Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie"

IP: *.sm-rozstaje.pl 18.07.05, 15:13
    Pomijajac wątek wyzysku ,pomijajac 10 godzinna prace praktycznie bez przerwy
    dochodzi ponizanie pracownikow i manipulcja psychiczna czy warto walczyć o
    swoje prawa????????????????????
    Obserwuj wątek
      • bluean Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" 18.07.05, 15:34
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30623
      • Gość: rafal Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:40
        a to norma, powiem Ci. znajomy pracowal w podobnym badziewiu, tj. w McDonaldzie
        na Florianskiej. dopiero po wyslaniu listu adwokackiego do tej pozal sie boze
        firmy, oddzwonil ich prawnik i zaproponowal ugode:) p.s. juz nie wspomne, o
        znanych tylko pracownikom tych sieci, sposobach szybkiego przygotowywania
        posilkow:)))
        • Gość: Marek Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: 157.25.152.* 18.07.05, 16:04
          ZAWSZE warto walczyć o swoje.
        • Gość: anbe Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:58
          Proszę podajcie jakieś drastyczne przykłady z życia Mc Syfacza, mam na myśli
          przyrządzanie jedzenia - jestem na etapie obrzydzania tamtejszej "kuchni"
          5-letniej córce i inspiracje mile widziane!!!
          • Gość: Mi Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: *.aster.pl 18.07.05, 19:50
            Moje dziecko zatruło się w MC Donaldzie w Warszawie przy ul. Połczyńskiej.
            Przez 3 dni miało 40 st gorączki, wymiotowało itp...
            To był 1 dzien świąt wielkanocnych. Od tej pory nigdy już nie chciało wejść do
            MC Donalda i czegokolwiek tam zjesc...
            Niestety dlatego, że to byl 1 dzien swiat i chore dziecko spoznilam sie z
            probkami niesionymi do Sanepidu.

Chcesz obrzydzić dziecku MC Donalda - powiedz, że może zachorować, mój 8 latek
            w pewnej chwili mówił, że umiera...

MC Donald oczywiście się nie przejął, dostałam standartowe pisemko
            uświadamiające mi, że to najlepsze, najzdrowsze, najświeższe jedzenie na
            świecie...
      • losiu4 Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" 18.07.05, 19:09
        warto, jeśli ma sie siłę na to, tym bardziej że raz: i tak dostaje sie byle
        jakie pieniądze, dwa: ci mobbingujący zazwyczaj podkulają ogony jak im sie
        dowody pokaże i sadem czy adwokatem postraszy, bo zazwyczaj to frustraci którzy
        wybili sie szczebelek wyżej i zdali sobie sprawe ze szans na więcej raczej nie
        mają. Po czem po załatwieniu sprawy do końca dla własnego zdrowia pewnie trzeba
        by pożegnać się z tą firmą

Pozdrawiam

Losiu
        • kamil_de_luxe maskra 18.07.05, 19:20
          Mialem "przyjemnosc" pracowac w 2 mc donalds. To bedzie troche smieszne, tzn.
          powodey z jakich zostalem "usuniety" z tej pracy marzen chorej glowy. Z
          pierwszej "restauracji" - bo sie nie usmiechasz . (trudno sie usmiechac gdy
          kaza ci mopowac podloge ktora byla wymopowana minute temu) 2. Bo zjadlem
          plasterek ogorka, doslownie. Wzialem go do buzi, pogryzlem i polknalem,
          zauwazyla to menagerka na zmianie po czym pospiesznie powiadomila o tym
          wlasciciela interesu. Pan ten powiedzial ze "dzis to tylko plasterek ogorka,
          jutro moze to byc cala skrzynka ogorkow" OGORKOWYM SKRYTOZERCOM MOWIMY NIE!!
          • bluean Re: maskra 18.07.05, 20:54
            A czy to prawda,że te hamburgery ważne są tylko pół godziny i jak się w tym
            czasie nie sprzedadzą to są wyrzucane?
            • Gość: annoola Re: maskra IP: *.crowley.pl 19.07.05, 12:28
              sa wazne tylko 10 min. po tym czasie sa wyrzucane. oczywiscie to zalezy od tego
              jakie podejscie do pracy ma osoba odpowiedzialna za produkcje. jak w wiekszosci
              firm bardzo wiele zalezy od ludzi zarowno atmosfera pracy jak i przestrzeganie
              standardow :)
              • Gość: Polak Re: maskra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:01
                A czym się różnią w smaku te wyrzucone od niewyrzuconych? Raz kiedyś byłem w tym
                syfie i smakowało jak żarcie ze śmietnika.
                • Gość: wujek dobra rada Re: maskra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:38
                  > syfie i smakowało jak żarcie ze śmietnika.

Wobec tego moze nie powinienes przeplacac i pozostac przy swojej normalnej
                  diecie i miejscu spozywania posilkow ?
          • airis1983 ..................... 20.07.05, 09:58
            wszyscy kierownicy prywatnych firm muszą od czasu do czasu przyłapać na CZYMŚ
            swojego pracownika, bo inaczej nie s dobrymi menagerami - a ze sa to rzeczy tak
            zalosne, to juz ich sprawa - my, zwykli pracownicy i tak na tym stracimy...
      • footlong_qtas hej, krapole, przestancie jesc w McDonaldzie 20.07.05, 19:14
        jak wam nie smakuje. Zle wam sie zdaje ze ktos was do tego zmusza!!!
        Ten typek co ukradl plasterek ogorka to niech powie jak go zwinal? Wyciagnales
        z pudelka z salatka, zlodzieju? A moze byl to konserwowy i wyciagnales z bulki?
        Bo przeciez nie wyciagnales z kubla na smieci!

Piszecie tak jakbyscie nigdy nie byli w McDonaldzie i chetnie bym wam za te
        konfabulacje zaraz zayebal!

Gość portalu: Swiadek napisał(a):

> Pomijajac wątek wyzysku ,pomijajac 10 godzinna prace praktycznie bez przerwy
        > dochodzi ponizanie pracownikow i manipulcja psychiczna czy warto walczyć o
        > swoje prawa????????????????????
        • Gość: bum Re: hej, krapole, przestancie jesc w McDonaldzie IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:15
          Dokładnie. Dla mnie te hamburgery są żywcem przeniesione z bazarowej budki, w
          dodatku kiepsko posiekane. Nie jadam w McD, nie zmuszam innych, żeby nie
          jadali, wkurza mnie tylko, że oszukują dzieci w TV. Śmieszą mnie za to ci
          wszyscy frajerzy, którzy dali się wpuścić w fastfoodową franczyzę. Ale to już
          ich problem. Chociaż nie do końca, bo trochę muszą odbić na klientach.
          • Gość: Dilbert Re: hej, krapole, przestancie jesc w McDonaldzie IP: *.chello.pl 21.07.05, 09:26
            Śmieszą Cię ........?

• Gość: iga Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 15:31
        Ja też bardzo proszę o jakieś szczegóły dotyczące przyrządzania jedenia.
        Przestałam tam zaglądać od czasu gdy swukrotnie pod rząd mięso w mojej kanaoce
        było jakieś strasznie tłuste i wyglądało na odgrzewane n-razy. Ale dzieci są
        czasami zapraszane na urodziny i jedzą wtedy kurczaczki i frytki. Mam nadzieję,
        ze to w miarę bezpieczne pozycje z ich menu. I jeszcze te lody z orzeszkami Mc
        Flurry czy jakoś tak.
        • Gość: koala Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: 217.153.177.* 29.07.05, 21:20
          A ja usłyszałam CYTUJĘ!!! : a ty kur...a gdzie idziesz???
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka