Gość: parzon IP: 194.63.132.* 05.10.05, 17:40 Zapraszam do moich galerii - na poczatek Lublinek i ul. Retkińska www.serwerek.gwgaming.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anpio Re: Moje zdjecia z Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 17:46 Ani złe, ani jakieś super ;-) Na przyszłość mysle tez, ze lepiej taki post wkleic na podforum: Porozmawiajmy o Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Moje zdjecia z Łodzi 05.10.05, 18:11 uhh, to już nie można było ciekawszych miejsc w Łodzi znaleźć? Muszę w końcu złożyć własną galerię fotek Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Łódź jaka jest przyszłe pokolenie zobaczy IP: *.lodz.msk.pl 05.10.05, 18:31 Zdjęcia dokumentują wygląd naszego miasta w październiku 2005 roku. Dla kogoś kiedyś mogą być bezcenne. Po to się je robi. Fotografowac należy wszystko, uwieczniać chwilę. Ja mam setki zdjęć z dzieciństwa, moi rówieśnicy nie maja prawie wcale. I jestem wdzięczy za to, że tata zrobił te setki kiepskich zdjęć przeciętnie ładnego dziecka :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Łódź jaka jest przyszłe pokolenie zobaczy 05.10.05, 20:18 A tu się zgadzam, wartość sentymentalna nie podlega ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Moje zdjecia z Łodzi 06.10.05, 21:59 Wrzuciłem <a href="http://brite.madebymonkeys.net/index.php?page=foto&gal=Lodz">garść łódzkich fotek</a> Odpowiedz Link Zgłoś
majkel00 Re: Moje zdjecia z Łodzi 06.10.05, 23:42 > uhh, to już nie można było ciekawszych miejsc w Łodzi znaleźć? A pewnie, ruin coraz więcej. Skoro takie wrzucanie fotek, to wrzuciłem kilka ruin do siebie jakby co. Nic ciekawego, czyli jak zwykle ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Moje zdjecia z Łodzi IP: *.mnc.pl 11.10.05, 20:41 195.13.39.38/galeria/main.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Pytanie IP: *.mnc.pl 11.10.05, 14:42 Podczas remontu TRetkińskiej pojawiły się stare tory (znaczy szyny, nie żydowskie księgi). Masz je na fotach? Odpowiedz Link Zgłoś