Gość: Ania IP: *.radio.rzeszow.pl 27.09.05, 11:04 Jestem zaoczną studentką. Potrzebuje informacji o tanich noclegach w Łodzi. Pomóżcie. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donpeedro Re: Tanie noclegi w Łodzi ? 27.09.05, 11:49 pojechac na osiedle stdenckie poderwac chlopaka mieszkajacego w akademiku i nocleg zapewniony gratis, a i jakas przyjemnosc moze sie trafi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninus7 Re: Tanie noclegi w Łodzi ? 27.09.05, 12:04 Witam, ja też poszukuję jakiegoś taniego noclegu, w akademiku najtańszy kosztuje 32 zł. Ale taka kwota chyba jest za duża. Jak będę coś wiedziała dam Ci namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tanie noclegi w Łodzi ? IP: 193.59.95.* 27.09.05, 13:05 Na Rewolucji 1905r. jest prywatny akademik, całkiem niezły, a i ceny chyba nie są zbyt wygórowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Tanie noclegi w Łodzi ? IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:12 A nie sprawdzałaś czy nie ma w akademikach pokoi za ok. 25 zł. Wiem że w kwietniu były takie pokoje bo wynajmowałem takie dla gości konferencji na UŁ. Podobno całkiem znośne. Chyba że dla studentów ceny są wyższe (w takim razie wydaje mi się to trochę dziwne). Odpowiedz Link Zgłoś
ninus7 Re: Tanie noclegi w Łodzi ? 27.09.05, 19:19 Dzwoniłam do Działu Spraw Bytowych Studentów, tam pani powiedziała że najtańszy nocleg będzie kosztował 32zł, możliwe że trzeba byłoby popytać w poszczególnych akademikach może coś tańszego się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Re: Tanie noclegi w Łodzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:09 www.yhlodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś