Gość: ula IP: *.Astral.Lodz.PL 21.01.05, 19:11 Zastanawiam się nad zakupem tej pralki. Jest promocja w Media Markt za 1290 zl a w sklepach internetowych kosztuje ponad 1600. Moze ma ktoś tę pralkę? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt 21.01.05, 20:01 pralki AEG maja bardzo dobra opinie nie tylko na tym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryho Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:27 przecież to ZANUSSI z logo AEG Typowy chwyt marketingowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt 21.01.05, 21:37 no i jeszcze electrolux w przebraniu... tak czy siak, to nie przeszkadza w niczym, sprzet cieszy sie dobra opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryho Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:44 czy nie widzisz różnicy między konstrukcją pralki AEG produkowaną w Niemczech a pralką ZANUSSI z Włoch. ja widzę bardzo dużą. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt 21.01.05, 22:06 nie widze zasadniczych roznic, byla tu juz zresza mowa, co gdzie jest produkowane zreszta jestem zdania, ze kraj produkcji jest malo istotny przy wyborze sprzetu no ale teraz, prosze, powiedz mi, jaka to roznica? :> Odpowiedz Link Zgłoś
14kj Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt 22.01.05, 21:24 Ja obecnie posiadam pralke AEG Lavmamat 1245EL i jestem rozczarowana.Głośna,słabo wiruje,gniecie pranie,brak funkcji zatrzymania . Poprzednia moja pralko-suszarka Zanussi była rewelacyjna. Przez 6 lat jedna awaria (jakiś silniczek). Mimo twardej wody zero kamienia (bez calgonu).A proszę mi wierzyć pranie w niej robiłam kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt IP: *.Astral.Lodz.PL 23.01.05, 09:58 Ja jednak uległam reklamie i kupiłam :) I jestem zadowolona. Ma sporo funkcji. Przy wirowaniu w 1000 obrotów pranie NIE jest pomięte (czego się bałam) i to bez włączonej funkcji łatwe prasowanie. Nie jest super cicha ale tez nie jest bardzo głośna (w porównaniu z miom poprzednim 4-letnim Whirpoolem jest wyjątkowo cicha :0). ztego co wygooglowałam to pralki AEG, które mają wygłuszającą obudowę zaczynaja się od 2300 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt IP: *.grakom.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:19 a co powiecie o AEG OKO_LAVAMAT model 70330? dla mnie jest rewelacyjny , nie słychać kiedy zaczyna pranie i kiedy kończy, zyżycie wody minimalne, jak obserwowałem pracę pralki to mi się wydawało, że ona pierze bez wody, żadnego wcześniejszego namaczania, bez calgonitów itp. ale ja przeszedłem z wiatki na AEG to chyba taka przesiadka jak z syreny na BMW... Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt 26.01.05, 12:00 z tego małego zużycia wody to akurat bym sie nie cieszyła az tak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
joacabrel Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt 26.01.05, 23:21 hej, a co na temat AEG 41380 LAVAMAT UPDATE?? bardzo mi się podoba tylko jedna rzecz mnie martwi, znajoma ma AEG jakiś wcześniejszy model i jest generalnie zadowolona poza dozownikiem na proszek, płyn itp. Nie da się go rozebrać na cześci i porządnie umyć; pan w sklepie poradził wodę pod wysokim ciśnieniem :o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisia Re: Pralka AEG Lavamat 52600 w MediaMarkt IP: *.chello.pl 24.01.05, 20:20 Mam tę pralkę od czterech miesięcy i jak na razie sprawuje się bez zarzutu, dosyć cicha - nie słuchałam cichszej. AEG wszystcy sprzedawcy uważali za solidny produkt, jak również moja koleżanka pracująca w branży. Ten model ma bardzo wygodną obsługę, bo programator ma bardzo czytelne znaczki - dla mnie to było bardzo ważne. Serdecznie polecam Nisia Odpowiedz Link Zgłoś