Dodaj do ulubionych

ILE ZEBRALISMY JUZ NA ODBUDOWE "POTOPU"?

IP: *.cvx.algx.net 13.10.04, 11:09
Czy juz wiadomo ile bedzie kosztowala odbudowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: ML Re: ILE ZEBRALISMY JUZ NA ODBUDOWE "POTOPU"? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.11.04, 23:40
      Szanowny panie Entuzjasto
      Na wstepie serdeczne dzieki za panski wpis do Ksiazki Gosci na mojej stronie.
      Jako ze nie chce wypowiadac sie w imieniu stowarzyszenia, przeslalem panski
      wpis na jego adres.
      Ze swojej strony moge jedynie powiedziec ze podzielam panskie zdanie. Sam
      mialem okazje korespondowac z jednym z prof. uczelni w Coburgu, ktora posiada
      trojwymiarowy skaner i odpowiednie obrabiarki do wykonywania kopii. Wiem ze
      takie przedsiewziecie nie jest latwe ale wykonalne. Niestety na pytanie o koszt
      wykonania kopii nie uzyskalem jednoznacznej odpowiedzi. Byc moze to spowodowalo
      brak dalszego zainteresowania ze strony stowarzyszenia.
      Jak moglem zorientowac sie z panskiej wypowiedzi, jest pan czlowiekiem
      zorientowanym w najnowszych technikach kopiowania bryl trojwymiarowych. Panska
      propozycja jest ciekawa i jedynie od pana zalezy czy bedzie ona powazna. Na
      forum jest sprawa normalna ze jest sie postacia anonimowa, w powaznej
      korespondencji jednak nie. Jesli chce pozostac pan w cieniu i nie ujawniac
      swojego adresu e-mail, to moge zaproponowac panu na zasadzie zaufania ze
      podejme sie roli posrednika i bede jedyna osoba znajaca panski adres. Ta forma
      wymiany mysli i informacji, jaka pan zaproponowal jest na dluzsza mete, przy
      powaznym podejsciu, nie do przyjecia.
      Prosze nie zrozumiec mnie zle. Nie chodzi o tresc panskiej wypowiedzi lecz o
      forme komunikacji. Jesli nie ma zaufania to nie ma i porozumienia.
      Na zakonczenie serdecznie pozdrawiam i dziekuje za panskie zaangazowanie.
      Mam nadzieje ze bedziemy mieli jeszcze okazje porozmawiac na temat odbudowy
      Potopu.

ML

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka