Gość: Wielgibolo IP: *.bojarski.lublin.pl 17.01.05, 20:47 Co mieszkańcy Rzeszowa myślą o Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laka Re: Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:38 Duże miasto z bogatą historią ale jakby troche tracił czas i trwonił swoją wartość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Lublin IP: 82.177.98.* 17.01.05, 23:46 Lublin -ma to cos w sobie, Stare Miasto piekne ale niezadbane choc duzo sie zmienilo i to pewnie kwestia czasu. Mysle ze ma duzy potencjal turystyczny choc nie umie tego jeszcze wykozystac. Napewno ma ładniejsze i wartoscowsze zabytki niz Rzeszow niestety :). CO do reszty miasta to jednak juz pochwalic nie moge bardzo zaniedbane robi dosc przygnebiajace wrazenie, po za kilkoma wyjatkami.Mimo to warto tam pojechac bo ma to cos wladze musza wlozyc wiecej pracy w promocje miasta.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jt Re: Lublin IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 18.01.05, 00:24 Macie bardzo fajnych ludzi w tym Lublinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielgibolo Re: Lublin IP: *.bojarski.lublin.pl 18.01.05, 17:05 slucham dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetor Re: Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:45 Temat się wyczerpał, Lublin jest ok i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: Lublin IP: 213.25.159.* 19.01.05, 15:10 Studiowałam w Lublinie, więc pomieszkałam tam trochę. I podobało mi się życie tam, można polubić Lublin i się do niego bardzo przywiązać. Ale charakter miastu nadają przede wszystkim rzesze studentów i ich życie, bo bez nich byłoby trochę nudnawo. Dzięki nim wiele sie dzieje w mieście i przyjemnie się odwiedza różne miejsca - kina, kościoły, wykłady organizowane dla zainteresowanych jakimś tematem, imprezy, puby. A ludzie z Lublina też są bardzo OK. I Ogród Saski jest czymś fajnym w środku miasta. Rzeszów niestety nie ma takiego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: Lublin IP: 213.25.159.* 19.01.05, 15:13 A Bojarski to takie bardzo "lubelskie" nazwisko, chyba znałam taką rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
macpherson Re: Lublin 19.01.05, 20:06 Podoba mi się bardzo starówka lubelska, nie podoba mi się Bender. Poza tym dużo o Lublinie nie napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielgibolo Re: Lublin IP: *.bojarski.lublin.pl 19.01.05, 20:25 mi też się Richard Bender nie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Lublin IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 22:03 cóż, każdy ma swego wrzoda na .... t..upie :-). Pozdrówka. Znam Rzeszów i sporo tutrejszych z racji kontaktów służbowych. Spoko ludkowie. Podoba mi sie waasz układ komunikacyjny.Jest przejrzysty jak dla mnie przyjezdnego. Lublin dla obcych jest baaardzo pokrętny.Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianka Re: Lublin IP: *.rzeszow.um.gov.pl / 195.117.156.* 21.01.05, 12:52 Do Lublina mam specyficzne, ale miłe podejście. To miejsce moich pierwszych służbowych delegacji. Dlatego zapamiętałam go jako miasto w którym zawsze dużo się uczę :)) Poza tym mam w tym mieście przyjaciół, dlatego też z radością tam jeżdżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Lublin IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 26.01.05, 22:10 W Lublinie byłam tylko raz (a szkoda) i bardzo miło wspominam to miasto. Miałam też kiedyś przyjaciela z Lublina i był super gościem. Odpowiedz Link Zgłoś