Dodaj do ulubionych

Szukam chlopaka :)

IP: *.devs.futuro.pl 28.02.05, 00:46
Mam 23 lata i studiuje malarstwo na wroclawskiej Akademii Sztuk Pieknych.
Mialam juz chlopaka przez czat, przez znajomych i przez przypadek. Teraz chce
miec przez forum :) moze sie uda. Piszcie maile i dolaczajcie wasze zdjecia,
przystojniaczki :)
Pozdrawiam,
Magda
bomers@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: MiR Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 04:26
      A masz chłopaka przez łóżko?
      • Gość: Piotr Doliński KTOŚ WAS ZROBIŁ W BALONA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.05, 23:00
        To nie adres żadnej Magdy tylko mojego kumpla Jacka.
    • Gość: art Re: Szukam chlopaka :) IP: 195.117.149.* 28.02.05, 12:51
      No to jeszcze został Ci telefon, krótkofalówka, telewizor, radio... A nie lepiej
      tak po prostu normalnie kogoś poznać?:)
      • asano_corp Re: Szukam chlopaka :) 28.02.05, 17:13
        zapomniales dodac mikrofalowke. to moglby byc ciekawy romans. a jaki goracy.
    • Gość: Emeryt Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:22
      Oto ja (z lewej) i mój kolega Mundzio (z prawej)
      bi.gazeta.pl/im/2496/z2496498G.jpg
      Żywo interesujemy się malarstwem, możemy też pozować
      • Gość: MKK Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:10
        Zawsze sobie tak Ciebie Emerycie wyobrażałam :-))
        A gdzie fufajka?
        G.
        • Gość: Emeryt Re: Szukam chlopaka :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.05, 15:59
          Droga Gosiu. Kolega emeryt z neoplusa zrobił mi zdjęcie na wiecu poparcia dla
          pana premiera Hausnera i jego programu rewaloryzacji. Nie wypadało więc przyjść
          w kufajce i z Wędzonką bo pan premier mógłby się obrazić. A z Mundziem
          reprezentowaliśmy godnie KPRiE. Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: wnuczek Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:06
            Dziadku, przecież to manifa Związku Działkowców Polskich popierająca gen.
            Jaruzelskiego w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego! Niecałe 3 miesiące temu,
            już zapomniałeś?
            • Gość: Emeryt Re: Szukam chlopaka :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.05, 22:34
              Wnuczku. A ten kubeczek to do czego? Mundzio nim toast za likwidację starego
              portfela wznosi. Zgodnie z obietnicą pana premiera Hausnera nastąpi to w 2011
              roku, co dla emerytów w wieku 75 lat jest okresem jak najbardziej optymalnym.
              Musisz szybko iść do okulisty. O manifestacjach działkowców też nie masz
              zielonego pojęcia. Oni swoje uroczystości zawsze uzgadniają ze ZDiK-iem na
              budowie kolejnego etapu obwodnicy śródmiejskiej. Spotykaja się gdy obwodnica
              zbliża się do któregoś z POD.
    • Gość: Zdzisław Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:25
      A przez loda miałaś?
      Może się uda nie ochlapią?
      • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 01:24
        prymitywny durniu

stidiuje na ASP, wiec takie teksty zachwaj dla swoich prostych kolezanek z
        zawodowki
        • Gość: james_dean_dead Re: Szukam chlopaka :) IP: 213.77.43.* 01.03.05, 08:53
          bahahahahaha jaki txt... "------------------------------------------------------
          --------------------------
          prymitywny durniu

stidiuje na ASP, wiec takie teksty zachwaj dla swoich prostych kolezanek z
          zawodowki"

kurde jak ja nie lubie pokurczow z ASP ani tzw. "artystow" ... jesli masz 23
          lat...miales jednego chlopaka ??? eee no dobra pewnie go kochalas i takie tam
          bla blaaaaaaaa ale powiedz bzykalas sie z nim wogole? koles sie kulturalnie
          pyta o twoje granice oporow sexulanych a ty z takimi argumentami wsyakujesz.
          pewnie masz bardzo wysoki mniemanie o sobie...
        • Gość: ala_z_zawodowki Re: Szukam chlopaka :) IP: 80.50.49.* 03.03.05, 15:25
          Gość portalu: Magda napisał(a):

> prymitywny durniu
          >
          > stidiuje na ASP, wiec takie teksty zachwaj dla swoich prostych kolezanek z
          > zawodowki
          To jesteś bardzo ograniczona:-(
    • Gość: giovanni Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:11
      > Mialam juz chlopaka przez czat, przez znajomych i przez przypadek. Teraz chce
      > miec przez forum :) moze sie uda. Piszcie maile i dolaczajcie wasze zdjecia,

a z nienacka?
    • jacek.bomersbach Re: Szukam chlopaka :) 01.03.05, 00:22
      Wszyscy się tylko naśmiewacia. Na pierwszy
      rzut oka widać, że to sympatyczna dziewczyna,
      która szczerze tu coś o sobie napisała.
      A wy byście tylko krytykowali i ironizowali.

• Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 01:10
        dokladnie Jacku :) i dzieki za ponetne zdjecie :):)
        • Gość: adv Re: Szukam chlopaka :) IP: *.crowley.pl 01.03.05, 07:41
          Nie dziwie sie ze sie chichraja i dra lacha...
          Bo to troszke smieszne jest,
          Niby znak czasow, znajomosci przez druty, nie mam nic przeciwko takowym.
          Ale takie zaznaczanie sie ze mialas juz chlopaka z czata, z randek, z przypadku,
          bleble, a teraz bedziesz miec z forum - daruj, ale uraga nieco powadze uczelni
          ktora sie tak ponetnie wycierasz po przeczytaniu niepochlebnych postow.

Swiadczy to jedynie o poluznieniu waskiego gardla przez ktore mozna bylo sie
          przedostac do renomowanej niegdys Akademii Sztuk Pieknych.
          Bo jak widac na zalaczonym obrazku, teraz juz kazdy moze byc studentem ASP.

I bynajmniej nie chodzi tu o zdjecie Emeryta... :)

P.S. Jedyne zdjecie jakie moge zaproponowac, to zdjecie watku z forum.
          Coby pani Magda nie czytala nastepnych takich postow jak moj...

Polecam:
          randki.interia.pl
          randki.wp.pl
          cafe.gazeta.pl
          Forum Towarzyskie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45

ewentualnie, dla spragnionych mocniejszych wrazen:
          www.randevu.pl
          :)
          • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 10:40
            twoj (nie ,,Twoj" - bo nie bede mila dla kogos, kogo kultura nie istnieje) post
            jest napuszony w slowach. Traktujesz mnie jak byle idiotke. A musisz wiedziec,
            ze mialam juz kilka wystaw... Poje pamietniki byly pyblkowane juz w pewnym
            artystycznym miesieczniku, ktorego nazwy przez skromnosc nie wymienie.
            Fakt, ze szukam faceta przez forum swiadczy, ze jestem niedorozwinieta?
            Powstrzymajcie sie przed takimi wnioskami. Mialal juz wielu chlopako. Tzn.
            wielu w moim mniemaniu, bo bylo ich 7. 5 z nich obdarzylam jakims tam uczuciem.
            wiec prosze mi nie zarzucac, ze nie kochalam.
            Poza tym fakt, ze podpisalalm sie jako studentka ASP mial was poinformowac, ze
            jestem wyzwolona, a nie, z ,,elytarnej szkoly".
            Zegnam buraki
            • Gość: buraczek Re: Szukam chlopaka :) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.05, 11:07
              > bo nie bede mila dla kogos, kogo kultura nie istnieje) post

A ja myslalem, ze jest sie kulturalnym albo nie, i nie zalezy to z kim sie
              rozmawia...

> A musisz wiedziec,
              > ze mialam juz kilka wystaw... Poje pamietniki byly pyblkowane juz w pewnym
              > artystycznym miesieczniku, ktorego nazwy przez skromnosc nie wymienie.

Rzeczywiscie, taka jestes skromna... nie to, co my, buraki.

> Zegnam buraki

Au revoir!
              • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 12:00
                jednak apel wciaz trwa :) szukam chlopaka. Moze fakt, ze jestem bardzo ladna
                was przekoa w koncu...
                • jacek.bomersbach Re: Szukam chlopaka :) 01.03.05, 12:15
                  A podobało ci się moje zdjęcie?
                  • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 12:17
                    jesli nie odpisalam, to znaczy, ze nie :)
                    • jacek.bomersbach Re: Szukam chlopaka :) 01.03.05, 12:21
                      A dlaczego udajesz kogos, kim nie jestes?
                      Dlaczego chcesz zdobyc zdjecia forumowiczow?
                      To bardzo nieladne i niegrzeczne zachowanie.
                      • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 12:24
                        jestes jakis wariat. Dziwne, jak na dziennikarza (tak, tak - wiem kim jestes -
                        wpisalam w googlach Twoje imie i nazwisko).
                        Na prawde szukam chlopaka. A Ty skoro czujesz sie odtracony przeze mnie (nie
                        podobales mi sie), to nie wpisuj sie juz tutaj, tylko zamilknij...
                        • tomek854 Re: Szukam chlopaka :) 01.03.05, 13:17
                          och ach :) Wspaniała, wykształcona, doświadczona, skromna, inteligentna... i z
                          google umie korzystać... Artystka - wystawy miała i drukują jej pamiętniki...

Wysłałbym fotę, ale nie wiem, czy jestem godzien :)

A tak poważnie to ona potem zrobi z tych fotek dzieło sztuki (jakiś performance
                          nam odwali w galerii albo co) i będzie miała drugą wystawę. :D
                          • Gość: adv Re: Szukam buraka :) IP: *.crowley.pl 01.03.05, 14:00
                            Inna sprawa ze paniusia juz nam sie przedstawila przed nami, przed milionami
                            sluchaczy...
                            Zatem czego mozna sie po niej spodziewac juz wiemy - zawyzony poziom plus brak
                            kultury plus udowadnianie calemu swiatu ze jest sie pieknym i madrym...
                            Chcialem grzecznie, a wyszlo buraczanie. Coz.
                            Przestroga dla panow, ktorzy ewentualnie chcieliby miec cokolwiek wspolnego z
                            artystka z ASP...
                            Godna polecenia. Naprawde.

----
                            "Sa kobiety bezcenne. Za wszystkie inne zaplacisz karta MasterCard"
                            • Gość: Magda Re: Szukam buraka :) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 15:47
                              nie mozecie scierpiec, ze jestem malarka? ze pisze pamietniki, ktore sa na tyle
                              dobre, ze ukazuja sie w czasopismie? Czy to wstyd, ze studiuje na ASP? Czy w
                              koncu to zle, ze nie wygladam przecietnie? Jestescie dziwni. Zwlaszcza, ze
                              dostalal juz wiele maili z konkretnymi ofertami. Ciagle jednak czekam
                              • Gość: buraczek Re: Szukam buraka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:52
                                A czego oczekujesz od chłopaka?
                                • Gość: Magda Re: Szukam buraka :) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 16:02
                                  wreszcie jakis konkret. Moj chlopak nie musi byc idealny. Chce aby byl
                                  opiekunczy - tylko tyle. Oczywiscie nie moze byc przy tym polinteligentem :)
                                  A teraz napisze cos, co wam sie spodoba: moj chlopak absolutnie nie moze byc z
                                  ASP. dlaczego? bo uczeszczaja tam buce i prostaki, ktorepod przykrywka sztuki,
                                  zgrywaja inteligencikow... Oczywiscie nie wszyscy
                                  • Gość: buraczek Re: Szukam buraka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:06
                                    To dlaczego prosisz o zdjecie i, jak wynika z twoich wypowiedzi, na jego
                                    podstawie dokonujesz selekcji?
                                    • Gość: Magda Re: Szukam buraka :) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 16:13
                                      bo chce wiedziec, jak facet wyglada. To takie zle?
                                      • Gość: buraczek Re: Szukam buraka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:16
                                        Nie zle. Powierzchowne.
                              • Gość: Ma£gorzata szukaj, szukaj... IP: 5.5R* / *.abz0.ifb.net 02.03.05, 17:58
                                >nie mozecie scierpiec, ze jestem malarka? ze pisze pamietniki, ktore sa na tyle
                                >
                                > dobre, ze ukazuja sie w czasopismie? Czy to wstyd, ze studiuje na ASP? Czy w
                                > koncu to zle, ze nie wygladam przecietnie? Jestescie dziwni. Zwlaszcza, ze
                                > dostalal juz wiele maili z konkretnymi ofertami. Ciagle jednak czekam

ojej! mialam rubryke w gazecie ogólnopolskiej (nazwy nie podam przez skromnosc)
                                z tomikiem wierszy, prozy. mam wlasná stroné z twórczosciá, i jestem znaná
                                fotografká w mniejszych krégach tez po ASP, nie mam chlopaka, kompleksów tez
                                nie mam a jednak nie "kupuje" chlopaków po ich zdjéciach na forum jak na
                                jakiejs aukcji modeli uzywanych!
                                zlituj sie dziewczyno, wyjdz na miasto, porozmawiaj z ludzmi i nie przemadrzaj
                                sié swoimi osiagnieciami bo to nie jest dobra karta przetargowa! pozdrawiam!
                                i ... powodzenia!
                                • tomek854 Re: szukaj, szukaj... 03.03.05, 00:29
                                  A ja jestem muzykiem, i mam staly felieton miesieczniku o nakladzie 100 000 :)

Laski leccie na mnie, patrzajcie jaki jestem boski :)
                      • sumir Re: Szukam chlopaka :) 03.03.05, 11:37
                        TY BONERS,CO U CIEBIE , NIEDAWNO ROZMAWIAŁEM Z GABRYSIĄ O TOBIE
                        zastanawialiśmy się co porabiasz , a ty dalej chłopaka szukasz , kiedyś miałeś dziewczynę , coś się pozmieniało ? a narzedzia tnące pamiętasz ? no i ładunek wydłużony , no i dzałka na karłowicach ...

• Gość: norbi Re: Szukam chlopaka :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.03.05, 15:31
                jak chcesz sie dzisiaj zabawiać to daj znać- norbert25@op.pl
            • znayomy Re: Szukam chlopaka :) 04.03.05, 16:12
              Gość portalu: Magda napisał(a):

> twoj (nie ,,Twoj" - bo nie bede mila dla kogos, kogo kultura nie istnieje) post
              >
              > jest napuszony w slowach. Traktujesz mnie jak byle idiotke. A musisz wiedziec,
              > ze mialam juz kilka wystaw... Poje pamietniki byly pyblkowane juz w pewnym
              > artystycznym miesieczniku, ktorego nazwy przez skromnosc nie wymienie.
              > Fakt, ze szukam faceta przez forum swiadczy, ze jestem niedorozwinieta?
              > Powstrzymajcie sie przed takimi wnioskami. Mialal juz wielu chlopako. Tzn.
              > wielu w moim mniemaniu, bo bylo ich 7. 5 z nich obdarzylam jakims tam uczuciem.
              >
              > wiec prosze mi nie zarzucac, ze nie kochalam.
              > Poza tym fakt, ze podpisalalm sie jako studentka ASP mial was poinformowac, ze
              > jestem wyzwolona, a nie, z ,,elytarnej szkoly".
              > Zegnam buraki

Idiotą trzeba być żeby Cię podziwiać za to że miałaś pare wystaw.Każda jedna
              biblioteka osiedlowa zgadza się na zorganizowanie wystawy jakiegoś nieznanego
              ala artysty.
              A co do wyzwolonej artystki,to 3/4 studentów ASP wyzwala się w różnoraki
              sposób(od wąchania do wstrzykiwania).
              No i skoro napisałaś żegnam buraki,to po cholerę się jeszcze oddzywasz do nas
              prymitywów.
            • Gość: kangur Re: Szukam chlopaka :) IP: 202.3.193.* 11.03.05, 03:38
              Magda, trudno wymagac od burakow kultury. Biorac pod uwage ze wiekszosc
              tutejszych 'dyskutantow' jest prawdopodobnie w wieku szkolnym nalezy sie
              spodziewc tylko takich i podobnych komentarzy. Zycze Ci powodzenia, w
              dzisiejszych jakze innych czasach od moich (!) nie jest latwo znalezc kogos
              wartosciowego. Pozdrawiam Cie serdecznie z dalekiego kraju...
      • ed_norton Re: Szukam chlopaka :) 23.03.05, 07:33
        jacek.bomersbach napisał:

> Wszyscy się tylko naśmiewacia. Na pierwszy
        > rzut oka widać, że to sympatyczna dziewczyna,
        > która szczerze tu coś o sobie napisała.
        > A wy byście tylko krytykowali i ironizowali.
        >

czyzbys to byl Ty, Jacku B, z korzeniami w pewnej stacji radiowej a potem w
        pewnej mniej poozytnej gazecinie?

z innej strony patrzac, Magda podala e-mail: bomers@poczta..... czy to nie
        jasa zadziwiajaca zbieznosc? szczegolnie, zes Bomersem bym o ile pamietam, :))))
    • wielki_czarownik Moje zdjęcie 01.03.05, 14:24
      Oto ja Wielki Czarownik. Zdjęcie to zrobiono mi podczas moich rytualnych tańców kiedy wypędzałem złego ducha z wioski.
      www.national-geographic.pl/gallery/38/37/3837.jpg
      • Gość: anja Re: Moje zdjęcie IP: *.provider.pl / *.provider.pl 01.03.05, 16:05
        jacku bomersbachu, czy Ty jesteś też Magdą?
        • jacek.bomersbach Re: Moje zdjęcie 01.03.05, 16:15
          Nie. To Ditran jest Magda.
          Ja jestem D.
          • Gość: anja Re: Moje zdjęcie IP: *.provider.pl / *.provider.pl 01.03.05, 16:29
            to dlaczego magda ma taki adres mailowy, a nie inny. Nudzisz się Jacku?
            • Gość: Magda Re: Moje zdjęcie IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 16:35
              anja, jakas dziwna jestes. Ale nie bede wnikala, bo mam wrazenie, ze chcesz
              mnie sprowokowac
              • Gość: anja Re: Moje zdjęcie IP: *.provider.pl / *.provider.pl 01.03.05, 16:44
                Ty jakaś dziwna jesteś, jakbyś była chłopcem;-) a może wyślesz nam zdjęcie?
                • Gość: Magda Re: Moje zdjęcie IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 16:50
                  jak sobie chcesz. Najwazniejsze, ze nie do dziewczyn kieruje moj ,,apel". A Ty
                  nadal sobie mysl, ze jestem jakims Jackiem. Zalosne
                  • Gość: anja Re: Moje zdjęcie IP: *.provider.pl / *.provider.pl 01.03.05, 16:52
                    bawcie się dobrze
              • Gość: wz73@o2.pl Re: Moje zdjęcie IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.05, 17:44
                szalona jestes ale wspaniala
      • tomek854 Re: Moje zdjęcie 03.03.05, 00:30
        Wyglądasz raczej na niewielkiego czarownika :D
    • Gość: Magda do prostakow IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 17:47
      nie piszcie do mnie maili z oferta sexu. Nie badzcie zalosni
      • bedi711 Re: do prostakow 02.03.05, 08:51
        bo popieram ten apel, a jakie oczekiwania sa z Twojej strony wobec
        zainteresowan, wykształcenia,wygladu, pochodzenia społecznego, wieku i
        kilkudziesieciu innych sczegółów będących składowymi dobrej znajomości?
        • Gość: Magda Re: do prostakow IP: *.devs.futuro.pl 02.03.05, 09:43
          Przystojny, inteligentny, opiekunczy i nie z ASP! Albo inaczej: niebrzydki,
          nieglupi i nie nadopiekunczy :)]
          Wiem, ze wg. facetow to bzdura, ale dla mnie najwazniejszy jest charakter.
          • Gość: meHOW do "magdy"... IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:53
            hahahahhaha rety, cóż za żałosny wątek......
            magda - idź ty lepiej dziewczę na spacer, a nie pierdoły wypisujesz. to ani
            śmieszne, ani mądre.
            nijakie = żałosne.
          • Gość: Seb Re: do prostakow IP: *.waw.prokom.pl 02.03.05, 15:02
            i dlatego prosisz o zdjęcie.
            • Gość: krak Re: do prostakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:23
              > i dlatego prosisz o zdjęcie.

charakter wyczytuje z twarzy, przeciez to artystka
          • Gość: Emeryt Re: do prostakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:42
            > Wiem, ze wg. facetow to bzdura, ale dla mnie najwazniejszy jest charakter.

W takim związku polecam kolegę Mundzia. On to ma charakter! Taki, jaki w danej
            chwili jest potrzebny.
            • Gość: Emeyt Re:Do kolegi emeryta z neoplusa!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.05, 16:28
              Mam nadzieję, że oferty w sprawie seksu mailem nie składałeś?
      • Gość: GG Re: do prostakow IP: 202.3.193.* 11.03.05, 03:44
        zapukaj kiedys, pogadamy:):) GG3477871
        • Gość: GG Re: do prostakow IP: 202.3.193.* 11.03.05, 03:47
          pomylilem numer, GG3470871
    • Gość: Ditran Tak piszą laski z agencji towarzyskich. Nie dajcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.05, 20:02
      się czasem naciągnąć
      • Gość: Samanta Re: Tak piszą laski z agencji towarzyskich. Nie d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:11
        A pamiętasz jak wpadałeś do mnie do Ateny
        co drugi wieczór? To były czasy...
        • Gość: Trener Re: W agencji to są chyba IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.03.05, 17:52
          ...k...wy a nie laski, co?
          • Gość: Emeryt Re: W agencji to są chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:55
            Laskę zostawiam zazwyczaj w stojaku na parasole.
            • Gość: Emeryt Re: A propos kulawego emeryta z neoplusa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.05, 18:28
              Przypomniał mi się taka anegdota. Lord Byron mial sztywna nogę i ubolewal
              ogromnie z tego powodu. Najmniejsza wzmianka na temat jego kalectwa wprost go
              irytowała. Pewna księżna, która trochę zezowała, zapytała go kiedyś.
              -Jak tam idzie, milordzie?
              =Dokładnie tak, jak pani widzi! - syknął wrażliwy poeta.
              A co ta anegdota ma wspólnego z wątkiem? A to, że emeryt z neoplusa choć kulawy
              to Byronem nie jest.
              • Gość: Emeryt Re: A propos kulawego emeryta z neoplusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:45
                Za to wrażliwość i syczenie udzieliło się koledze z dialogu.

Wracajac do tematu, Byron o kobietach Wenecji: "Niektóre to hrabiny, niektóre
                żony szewców, niektóre szlachetne, niektóre nijakie, niektóre zepsute - a
                wszystkie to dziwki".
                • Gość: adv Re: A propos kulawego emeryta z neoplusa IP: *.crowley.pl 03.03.05, 11:41
                  Buhehehehe...Az mi sie przypomnialo filmidlo "Dwaj zgryzliwi tetrycy"
                  I az sie zastanawiam czy aby nie przyjac jakze szacownego nicka Emeryt..
                  Bylbym Emerytem z crowleya... :P
                  • ed_norton Re: A propos kulawego emeryta z neoplusa 23.03.05, 07:39
                    bruhahahaha. emeryt z crowleya...pokaz mi takiego, hehehe :)
                    • yoma Re: A propos kulawego emeryta z neoplusa 23.03.05, 16:02
                      Magda napisała:

to omija, a nie mijaj. Zal Ci sciska pewnie koncoe fragmenty ukladu
                      wydalniczego. Nawet nie wiesz, co to znaczy ,,byc artysta".

Przyznam, że nie wiem. Możesz uściślić? Prośba jest uprzejma i poważna, a nie
                      dla jaj.
        • Gość: malzaba Re: Tak piszą laski z agencji towarzyskich. Nie d IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.05, 14:36
          po co ci chłop skoro najbardziej jestes zakochana w sobie . I żebyś nie
          powiedziała ze napisał burak - to jestem kobietą z wyższym wykształceniem też
          ładną . O ile samo ogłoszenie to jeszcze można zrozumieć o tyle komentarze
          twoje do wpisów to mówią wszystko o tobie
          • Gość: Magda Re: Tak piszą laski z agencji towarzyskich. Nie d IP: *.devs.futuro.pl 07.03.05, 14:49
            zazdroscisz? chcialabys miec wystawe. prawda? Oj, nieladie tak zazdroscic,
            nieladnie...
    • Gość: Zonaty Re: Szukam chlopaka :) IP: 62.173.110.* 03.03.05, 15:18
      A moze byc zonaty;)
      • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 03.03.05, 15:28
        moze byc :) nie interesuja mnie wzgledy formalne. Napisz w mailu cos o sobie.
    • Gość: Portnoj. Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 15:19
      Kup se wibrator!
      • Gość: Muzyk Re: Do kolegi ekspedienta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.05, 17:11
        Nie reklamuj sexszopu. Zajmij się lepiej grą na wibrafonie, ubierz buty na
        wibramach, a jest szansa, że objawy vibratio ci miną.
    • Gość: skromny Re: Szukam chlopaka :) IP: 5.5R* / *.abz0.ifb.net 03.03.05, 17:28
      a moze byc po szole medycznej?
      i nawett ciut mlodszy-powiedzmy kilka miesiécy?
    • Gość: Madzia Buczek Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:29
      Ja też!
      Najlepiej ministranta.
      • Gość: w gászczu zobacz w reklamie Biedron.. IP: 5.5R* / *.abz0.ifb.net 03.03.05, 17:35
        a moze byc z przez noge i dalej moge?
      • Gość: yxdt aleś kuwa dowcipny IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 15:48

anonimowy internauto
        normalnie zrywam boki
    • Gość: skromny Re: Szukam chlopaka :) IP: 5.5R* / *.abz0.ifb.net 03.03.05, 17:29
      zdjécie dosle! szukam tylko mojej karty pamiéci do aparatu!
      • Gość: w gászczu hmmm.... apropos bananófff! IP: 5.5R* / *.abz0.ifb.net 03.03.05, 17:37
        • Gość: w gászczu hmmm.... apropos bananófff! IP: 5.5R* / *.abz0.ifb.net 03.03.05, 17:38
          ide poszukac innego forum-ten wieje nudá!
      • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 03.03.05, 18:04
        ok. Czekam. Ja odesle swoje.
    • Gość: Puciek Piszą chętni?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:10
      Tak to już jest, że faceci jakich szukasz są już mniej lub bardziej zajęci. Są
      zbyt bardzo poszukiwani, (zbyt cenny towar) żeby pozostali sami przez chwilę
      nawet. Więc musisz trochę bardziej się przedstawić i zachęcić ich do siebie
      żeby mieli naprawdę solidną motywację oderwać choć na chwilę wzrok od swoich
      flam.

P.S.Masz chęć - napisz drzolo@interia.pl
      • Gość: Magda 40 ofer. Moze trzy fajne IP: *.devs.futuro.pl 03.03.05, 18:19
        Wiec, jak sam widzisz, troche ich pisze. Ale fakt - tych zdecydowanie fajnych,
        to tylko trzech napisalo. A do Ciebie, wybacz, nie napisze. Sam napisz do mnie.
        Papa
        • no.logo Chłopaki, czy wy wiecie czym to grozi? 03.03.05, 18:22
          A skąd wy tak naprawdę wiecie, że Magda to Magda, a nie jakiś Heniek, który chce z was zakpić? Pytam zwłaszcza tego żonatego :-)
        • Gość: Puciek To nie ciekawie...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:39
          Nie napiszę:) To Ty jesteś poszukująca.
          Papa.
    • Gość: afiag Re: Szukam chlopaka :) IP: *.mofnet.gov.pl 04.03.05, 12:25
      a po chłopaku przez forum jakiego będziesz chciała mieć chłopaka? przez wyjazd
      na wakacje, przez przypadek czy przez nadzwyczajny zbieg okoliczności? stań
      sobie na ulicy Gwarnej w nocy to będziesz miała branie. wszystkie dziewczyny na
      twoim kierunku są takie głupie?
      • Gość: ??? Nudzi wam się tam w MINISTERSTWIE FINANSÓW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:35
        Naprawdę nie macie nic do roboty?
      • wielki_czarownik Ty urzędas!! 04.03.05, 12:49
        Do roboty! Nie gap się w internet tylko pracuj!
      • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 04.03.05, 13:14
        pan minister? :)
    • Gość: kocur Re: Szukam chlopaka :) IP: *.chello.pl 04.03.05, 15:34
      hmm...a ja szukam dziewczyny...miauuu
      • Gość: Zdrajca Re: Szukam chlopaka :) IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.05, 15:52
        A ja szukam kochanki"" ktora ma DD+
    • Gość: klara Re: Szukam chlopaka :) IP: *.provider.pl 04.03.05, 17:11
      A ja myślę,że Magda nas podpuszcza......
      • Gość: ASPPSA Re: Szukam chlopaka :) IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 04.03.05, 19:49
        a ja myślę, że Magda to Polska Miriam...:) Madziu jak tam Twoje ptaszysko?
    • Gość: Ja:) Re: Szukam chlopaka :) IP: *.ras.SBG.AC.AT 05.03.05, 20:37
      Wiesz, ja też bym chiała znaleźć, a w zasadzie zmienić chłopaka, ale tak przez
      internet to się chyba troszkę boję, i bym jeszcze chciała, żeby starszy był ode
      mnie, bo nie przepadam za młdszymi chłopcami, no mógłby skończyć 30. No a poza
      tym to dlaczego ograniczać wymagania, ja tam bym chciała jeszcze, żeby był
      przystojny zabójczo... naprawdę,), powodzenia Ci życzę i pozdrawiam. Aha, a to
      prawda, że Polscy mężczyźni nie mają klasy, co widać po wypowiedziach na forum.
      Za to dziewczyny są świetne, no i gdzie się sprawiedliwość podziewa?
      • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 06.03.05, 22:34
        Moze i masz racje, ale chyba jestes za mloda na takie straszne opinie.
        Pozdrawiam
        • Gość: Ja Re: Szukam chlopaka :) IP: 141.201.113.* 07.03.05, 11:58
          Bardzo mi przykro, ze mnie nie doceniasz, ale niestety jestem juz w odpowiednim
          wieku kobiety nie za bardzo, ale przynajmniej co nieco doswiadczonej.)
        • Gość: Ja Re: Szukam chlopaka :) IP: 141.201.113.* 07.03.05, 12:00
          Na prawde pojedz gdziekolwiek indziej i zobaczysz, ze chlopcy potrafia wygladac
          swietnie, a potem zycze Ci brutalnego powrotu i ogladania polskich ulic.
          Porazka.
      • Gość: Marcin Re: Szukam chlopaka :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.05, 20:17
        >(...)
        >Aha, a to prawda, że Polscy mężczyźni nie mają klasy, co widać po wypowiedziach
        na forum.

Widocznie wypowiadają się tylko tacy. Ci co mają klasę widocznie nie mają ochoty
        na bzdurne komentarze.
        • Gość: :) Re: Szukam chlopaka :) IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.03.05, 21:42
          hmm, to znaczy..., nie mając ochoty na komentarz niekoniecznie bzyrny zasiadasz
          do komputera i piszesz, niech zgadnę..., mam: komentarz!
          • Gość: Marcin Re: Szukam chlopaka :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.05, 15:23
            Może powiem tak: z tego co wyczytałem, to dostała 40 odpowiedzi na swoje
            ogłoszenie. Hmm.. nie widziałem tylu "normalnych" wpisów :)

Poza tym nie był to komentarz do Magdy tylko do Ja:) więc nie ma nic wspólnego z
            komentowaniem tematu ;P
            • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 08.03.05, 15:33
              koles, nie zgrywaj sie na entelygenta. Nie ma wybogu wczesniejszego wpisu na
              forum przed wyslaniem maila. A dla Twojej informacji: maili juz blisko 100
              dostalam...
              • Gość: arytmetyk Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:43
                > maili juz blisko 100
                > dostalam...

Wniosek jest taki, że maili wysyłasz w odpowiedzi do samej siebie więcej niż postów.
                • Gość: margo Re: Szukam chlopaka :) IP: 80.177.135.* 14.03.05, 23:41
                  Mili panstwo! jesli sie Wam wypowiedz magdy nie podoba, to po prostu jej nie
                  odpisujcie! Rzuciliscie sie na nia, jakbyscie tylko czekali na pretekst, gdzie
                  by tu troche jadu wyrzucic. Ja odpisalam z jednego powodu, ktory mnie, prawde
                  mowiac, nieco podraznil. Choc zdaje sobie sprawe ze magda jest b. mloda i moze
                  nie ma z czego czerpac pewnosci siebie - tylko z faktu, ze ja przyjeto na te
                  jakze specyficzna uczelnie- a takze, ze ma prawo pisac o sobie, co jej sie
                  podoba - ale nie ma prawa osadzac innych. Szczegolnie na podstawie uczelni. Ja
                  skonczylam Politechnike i ASP rownolegle i przyznac musze, ze tak dowcipnych,
                  inteligentnych, blyskotliwych, bezpretensjonalnych i naturalnych ludzi jak
                  wlasnie na Politechnice - nie spotkalam nigdzie indziej. Nie musza sie
                  podpierac - choc moga- prestizem uczelni.Serdecznie pozdrawiam z emigracji!
                  jest cos w tym, ze im bardziej "artystyczna" uczelnia, tym wiecej na niej
                  bucow. Dlaczego? Moze sa po prostu nieprzystosowani do zycia miedzy ludzmi?
                  A od Magdy sie odczepcie - ma 100 maili, wiec ma sie czym zajac. Dobrze, ze
                  cokolwiek robi.. Pozdrawiam Magde- o ile to MAgda, bo tam bylo napisane
                  przeciez, ze zegna. Ale ktos ma ubaw.
                  • Gość: ...... Re: Szukam chlopaka :) IP: 80.177.135.* 15.03.05, 00:09
                    Proponuje spotkac sie wszystkim zainteresowanym z Magda (ale jaja) i pomoc
                    wybrac tego jedynego....! moze w lany poniedzialek na wyspie opatowickiej??
                  • Gość: Marcin Re: Szukam chlopaka :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.05, 14:29
                    Ja się Jej nie czepiałem dopóki na mnie nie najechała z obraźliwym tekstem. Poza
                    tym nie do niej pisałem w pierwszych postach. Jej sprawa co robi, ale mogłaby
                    się przynajmniej powstrzymywać od niepotrzebnych komentarzy.
              • Gość: Marcin Re: Szukam chlopaka :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.05, 19:42
                No to gratulacje, rozchwytywana jesteś. NIc nie zrozumiałaś z tego co napisałem,
                ale trudno. I nie jesteś dla ciebie żadnym kolesiem.
                • Gość: Roman KTOŚ ZROBIŁ Z WAS BALONA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.05, 22:57
                  To nie jest adres żadnej dziewczyny tylko mojego kolegi Jacka
              • Gość: DarkStar Re: Szukam chlopaka :) IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.05, 19:45
                A było sobie filtr antyspamowy włączyć? Ja też dostaje dziennie przynajmniej
                kilkanaście maili, na szczęście zatrzymują się na serwerze. :P SPAM to straszna
                rzecz.
    • Gość: chwalipięta Re: Szukam chlopaka :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.05, 18:14
      "Między junaki zdarzy sie poważny,
      I się nie chwali, nie żali,nie chlubi,
      Ale spokojny, zamozny, odważny
      Wysoko serce w piersi nosić lubi".
      Niestety. Tak pisać mógł tylko Wincenty Pol.
      Przybrałem takiego nicka dla zmylenia przeciwnika.
      • igi.wr Re: Szukam chlopaka :) 07.03.05, 22:32
        :D ubawilem sie czytajac ten watek, w jakim zacmieniu tkwili twoi
        rozmowcy 'magdo' biorac to wszystko na powaznie. hehe
    • Gość: Puciek To znowu ja...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:40
      Postów 100. Jak poszukiwania? Meili już trochę dostałaś więc może pochwalisz
      się wynikami poszukiwań, czy może doszło już do bliższych negocjacji?
      Pozdrawiam.
      • Gość: Magda Re: To znowu ja...:) IP: *.devs.futuro.pl 08.03.05, 18:47
        Drogi Puciek!

Zrozum w koncu, ze nie chce Ciebie. Nie jestes w moim typie. Odczep sie w koncu
        i nie zapychaj mi skrzynki zdjeciami roznych czesci Twego ciala. Boze.. Wyslac
        komus zdjecie..
        • Gość: Puciek Re: To znowu ja...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:57
          Mylisz mnie z kimś. Napisałem Ci wyrażnie, że meila do Ciebie nie napiszę i
          jak chcesz to sama możesz napisać. To Ty szukasz.
          Pozdrawiam.
    • Gość: Puciek I jeszcze raz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:54
      Czytałem te posty, pomyślałem o ludziach, których znam i naszła mnie taka
      refleksja. Zakładając, że szukasz rzeczywiście wydarzonego mężczyzny, jak sobie
      to wyobrażasz, że taki facet, który z pewnością kogoś ma i z pewnością ma duże
      powodzenie będzie się bawił w pisanie meili do jakiejś niewiadomej X?
      • Gość: Magda Re: I jeszcze raz... IP: *.devs.futuro.pl 08.03.05, 18:58
        no, faktycznie - zaledwie kilku fajnych przyslalo swoje cv :):) Ty sie do nich
        nie zaliczasz. Powiem wiecej - z jednym z WAS sie juz spotkalam. Milutko bylo,
        prawda Robercik? ;p;p LAe to nie to co mialam na mysli. Sex to nie wszystko !!
        • Gość: Robercik Re: I jeszcze raz... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 08.03.05, 23:26
          sex to nie wszystko... szczerze powiedziawszy, na długo po fakcie... przecietny
          był ten numerek. Musisz się jeszcze troche poduczyć techniki ;)

Moja ocena 4.0
    • Gość: Drzoni Brawo Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:22
      Nowe życie warto zacząć od terapii. Cierpisz na promiskuityzm, a to z
      powodzeniem można leczyć; więc nie forum, czaty i inne bzdety tylko dobry
      psychoterapeuta.
      Zdrowia psychicznego życzę.
    • Gość: Czart Re: Szukam chlopaka :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.05, 09:53
      Albo to szyta grubymi nićmi prowokacja albo żenada straszliwa
      • Gość: dm Re: Szukam chlopaka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:45
        Głupie są dzisiaj dziewki,oczywiście nie wszystkie,ale większość.One chcą
        wysokiego blondyna,z niebieskimi oczami i grubym portfelem,tylko ilu takich
        jest?Często nie ważne są wartości duchowe,to co naprawdę najpiękniejsze w
        człowieku,tylko jakieś głupie,puste wymagania.A póżniej kłótnie i
        rozwodziki,bożle wybrałam.Ja to mam swobodę,uwierzcie,33 lata,nigdy żadnej
        dziewczyny,rzadnych rozczarowań,nerwów z powodu miłości,po prostu słodkie życie
        kawalera,luz.Nie bardzo wierzę w prawdziwą miłość,to tylko przypadki.Na ładne
        dziewczyny lubię popatrzeć,porozmawiać i to mi wystarczy,ale przynajmniej na
        razie wolę nie zaczynać tej gry,która może być i zgubna.Jest tyle innych
        pięknych rzeczy-wiara,sport,turystyka,kino,muzyka,one nigdy nie zawiodą.
      • Gość: oszukany:( Re: To jest naciagara IP: 156.17.31.* 09.03.05, 11:46
        Witam
        Ostrzegam was ludzie ta Magda to zwykla sprzedajna naciagara. Bylem z nia
        umowiony kiedys na spotkanie poszlismy do knajpy nazamawiala pelno rzeczy za nie
        mala sumePozniej poszlismy do mnie do domu obudzilem sie rano nieprzytomny.
        Okradla mnie(naszczescie seks pamietam, ale byl strasznie przecietny:/)To jest
        qr... ktora wykorzystuje naiwnych chlopczykow. Wysylacie jej zdjecia ona wybiera
        najbogatszych i nabardziej napalonych(naiwnych) pozniej z wami zrobi to samo co
        ze mna. Chyba ze sie nie dacie, Ale biacz jest tak sprytna ze ciezko sie nie dac.

Ostrzegam uwazajcie ona wyiera najbardziej naiwnych i najbogatszych
        pozdrawiam wszystkich i prosze o nie pisanie na te forum wiecej
        • Gość: Magda nie, nie jestem IP: *.devs.futuro.pl 09.03.05, 13:45
          ha ha ha!!!! Chyba mnie z kims pomyliles... Nie przecze - lubie wystawny styl
          zycia, lubie tez sex, ale nie przypominam sobie, zebym uciekala z czyjegos
          mieszkania...
          • Gość: oszukany:( Re: widzicie jak wkreca? IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 09.03.05, 17:15
            To jest oszustka!! Znowu klamie!! Spotkajmy sie jeszcze raz to Ci przypomne!!
            Ludzie nie dajcie sie nabierac To zwykla klamczucha i zlodziejka!! Manipuluje wami!!
            • Gość: Marcin Re: widzicie jak wkreca? IP: *.e-wroc.com 09.03.05, 19:54
              HEheh ale sie usmialem tymi postami.
              tak 3mac!!
              ;-)
            • Gość: salvador :) Re: widzicie jak wkreca? IP: *.recluce.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 20:06
              ja sie z nia wczoraj spotkalem. I bylo calkiem fjnie. Dziewczyna bardzo mila.
              Troche szurnieta, ale... pozytywnie :)
              • igi.wr Re: widzicie jak wkreca? 09.03.05, 20:19
                ludzie, wy chyba wszyscy jestescie porzadnie zbakani :] hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka