Dodaj do ulubionych

Zydzi to wspania^3y,wielki naród Ale to nie oznacz

IP: *.arbornet.org 24.01.04, 00:06
ze niektorzy jego synowie i cory nie popelniali czy nie popelniaja bledow.To nie oznacza, ze na owe bledy nie mozna wskazywac. To nie oznacza , ze ci ktorzy na nie wskazuja sa zaraz antysemitami. Tyle razy juz to tlumaczele obecnym tu scanom, snajperom,glenom, kafarom-calej forumowej diasporze, ze "dokladanie im" za ignorancje, chamstwo, glupote, nie ma nic wspolnego z antysemityzmem. Krytyka izraelskiego rezimu za polityke wobec Palestynczykow nie jest antysemityzme - sami Zydzi sie jej sprzeciwiaja.W zwiazku z tym zarzut antysemityzmu mo?e mi stawiac osoba niezbyt swiadoma swoich sadow, a to wiekszosc tutejszej diaspory, nienawistna dla inaczej myslacych i co tu duzo mowic prymitywna.To narodowi nie umniejsza ,ze jest snajper,scan, ok, glen,kafar.itp na tym forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: doku Fakt, że niektórzy izrealscy politycy popełniają.. IP: *.chello.pl 25.01.04, 12:50
      ... błędy, nie usprawiedliwia każdej formy krytyki poczynań owych polityków.

Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> niektorzy jego synowie i cory nie popelniali czy nie popelniaja bledow.
      > To nie oznacza, ze na owe bledy nie mozna wskazywac. To nie oznacza ,
      > ze ci ktorzy na nie wskazuja sa zaraz antysemitami.

Antysemityzmem są w tym kontekście pewne formy krytyki tych niektórych syn i
      cór. Jeżeli krytykując jakiegoś polityka odwołujemy się do wad narodu, którego
      jest on przedstawicielem, to dajemy tym świadectwo rasistowskich poglądów.
      Kiedy piszę o tym, że Francuzi zdradzili nas w 39, albo że zdradzili USA w ich
      walce z teroryzmem, to jest zwyczajną kulturalną krytyka błędów niektórych
      polityków. Ale kiedy piszę, że to dlatego, iż Francuzi są z natury zdradzieccy
      i tchórzliwi, wtedy jestem rasistą.
      • Gość: Józef Zawadzki Szanowny Panie.Tu jesteśmy zgodni w 100%.Ciesze IP: *.icm.edu.pl 25.01.04, 12:55
        się. Pozdrowienia.
        • Gość: doku Dlatego dodanie do krytyki jakiegoś polityka ... IP: *.chello.pl 25.01.04, 16:00
          ... zdania: "ale ten polityk krytyką się nie przejmuje, bo Żydzi kazdą krytykę
          interpretują jako antysemityzm" jest właśnie przejawem antysemityzmu
          • Gość: Józef Zawadzki Szaniowny Panie, nie wiem o jakim "dodaniu" Pan IP: *.icm.edu.pl 25.01.04, 16:16
            mówi, wiem natomiast , że mój wywód dotyczy konkretnych Żydów, wiem również to krytykowany Żyd, zamiast przyznać się do błedu okrzyknie zgłaszajacego krytkę, antysemitą. To jest ostatni argument, którym z taką lubością,acz slepo, posługuje sie wielu Żydów.Dlaczego np. nie wypowiadacie się na temat afery korupcjnej wokół Sharona, dlaczego milczycie w sprawie czekającej Izrael rozprawy przed MTS w Hadze? Co, mówienie o tym wszytskim jest antysemityzmem? Wolne żarty Panie doku.
            • Gość: doku Tak, tak, Żydzi z natury swej używają ... IP: *.chello.pl 25.01.04, 16:30
              Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> To jest ostatni argument, którym z taką lubością,acz slepo, posługu
              > je sie wielu Żydów

... nieuczciwych argumentów, bo tacy już są z natury nieuczciwi, prawda?

Zauważmy że antysemitami są zawsze najgorsze bałwany, które nawet broniąc się
              przed zarzutem antysemityzmu nie potrafią powstrzymać się przed nałogiem
              uprawiania antysemickiej propagandy?
              • Gość: Józef Zawadzki Nie, nie szanowny.Nie Żydzi, ale konkretni Zydzi. IP: *.icm.edu.pl 25.01.04, 16:35
                Powinien Pan jeszcze raz przeczytać post wprowadzający. I może wypowie się Pan na temat Hagi, procesu w Hadze, itp.?
              • Gość: Józef Zawadzki Doku nie wazne co piszesz. IP: *.cem.itesm.mx 25.01.04, 16:38
                pisz pisz bo jestes pierwszym czlowiekiem od miesiaca ktory na moj post
                odpowiedzial. Jestem tak podniecony ze az spodnie do kolan sobie spuscilem i
                czytam twoje posty.

Serdecznie dziekuje
            • Gość: Józef Zawadzki A poza tym ja sie Zydow boje IP: *.cem.itesm.mx 25.01.04, 16:40
              Jeden u mnie w domu w szafie siedzi a drugi w piwnicy. Ty bys tez sie bal
        • Gość: Józef Zawadzki Taktak. Ciesze sie i pozdrawiam zywa osobe IP: *.cem.itesm.mx 25.01.04, 16:41
          ktora na moj post odpowiedziala, jesli nawet to jest doku.
    • who.cares Jozek, proponuje tytulowac swoje watki:"J.Zawadzki 25.01.04, 19:29
      • jozef_zawadzki Okruszku,kto cię prosił do mego wątku. Jak nie pas 25.01.04, 19:32
        uje to wynocha.Ja nie trzymam.Haha
    • Gość: lanca Haha, mysl+- ze jak milcza to rozprawy w Hadze nie IP: *.arbornet.org 25.01.04, 21:56
      bedzie.Podobno przemysliwiwuja jak do tej poru mur rozebrac. To by^3oby najlepsz erozwiazanie.
    • Gość: fermi za necesera wielu z nich się wstydzi, tak za IP: *.icm.edu.pl 25.01.04, 22:53
      zasymilowanego , no ale co maja zrobić?
      • Gość: Zasymilowany Re: za necesera wielu z nich się wstydzi, tak za IP: 80.53.175.* 25.01.04, 23:01
        A czemu mnie mają się wstydzić?
    • Gość: Zatroskany Ostatnio ich urz+-d statystyczne poda^3 , ?e IP: *.arbornet.org 25.01.04, 22:59
      tysi+-ce -ydów opuszcza Izrael. rzeczywscie , trudno tam chyba , skoro rezim prowadzi opentancza polityke konfrontacji z Palestynczykami owocoujaca rozlewem krwi. Ale czy nie lepiej w takim razie zmienic rzad, na taki, ktory zrealizuje jakas polityke pokojowa.Przeciez pokojowe rozwiazanie konfliktu z Palestynczykami jest mozliwe.NIe z obecnym rzadem jednak.
    • Gość: fermi Jest nadzieja, że afera korupcyjna przyczyni IP: *.icm.edu.pl 25.01.04, 23:15
      się do upadku rządu Sharona. Ale czy to coś zmieni w nastawieniu do Palestyńczyków?
      • Gość: Józef Zawadzki Re: Jest nadzieja, że afera korupcyjna przyczyni IP: 66.98.130.* 02.02.04, 23:28
        Gość portalu: fermi napisał(a):

> się do upadku rządu Sharona. Ale czy to coś zmieni w nastawieniu
        > do Palestyńczyków?

No właśnie! Bo mi Arafat sprzedał piaskownicę na autostrady zeby Nasz Wielki
        Naród je sobie wybudował a ci Żydzi nie chcą mi tego piasku przewieźć i przez
        to upadnie mój Kochany Minister Pol.
    • Gość: Zasymilowany Re: Swieta racja, szanowny Panie.Racja. IP: 80.53.175.* 26.01.04, 16:07
      Prubujesz grać w "Zawadzkiego",poczekaj ,ja Cię załatwię.
      • Gość: Józef Zawadzony Re: Swieta racja, szanowny Panie.Racja. IP: 66.98.130.* 02.02.04, 22:44
        Gość portalu: Zasymilowany napisał(a):

> Prubujesz grać w "Zawadzkiego",poczekaj ,ja Cię załatwię.

Spróbuj, asymilancie!
    • Gość: Zagubione pokolenia. Re: Ten "Nick" jest zarezewowany tylko dla mnie IP: 80.53.175.* 26.01.04, 16:13
      i parę innych,o których Ty nie masz pojęcia.
    • Gość: Zagubione pokolenia. Re: Ten "Nick" jest zarezewowany tylko dla mnie IP: 80.53.175.* 26.01.04, 16:14
      i parę innych,o których Ty nie masz pojęcia.Nie przywłaszczaj
      sobie "Zasymilowanego"
    • mily-1 Józef Zawadzki ? 26.01.04, 18:03
      Mnie się wydaje, że kiedyś nazywałeś się Izaak Zawadstein...
    • Gość: Zagubione pokolenia. Re: Dzięki.Cieszę sie, że Pan się zgadza.Ale mam IP: 80.53.175.* 26.01.04, 22:09
      To napewno nie "Zasymilowany",bo to ja nim jestem.
    • jan_wardzinski Nawet jeśli popłniali błędy nie znaczy to żeby ich 26.01.04, 23:25
      nie lubić.
    • Gość: Józef Zawadzki Ciekawe jak zareagują na wyrok w Hadze.Wyrok IP: *.icm.edu.pl 28.01.04, 17:14
      jest chyba przesadzony.
    • Gość: fermi Teraz próbują wmówić światu, że to cih sprawa IP: *.icm.edu.pl 31.01.04, 23:20
      wewnętrzna.Skąd my znamy takie argumenty?
    • Gość: Jozef Zawadzki Polacy to wspania^3y,wielki naród Ale to nie oznac IP: 200.252.72.* 02.02.04, 22:11
      ze niektorzy jego synowie i cory nie popelniali czy nie popelniaja bledow.To
      nie oznacza, ze na owe bledy nie mozna wskazywac. To nie oznacza , ze ci
      ktorzy na nie wskazuja obrazaja caly narod. Tyle razy juz to tlumaczelem
      obecnym tu Karskim, Fermi, NECESER, brag, korab, gromski, kolaps-calej
      forumowej diasporze, ze "dokladanie im" za ignorancje, chamstwo, glupote,
      nie ma nic wspolnego z obrazm narodu. Krytyka Polski za polityke wobec
      Zydow nie jest obrazliwa - sami Polacy sie jej sprzeciwiaja.W zwiazku z tym
      zarzut ze jest to obrazliwe mo?e mi stawiac osoba niezbyt swiadoma swoich
      sadow, a to wiekszosc tutejszej diaspory, nienawistna dla inaczej myslacych
      i co tu duzo mowic prymitywna.To narodowi nie umniejsza ,ze jest kolaps, Jan
      Karski, Fermi .itp na tym forum.

• Gość: Józef Zawadzki Wikulu głupi, tylko na podszywanie cię stać.Haha IP: *.icm.edu.pl 07.02.04, 20:52
    • Gość: Szymon Re: Zydzi to wspania^3y,wielki naród Ale to nie o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:34
      oczywiscie ze krytykowanie Zydow nie czyni jeszcze z nikogo antysemity.
    • Gość: Józef Zawadzki Szkoda , że obecna na forum diaspora, tak nieo- IP: *.icm.edu.pl 11.02.04, 12:31
      biektywnie patrzy na Marzec68
    • Gość: Józef Zawadzki Czy ich "Zasymilowany" ma prawo "puszczać" takie IP: *.icm.edu.pl 12.02.04, 07:52
      teksty jak np. w moim wątku Ciekawsze niż Marzec 68 : "Komu służą europ. Żydzi?Komu służą Izraelscy? a komu Polscy, a jeszcze Rosyjscy?" A cóż to "wycieszki"? To Zydzi Panie Zasymilowany komukolwiek służą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka