Dodaj do ulubionych

Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów????

03.09.05, 10:41
No wlasnie, gdzie???
Obserwuj wątek
    • nowakaga5 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 10:52
      Zaczepił mnie na gg smile))
      • asia19815 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 11:02
        W Kościele mnie zobaczył a po zaczepił i od tego czasu minęło 6 lat !
      • ozana1 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 17:06
        wiec było to tak....
        Pewnego pieknego dnia poznałam go przez moich znajomych, nasze licea były
        blisko siebie, zaczynalismy sie spotykac na przerwach i na imprezach , ale nie
        zwracalismy specialnie na siebie uwagi, az tu po trzech prawie latach,
        nagle ,dosiegła nas strzała amora Jestesmy razem szesc lat znamy sie prawie
        dziewiedz i nie wyobrazam sobie życia bez niego jest najwiekszym moim
        szczesciem.
        pozdrawiam ozanasmile
      • nowakaga5 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 22:28
        Zaczęliśmy z sobą rozmawiać na gg 2 stycznia 2005. Pierwsze spotkanie w
        kawiarni na Nowym Świecie 8 lutego. Potem spotykaliśmy się dokładnie co drugi
        dzień. Do tej pory nie rozstawaliśmy się na dłużej niż 3-4 dni. 5 września
        2005, w moje urodziny zaręczyliśmy się, a za tydzień ślub smile))
        • enamorada2 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 09:26
          hej! tu cos nie pasuje! suspicious
          dziś jest 5 września 2005
          ..................
          suspicious
        • ailija Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 13:40
          3 wrzesnia piszesz, ze zareczyliscie sie 5 wrzesnia tego samego roku?
    • morphea1 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 11:05
      zupełnie niespodziewanie- na wakacyjnym kursie języka angielskiego smile ( Kto w
      wakacje uczy sie języków?! )
      • marzena698 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 11:17
        W nocy, na ulicy! wracałam szybkim krokiem do domu,a on odszedl od grupy
        kolegów i zaczął iść w moją stronę.Wysoki, szczupły w skórze,wyglądał mrocznie
        i przerażająco!!! ale miałam stracha... hihihi Jesteśmy razem 7 lat.pozdrawiam.
      • junioreczek1 Re: Pod bankiem:))))) 05.09.05, 12:59
        Siedział z kolegą, którego ja wcześniej znałam i nas sobie przedstawił. To było
        6 lat temu ze sobą jesteśmy 4,5. ślub pierwsza sobota lipca 2006
        • marzena698 Re: Pod bankiem:))))) 05.09.05, 21:13
          hej, ja też 1 lipca 2006-witaj w 2 osobowym klubie na tym forumwink
    • rootka Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 11:17
      na konferencji naukowej smile
    • paula343 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 11:19
      W liceum na skolnym SKS-ie. Dostałam podczas meczu siatkówki od niego piłką w
      twarz i padłam na parkiet-poprostu zwalił mnie z nóg. I jesteśmy ze soba już 7
      i pół roku.
      • epox123 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 11:39
        w markecie na pasażu w pierwszym dniu zobaczyliśmy się no i ja zakochałam
        się, całą noc nie spałam przez niego i następnego dnia pojechałam tam jeszcze
        raz i szukałam go tam okazało się że i on tam specjalnie przyjechał i czekał
        cały dzień i tak się poznaliśmy smile
        • cynaamonka Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 11:43
          Na domowej imprezie. Okazał się starszym bratem nielubianej przeze mnie
          koleżanki. Zakochałam się dosłownie od pierwszego wejrzenia, po tygodniu
          byliśmy parą, jesteśmy ze sobą ponad 2 lata, ślub w trzecią rocznicę ślubu.
          Aha - dziś przyjaźnię się z jego siostrąsmile
          • ailija Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 13:42
            cynaamonka napisała:

> ślub w trzecią rocznicę ślubu.

masło maślane
    • elfik831 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 12:09
      w Milówce na wycieczce szkolnej...pobieramy sie w maju 2006smile
      • ellewelka Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 14:31
        W wakacje na wspólnym wyjeździe - obozie młodzieżowym - w ciągu tygodnia
        zakochaliśmy się w sobie...smileto było 2 lata temu a za tydzień...big_grinD już zawsze
        będziemy razem smile
        • gosik_26 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 14:52
          przez Internetsmile siedziałam w domku, na rekonwalescencji, po operacji, i
          nudziłam się straszniesmile zaczepił mnie na TLENIE - w grudniu będzie 3 lata, jak
          jesteśmy razem, a od tygodnia jesteśmy MAŁŻEŃSTWEM smile)))
          pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne Mężatki smile))
          gosia
          • twitti Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 16:09
            My chodzilismy razem na studia a poznalizmy sie w autobusie 123 smile kto z
            Warszawy ten wie jaki jest klimat w 123smile - w koło sami menele, smrodzik i
            emerycismile a my w tym samym czasie zwrócilismy na siebie uwagesmile
            Dzis juz jestesmy ze soba ponad 3 lata i pół roku jestesmy zareczenismile
            Pozdrawiam
    • leeloo26 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 17:07
      w pracy
    • nonika1 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 19:00
      moja kolezanka poznała go w pociągu, i przyszedł kiedyś do niej ja mieszkałam z
      nia w akademiku, pozniej spotkałam go przed akademikiem zaprosił mnie na piwo...
    • megynka Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 20:50
      Ja poznałam mojego w wieku 13 lat smile Chodziliśmy razem na kurs przygotowawczy
      do liceum (a potem razem do klasy). Dodam, że mnie nie strzeliła od razu
      strzała Amora,a wręcz przeciwnie zaczęłam spotykać się z innym. Ale od 15 roku
      życia jesteśmy razem z moim ukochanym mężem (a już wkrótce również ojcem mojego
      dziecka).
    • irlaaa Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 03.09.05, 23:54
      W liceum chodziliśmy do jednej klasy, potem prawie 8 lat się nie widzieliśmy i
      spotkaliśmy sie dopiero na spotkaniu klasowym.... następnie przez rok
      bezskutecznie umawialiśmy się na spotkanie, ale jak juz sie spotkaliśmy to się
      nie rozstajemy do dziś (a to już prawie półtora roku).

Zaręcziliśmy się w rocznicę pierwszej randki, a niedługo ślub...

w życiu nie byłam tak zakochana!!!!!!
      • martusia811 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 13:14
        poznaliśmy się na gg sporo czasu mineło jak 1 raz się spotkaliśmy teraz jeseśmy
        ze soba juz a może dopiero 2 lata smile oświadczyny były w sylwestra a ślub za 2
        tyg smile
        • emiliag Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 14:32
          u mnie też oświadczyny były w sylwestra, a ślub za 6 tygodni. A znaliśmy się od
          podstawówki, Piotrek twierdzi, że zawsze mu się podobałam, ale chodził 2 klasy
          niżej... Stara miłość nie rdzewieje big_grin
    • kasia_na_102 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 04.09.05, 18:56
      Na kursach przygotowawczych na studia. W ogóle nie w głowie nam była wtedy
      matematyka i może dlatego żadne z nas się na informatykę nie dostało wink Ale
      były ważniejsze rzeczy! wink
    • kamsi Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 04.09.05, 23:18
      Poznaliśmy się na studiach, na pierwszym roku się przyjaźniliśmy, zwierzałam mu
      się ze wszystkich podbojów i kłopotów z chłopakamismile Potem nasze drogi się
      nieco rozeszły, on się wyprowadził z akademika, ja w tym czasie byłam z innym.
      W wakacje przed piątym rokiem studiów wprowadziłam się do wynajmowanego przez
      niego i jeszcze dwójkę naszych znajomych mieszkania (potrzebowali czwartej
      osoby, bo mieli jeden pokój wolny). Po pięciu miesiącach niepokojąco między
      nami zaczęło iskrzyć i zaczęliśmy nieco romansować, nawet bez szczególnych
      planów na związek. Po pół roku romansowania zaczęliśmy być ze sobą, teraz w
      marcu, w moje urodziny, się zaręczyliśmy, ślub w przyszłym rokusmile
    • enamorada2 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 09:29
      a my jesteśmy po prostu wyswatani! big_grin
    • anulak Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 09:39
      poznalismy sie na randkach na o2.pl
      na poczatku wcale nie flirtowalismy, tylko gadalismy o filmach i ksiazkach
      zaczelismy gadac w necie 23 czerwca 2003, pierwsze spotkanie-11 sierpnia 2003,
      od 23 wrzesnia 2003 jestesmy para, w kwietniu 2004 zamieszkalismy razem,
      zareczyny byly 14 wrzesnia 2004, a slub 24 wrzesnia 2005, wiec juz za
      chwilesmile)))
    • domi_mikolka Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 12:22
      my się poznaliśmy w pracy. moje słońce pracowało w firmie, która robiła dla nas
      projekt i jego szef umówił mnie z nim na służbowe spotkanie. potem było jeszcze
      jedno służbowe spotkanie, telefony, maile i takie tam. dwa miesiące później
      poszliśmy na pierwszą randkę, zaręczylismy się po 10 miesiącach, a w tę sobotę
      się pobieramy.
    • nnike Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 12:34
      W szkole, w której uczyłam. Czekaliśmy na siebie aż 4 lata. Właśnie mieliśmy
      srebrne... smilesmile
      • nnike Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 12:39
        Aaa i ślub córeczki za dwa tygodnie big_grin
    • monikaa13 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 13:29
      na studiach
    • anna.belle Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 14:47
      a my w klubie, do którego oboje przychodziliśmy potańczyć co tydzień lub dwa.
      jakoś tak dziwnie mi się przyglądał, krążył wokół gdy tańczyłam, aż nie
      wytrzymałam, podeszłam i zapytałam czy chce się umówić. chciał smile i potem już
      ośmielony codziennie mnie gdzieś zapraszał. zaczęło się w styczniu 2002, po 3
      latach były zaręczyny, a ślub 1 października 2005.
      pozdrawiam serdecznie!
    • monintka Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 19:54
      Ja mojego poznałam w drodze na Sylwestra 1999/2000-miał białe skarpetki!
    • giwera123 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 20:09
      umówiałam się z jego najlepszym kolegą i tak poznałam męża P.S.Ten kolega
      bedzie starszym drużbą na ślubie smile
    • szczesniaksylka Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 20:16
      ja w internacie w szkole średniej. Mieszkał w pokoju nade mną. Potem akademik,
      a po 8 latach 20 sierpnia b.r. pobraliśmy się!!!
      • monia725 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 21:26
        Ja swojego w pubie wink Poszłam na spotkanie z koleżanką na damskie pogaduchy, a
        jej facetowi się akurat nudziło i "przylazł" za nią! Żeby się nie czuć nieswojo
        zabrał ze sobą swojego kumpla. I ten o to kumpel będzie moim mężem wink)
        • asz22 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 05.09.05, 23:14
          a ja w drużynie harcerskiejsmile był moim drużynowym...
      • nicole_lucy Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 06.09.05, 10:30
        Ja poznalam mojego Miska na Rajdzie PK. Dla niewtajemniczonych to jest
        kilkudniowy wypad w gory konczacy sie spotkaniem kilku tysiecy ludzi w jednym
        miejscu na wielkim calo nocnym koncercie. Oczywiscie nie wszyscy ida w gory,
        czesc rozbija na miejscu spotkania namioty a reszta schodzi z gor i tez
        rozbija. Ja dotarlam na pole namiotowe w ubloconych spodniach, nieumytymi
        wlosami, wielkim plecakim, wyciagnietym podkoszulku i brudnych butach. Zreszta
        Micsiek nie wygladal lepiej. A mimo to jestesmy razem od poczatku, i planujemy
        byc dalej. Slub planujemy za dwa lata w wakacje. Pozdrawiam serdecznie.
    • leopoldina Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 06.09.05, 15:54
      na dyskotece w kompletnie obcym mi mieście. ja byłam z koleżankami i nagle w tłumie zobaczyłam mojej siostry chłopaka! a ona bidulka była na zjeździe w szkole! jak już się spotkaliśmy to zapytałam kim jest ten wysoki chłopak w jasnej kurtce-kolegą z drużyny! a potem powrót jednym vanem i prośba mojej siostry chłopaka o to, żeby kolega zapewnił mi bezpieczny powrót do domu. i tak dba o mnie, a w 5 rocznicę poznania bierzemy ślub. A chłopak mojej siostry, który jest teraz moim szwagrem, będzie miał od nas specjalną dedykację- w końcu wyswatał nas.
    • leniwa_sasza Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 06.09.05, 16:38
      w bieszczadach smile mój mały bieszczadzki aniołek
    • aka79 Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 06.09.05, 20:44
      Byłam świadkową u mojej siostry na ślubie, a on świadkiem. To było rok temu.
    • gixera Re: Gdzie poznałyście swoich (przyszłych) mężów?? 06.09.05, 20:46
      Na jego studniowce, bylam z jego kolega z klasy, a pozniej on byl ze mna na
      mojejsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka