melduję,

od niedawna mam przyjemność pracować z Ewą i pomagać jej przy prowadzeniu sklepu
        - będę teraz pisać jako gosia.bradea :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka