posel_jemiola 02.02.04, 23:29 ....całe forum za Panem stoi :))))))) (procz czterech do brydża) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsn Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 02.02.04, 23:35 a zwlaszcza europejka, piewczyni kultury i lokator, milosnik specyficznego folkloru i ivica, bojownik anonimowosci i gienek, tolerancyjny inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 02.02.04, 23:39 i i i i własciwie wszyscy :-) nikt nie lubi szmat. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 02.02.04, 23:42 eee, podobno cie lubia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 02.02.04, 23:45 mnie tak. ciebie nie. bo nie lubią. sama zresztą wymieniłas spora listę. co sie stało? nick: arek.tomaszewski sie znudził ? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 02.02.04, 23:53 przysiegam: nigdy, przenigdy nie uzywalam nicka arek.tomaszewski! naprawde!!!! mozesz zapytac admina i wszystkich ludzi, ktorzy przyjda ci do glowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 00:04 to nic. tekst który traktował o mojej rodzinie został napisany przez ciebie. krzyzak jest za głupi by cos takiego samemu wymyslec. kto to wysłał,szczegół techniczny. bez róznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: porzadki po ostatniej nocy 03.02.04, 13:16 wsn napisała: > przysiegam: nigdy, przenigdy nie uzywalam nicka arek.tomaszewski! > naprawde!!!! mozesz zapytac admina i wszystkich ludzi, ktorzy przyjda ci do > glowy!!! Wyjasniamy: 1. Powyższy post został nadany z tej samej stacji, z której w grudniu nadawano posty pod loginem andrzej.kaniecki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9461219 2. Posty opatrzone loginem arek_tomaszewski nadano ostatnie nocy ze stacji, wykorzystywanej przez nicki qczi/wsn/angoulene (i TYLKO przez nie) wielokrotnie przy innych okazjach. 3. Post opatrzony loginem ania.widuch nadano z tej samej stacji, z ktorej wczesniej nadawano posty pod nickiem tyciarek. Administracja forum Gazeta.pl zajela sie operacja zablokowania w/w loginow, poza tym rozwaza kroki regulaminowe wobec autorow wspomnianych wybrykow. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 03.02.04, 01:20 > i gienek, tolerancyjny inaczej hihihi laleczko. Madra inaczej? Cipka swedzi i spac nie mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 01:24 genuine44 napisał: > > i gienek, tolerancyjny inaczej > > hihihi laleczko. Madra inaczej? Cipka swedzi i spac nie mozesz? -czaaaad. siła nielubienia powinna ją zdmuchnąć :-) ale ona z tych, co to sie na nią pluje, a i tak twierdzi,ze deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 03.02.04, 01:39 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > genuine44 napisał: > > > > i gienek, tolerancyjny inaczej > > > > hihihi laleczko. Madra inaczej? Cipka swedzi i spac nie mozesz? > > -czaaaad. > siła nielubienia powinna ją zdmuchnąć :-) > ale ona z tych, co to sie na nią pluje, a i tak twierdzi,ze deszcz pada. Nie jej sie wydaje, ze to orzezwiajaca rosa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 01:41 > Nie jej sie wydaje, ze to orzezwiajaca rosa. :) - alez ja mam problem w takim razie z przekazaniem intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 03.02.04, 01:48 Na pewno niepotrzebnie sie odzywam.Z góry przepraszam.Obiecałem tego nie robic.Dajcie kochani spokój,naprawde,to nie ma sensu.Sa na swiecie choroby,smierc i inne smutne rzeczy.Niech ten Net daje nam odprezenie a nie zajadłosc i wzajemne obelgi.Mamy rodziny,kochane osoby.Po co to wszystko...To nie koniecznie do Was ale apel do wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 03.02.04, 02:20 >Sa na swiecie > choroby,smierc i inne smutne rzeczy. I jeszcze jest Quci. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 03.02.04, 02:23 genuine44 napisał: > >Sa na swiecie > > choroby,smierc i inne smutne rzeczy. > > I jeszcze jest Quci. :))))) ........ Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 02.02.04, 23:50 Dobranoc Państwu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 23.02.04, 17:07 Arek jak nie nosi cegiel pod KASKADA - to wyzywa na forum od szmat i duzo gorszych wyzwisk to jakis bardzo dziwny typ z tego ARKA ATOMSKI-TYCIAREK czy ty byles kiedys normalny ? Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 25.02.04, 01:28 Ja mam DOŚĆ tych awantur, to powiem tylko, że Europejkę uwielbiam i pogryzę jak ktoś się jej czepi, poza tym bardzo lubię Tyciarka (choć wolałabym by się taaaak nie awanturował), poza tym lubię qczi (choć wolałabym by się tak nie awanturowała)*, i... jak długo można się bluzgać? Mnie jeden taki wątek wykańcza psychicznie... Może jednak... przeżyjcie choć jedną... nienawiść - nauczycie się cenić MIŁOŚĆ! Całą trójkę znam TYLKO internetowo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn [...] IP: *.authentichendrix.tv 25.02.04, 01:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 25.02.04, 09:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Pani Qczi niech Pani sie nie boi..... 25.02.04, 10:44 Pozdrawiam Cię serdecznie Wiosno i nie przejmuj się.... nie ważne, jakie plotki o Tobie powtarzają, ważne kochanie, że nie musisz śpiewać: Uspokój się mamo Uspokój się Nic nie jest tak ważne Jak spokój ten Bo nic się nie stało Mam dużo pieniędzy Musiałam to robić Bo żyłabym w nędzy OK. OK. nic nie wiem, nic nie wiem OK. OK nic nie wiem, nic nie wiem On chciał się ożenić I kochał mnie bardzo Lecz w mig się dowiedział Dlaczego mną gardzą I białą sukienkę Sprzedałam w komisie Mam czego żałować Na całe życie OK. OK. nic nie wiem, nic nie wiem OK. OK. nic nie wiem, nic nie wiem Uspokój się mamo Wróciłam do Ciebie Znów jestem bez grzechów Jak w niebie jak w niebie W bujanym fotelu Jak dawniej się kiwasz Czy znów mi wybaczysz Że głupio żyłam To jest o takiej głupiej co wyobraź sobie myślała, że nikt się nie zorientuje - dopiero po kiecce sprzedanej do niej dotarło.... doprawdy cóż to za idiotka... ale z drugiej strony sama siebie skazała na wieczne wygnanie... Nie przejmuj się, najważniejsze, że możesz sama sobie spjrzeć w oczy, bo gdy tak patrzysz w lustro kochanie to wiesz najlepiej - żadnego małżeństwa nie rozbiłam... z żonatymi się nie kocham... w żadnej agencji nie pracuję.... i TAKA świadoość jest NAJważniejsza:) To jest Twoja godność! Cóż mogą Cię plotki obchodzić? Nawet przecież jeśli dotrą do Twojego przyszłego narzeczonego... przecież to nie problem, to wszzysto jest do sprawdzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Pani Qczi niech Pani sie nie boi..... 25.02.04, 12:34 hihi ;) ja sie przeciez tyciarkiem-podszywaczem nie przejmuje ;) zacytowalabym jego definicje urynoterapii ;) teraz on jest pacjentem ;) poza tym nikomu nawet na mysl by nie przyszlo czegos takiego sprawdzac hihihi ;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Panie Arku niech Pan sie nie boi..... 25.02.04, 23:45 radca napisał: > Arek jak nie nosi cegiel pod KASKADA - to wyzywa na forum od szmat i duzo > gorszych wyzwisk > Jaka jest różnica między twoim twierdzeniem, że Arek nosi cegły pod Kaskadą, a jego zdaniem na Twój temat, którego sedno byłeś miły powyżej zacytować? Odp. Ty kłamiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
radca lokator w AKCJI 26.02.04, 12:19 lokator napisał: > radca napisał: > > > Arek jak nie nosi cegiel pod KASKADA - to wyzywa na forum od szmat i duzo > > gorszych wyzwisk > > > > Jaka jest różnica między twoim twierdzeniem, że Arek nosi cegły pod Kaskadą, a > jego zdaniem na Twój temat, którego sedno byłeś miły powyżej zacytować? > > Odp. > Ty kłamiesz... - czy celowo przemilczales fakt,ze TYCIAREK klamie i wyzywa nic nowego u ciebie LOKATORZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: lokator w AKCJI IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 26.02.04, 12:21 na razie to tylko sóólka radcy tu kłamie i przezywa, przeżywa,przeżuwa . Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 26.02.04, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: " tomaszek " w AKCJI 26.02.04, 15:06 > powidz cos o sobie architekcie z bozej laski - panie ARKU > Tyciarek to architekt - fakt Dlaczego z Bozej laski? Czy dlatego, ze go nie lubisz? Pytam powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: " tomaszek " w AKCJI 26.02.04, 18:36 i ADMIN pozwoli jemu na kazde WYZWISKA Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: lokator w AKCJI 27.02.04, 11:32 radca napisał: > - czy celowo przemilczales fakt,ze TYCIAREK klamie i wyzywa > > nic nowego u ciebie LOKATORZE Przedszkolny styl prowadzenia dyskusji: -Jesteś głupi! -Sam jesteś głupi! -Proszę pana (administratora), a on powiedział na mnie, że jestem głupi! Zamiast jęczeć zapytaj tyciarka, DLACZEGO ma o Tobie takie zdanie i spróbuj mu wyjaśnić dlaczego się myli (jeżeli się myli ;-), a nie odbijaj piłeczki w przytoczonym przeze mnie przedszkolnym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś