Gość: Swiadek IP: *.sm-rozstaje.pl 18.07.05, 15:13 Pomijajac wątek wyzysku ,pomijajac 10 godzinna prace praktycznie bez przerwy dochodzi ponizanie pracownikow i manipulcja psychiczna czy warto walczyć o swoje prawa???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluean Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" 18.07.05, 15:34 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30623 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:40 a to norma, powiem Ci. znajomy pracowal w podobnym badziewiu, tj. w McDonaldzie na Florianskiej. dopiero po wyslaniu listu adwokackiego do tej pozal sie boze firmy, oddzwonil ich prawnik i zaproponowal ugode:) p.s. juz nie wspomne, o znanych tylko pracownikom tych sieci, sposobach szybkiego przygotowywania posilkow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: 157.25.152.* 18.07.05, 16:04 ZAWSZE warto walczyć o swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbe Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:58 Proszę podajcie jakieś drastyczne przykłady z życia Mc Syfacza, mam na myśli przyrządzanie jedzenia - jestem na etapie obrzydzania tamtejszej "kuchni" 5-letniej córce i inspiracje mile widziane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: *.aster.pl 18.07.05, 19:50 Moje dziecko zatruło się w MC Donaldzie w Warszawie przy ul. Połczyńskiej. Przez 3 dni miało 40 st gorączki, wymiotowało itp... To był 1 dzien świąt wielkanocnych. Od tej pory nigdy już nie chciało wejść do MC Donalda i czegokolwiek tam zjesc... Niestety dlatego, że to byl 1 dzien swiat i chore dziecko spoznilam sie z probkami niesionymi do Sanepidu. Chcesz obrzydzić dziecku MC Donalda - powiedz, że może zachorować, mój 8 latek w pewnej chwili mówił, że umiera... MC Donald oczywiście się nie przejął, dostałam standartowe pisemko uświadamiające mi, że to najlepsze, najzdrowsze, najświeższe jedzenie na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" 18.07.05, 19:09 warto, jeśli ma sie siłę na to, tym bardziej że raz: i tak dostaje sie byle jakie pieniądze, dwa: ci mobbingujący zazwyczaj podkulają ogony jak im sie dowody pokaże i sadem czy adwokatem postraszy, bo zazwyczaj to frustraci którzy wybili sie szczebelek wyżej i zdali sobie sprawe ze szans na więcej raczej nie mają. Po czem po załatwieniu sprawy do końca dla własnego zdrowia pewnie trzeba by pożegnać się z tą firmą Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_de_luxe maskra 18.07.05, 19:20 Mialem "przyjemnosc" pracowac w 2 mc donalds. To bedzie troche smieszne, tzn. powodey z jakich zostalem "usuniety" z tej pracy marzen chorej glowy. Z pierwszej "restauracji" - bo sie nie usmiechasz . (trudno sie usmiechac gdy kaza ci mopowac podloge ktora byla wymopowana minute temu) 2. Bo zjadlem plasterek ogorka, doslownie. Wzialem go do buzi, pogryzlem i polknalem, zauwazyla to menagerka na zmianie po czym pospiesznie powiadomila o tym wlasciciela interesu. Pan ten powiedzial ze "dzis to tylko plasterek ogorka, jutro moze to byc cala skrzynka ogorkow" OGORKOWYM SKRYTOZERCOM MOWIMY NIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
bluean Re: maskra 18.07.05, 20:54 A czy to prawda,że te hamburgery ważne są tylko pół godziny i jak się w tym czasie nie sprzedadzą to są wyrzucane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annoola Re: maskra IP: *.crowley.pl 19.07.05, 12:28 sa wazne tylko 10 min. po tym czasie sa wyrzucane. oczywiscie to zalezy od tego jakie podejscie do pracy ma osoba odpowiedzialna za produkcje. jak w wiekszosci firm bardzo wiele zalezy od ludzi zarowno atmosfera pracy jak i przestrzeganie standardow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: maskra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:01 A czym się różnią w smaku te wyrzucone od niewyrzuconych? Raz kiedyś byłem w tym syfie i smakowało jak żarcie ze śmietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: maskra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:38 > syfie i smakowało jak żarcie ze śmietnika. Wobec tego moze nie powinienes przeplacac i pozostac przy swojej normalnej diecie i miejscu spozywania posilkow ? Odpowiedz Link Zgłoś
airis1983 ..................... 20.07.05, 09:58 wszyscy kierownicy prywatnych firm muszą od czasu do czasu przyłapać na CZYMŚ swojego pracownika, bo inaczej nie s dobrymi menagerami - a ze sa to rzeczy tak zalosne, to juz ich sprawa - my, zwykli pracownicy i tak na tym stracimy... Odpowiedz Link Zgłoś
footlong_qtas hej, krapole, przestancie jesc w McDonaldzie 20.07.05, 19:14 jak wam nie smakuje. Zle wam sie zdaje ze ktos was do tego zmusza!!! Ten typek co ukradl plasterek ogorka to niech powie jak go zwinal? Wyciagnales z pudelka z salatka, zlodzieju? A moze byl to konserwowy i wyciagnales z bulki? Bo przeciez nie wyciagnales z kubla na smieci! Piszecie tak jakbyscie nigdy nie byli w McDonaldzie i chetnie bym wam za te konfabulacje zaraz zayebal! Gość portalu: Swiadek napisał(a): > Pomijajac wątek wyzysku ,pomijajac 10 godzinna prace praktycznie bez przerwy > dochodzi ponizanie pracownikow i manipulcja psychiczna czy warto walczyć o > swoje prawa???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: hej, krapole, przestancie jesc w McDonaldzie IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:15 Dokładnie. Dla mnie te hamburgery są żywcem przeniesione z bazarowej budki, w dodatku kiepsko posiekane. Nie jadam w McD, nie zmuszam innych, żeby nie jadali, wkurza mnie tylko, że oszukują dzieci w TV. Śmieszą mnie za to ci wszyscy frajerzy, którzy dali się wpuścić w fastfoodową franczyzę. Ale to już ich problem. Chociaż nie do końca, bo trochę muszą odbić na klientach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dilbert Re: hej, krapole, przestancie jesc w McDonaldzie IP: *.chello.pl 21.07.05, 09:26 Śmieszą Cię ........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 15:31 Ja też bardzo proszę o jakieś szczegóły dotyczące przyrządzania jedenia. Przestałam tam zaglądać od czasu gdy swukrotnie pod rząd mięso w mojej kanaoce było jakieś strasznie tłuste i wyglądało na odgrzewane n-razy. Ale dzieci są czasami zapraszane na urodziny i jedzą wtedy kurczaczki i frytki. Mam nadzieję, ze to w miarę bezpieczne pozycje z ich menu. I jeszcze te lody z orzeszkami Mc Flurry czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: PIZZA HUT Słowa menagera "zaraz ci zajebie" IP: 217.153.177.* 29.07.05, 21:20 A ja usłyszałam CYTUJĘ!!! : a ty kur...a gdzie idziesz??? Odpowiedz Link Zgłoś