Dodaj do ulubionych

Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w życiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:47
Po raz pierwszy w życiu byłem 3 dni w Białymstoku. Dla mnie szok. Tylu
Moherowych beretów w życiu nigdzie nie widziałem. Radio Maryja powinno mieć
siedzibę u Was.
Do widzenia i jak nastepnym razem szef powie delegacja Białystok to biorę
zwolnienie lekarskie
Obserwuj wątek
    • beelukas Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 11.01.06, 17:09
      Poczułem się zdeka wymydlony cieliścieneutronowo.
    • max39 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 11.01.06, 17:51
      a gdzie ty widziales te mecherowe berety ?
    • max39 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 11.01.06, 17:51
      juz wiem neo i wszystko jasne to nasz dobrzxe znany prowokator :)
      • Gość: zorro Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.01.06, 10:47
        Też sobie chciałem kupić taki berecik, ale mamusia mi nie pozwoliła. Ciekaw
        jestem w jakim nakryciu głowy chodzą poznaniacy? W melonikach? Kominiarkach?
        Ostatnio jak byłem w stolicy pyrlandii to widziałem na słupie koło dworca
        drogowskaz "stare zoo" i strzałkę skierowaną w lewo, w prawo zaś kierowała
        strzałka "nowe zoo".
        Dlatego jak teraz dostanę delegację do Poznania, to wezmę ze sobą córkę i
        paczkę popcornu.
        • zewsi Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 10:59
          I nie zapomnij zaszczepiś się przeciw wściekliźnie. Tak na wszelki wypadek. :-)
          • koczisss Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 16:39
            No i od grypy, no tej ptasiej, wszak we zoo nie som same ssaki-pyraki, ale też kaczki i insze drobiowe istoty:)
    • Gość: W>D> Lubię Bstok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:28
      A ja byłem też pierwszy raz i jestem zachwycony, miastem, a przede wszystkim
      mądrymi, serdecznymi ludźmi, z którymi sie tam zetknąłem. Będę zabiegał o
      mozliwośc wyjazdu do Białegostoku.
      • zewsi Re: Lubię Bstok 12.01.06, 12:53
        To jak już doszło do takich szczerych wyznań, to ja ze swej strony wyznam,
        że... KOCHAM KRAKÓW!
        Kraków - I love You!

dodam jeszcze, że Szczecin też jest cool. A szczecinanki (hmmm) są prawie tak
        ładne jak białostoczanki.
        • makbrajd Re: Lubię Bstok 12.01.06, 13:49
          a ja tam wolę bydgoszcz
          • zewsi Re: Lubię Bstok 12.01.06, 14:43
            Wiem. Sam pisałeś, że bydgoszczanki są super! :-)
            • lusilla77 Re: Białystok - milutko 12.01.06, 16:02
              Pierwszy raz odwiedziłam Białystok w maju 2005 roku i byłam pod wrażeniem miasta
              i serdeczności ludzi. Mysle ze każde miejsce ma swoj urok ... tylko trzeba
              uważnie patrzeć i obserwować ... mówi się ze wszędzie dobrze ale najlepiej w
              domciu i to prawda ale to nie znaczy ze w innych miejscach jest bleeee ... po
              prostu sami stwarzamy klimat i kształtujemy opinie spojrrzenia wiec wiele od nas
              samych zalęzy.
              Ogólnie powiem ze ja bardzo dobrze się czułam w Białymstoku choć do domu stamtąd
              mam bardzo daleko. Pozdrawiam
            • makbrajd Re: Lubię Bstok 12.01.06, 20:16
              ja tam wolę Bydgoszcz bo to moje miasto:)
              choć żem jest urodzon w zachodnich Kujawach

a białystok?
              wstyd przyznać alem nigdy tu nie był:)
              ale będę! bo zacne miasto mi się wydaje i poznałem kilku naprawdę porządnych
              ludzi, a zwłaszcza jedną przemiłą niewiastę:)
          • kalasanty76 Re: Lubię Bstok 18.01.06, 08:36
            Byłem kiedyś w Bydgoszczy. Podobała mi się. Niektóre knajpy (nie pamiętam już
            nazw) całkiem OK (Pamiętam knajpę z samochodem w środku). Z tym miastem zawsze
            będę miał dobre reminiscencje, bo pierwszy raz tam właśnie zobaczyłem Marillion
            na żywo.
    • stefan.bialystok Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 16:44
      Zgadzam się z Tobą, Pyra!
    • venus99 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 16:50
      do dzisiaj jestem pod wrażeniem radnej pani Beaty Antypiuk.rewelacja na miarę
      europejska.cała Polska zazdrości wam p.Beaty Atypiuk.
    • Gość: WIOSKOWY Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:20
      A co dostałeś wpir.dol od kiboli Jagi ! Hej !
      • tato1 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:23
        ....Ty trzy dni.....a ja sie tu urodzilem................
        • tato1 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:27
          ...ale zawsze wracam tu jak mi jest za happy.............taka golgota........
          Taki masochizm............
        • makbrajd Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:28
          tato1 napisał:

> ....Ty trzy dni.....a ja sie tu urodzilem...............

uuuu
          rzeczywiscie?
          tak zacne miasto wydało z siebie takie coś jak ty?
          • tato1 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:35
            ..........won rolniku..........
            • makbrajd Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:37
              tato1 napisał:

> ..........won rolniku..........

rózowa piłeczka
              • tato1 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:38
                rozowa prezerwatywka?...........
                • makbrajd Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:40
                  tato1 napisał:

> rozowa prezerwatywka?...........

jeśli lubisz
                  • tato1 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:41
                    ............nie....brzydze sie toba.........won pedale........
                    • makbrajd Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:42
                      tato1 napisał:

> ............nie....brzydze sie toba.........won pedale........

ile w tobie homofobii
                      huhuhu
                      taki madry i postępowy chłopak..a jednak homofob
                      • tato1 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:43
                        ..........dbam o swoja dupe...........
                        • makbrajd Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:45
                          tato1 napisał:

> ..........dbam o swoja dupe...........

dlatego taka różowa?
                          • tato1 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:50
                            .proponuje normalne przyciemniane okulary............
    • kamilar Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 20:57
      Akurat to z moherem to g. prawda. białemustokowi można wiele zarzucić, ale moher
      jest wszędzie, dresy są wszędzie i pijana młodzież jest wszedzie
      • Gość: xxx Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:01
        To mohery sa dla ciebie takim samym zagrożeniem jak dresy i pijana młodzież?
        Gratuluje przytomnosci umysłu!!
        • kamilar Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 12.01.06, 21:05
          Gratuluje umiejętności wyciągania nietrfionych wniosków. Gdzie napisałem, że
          zagrożenie jest takie same??
          Na tym forum wielokrotnie padały zarzuty nt Białegostoku, że jest tu masa
          drechów, pijanych małolatów, od czasów ostatnich wyborów modne stały się berety.
          nie zmienia to faktu, że każdy z tych arg. jest kretyński
          • Gość: anna Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:11
            Moje pierwsze 3 dniw Białymstoku ?Pierwsze wrażenie przy wysiadaniu z
            pociągu.Jedna pani naubliżała drugiej pani,że jej słoma z butów wyłazi.
            Drugi dzień-pełne moje zaskoczenie ,że autobusy kursują regularnie według
            rozkładu i co do minuty!Tylko dlaczego ludzie na przystanku wcinają mi się do
            mojej rozmowy ze znajomą ?W autobusie pełnia zdziwienia kiedy koleżanka
            pokazuje mi Pałac Branickich i z dumą mówi,że on w centrum mista.A ja byłam
            przekonana,że my cały czas obrzeżami miasta tak jak wskazuje nazwa ulicy-Lipowa
            jedziemy w kierunku centrum. Trzeci dzień -w urzędzie załatwiamy sprawy -pełna
            komuna ,obsługa niekompetentna ,ale nawet miła .Urzędniczka zaciąga pięknie co
            może jest ciekawym zjawiskiem samym w sobie na wakacjach agroturystycznych ,ale
            nie w urzędzie.
            Cieszę się,że nie muszę tam mieszkać.
            • Gość: ... Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 16.01.06, 20:40
              my też się cieszymy
              • alex.4 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 18.01.06, 16:39
                brak parwdziwego centrum w Białymstoku jest zauważalny...
    • Gość: oless Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:23
      nie bylem jeszcze w bialymstoku jakie macie dziewczyny ladne?
      sluszalem ze to bardzo ubogie miasto? macie jakies kluby?|
      • nekroskop88 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 16.01.06, 21:23
        nie, jedyna rozrywka to sianokosy i przerzucanie gnoju
        • Gość: H Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:09
          Zapomniałeś dodać o niedźwiedziach:-)
          Żałośni są ci ludzie, którzy zakładają takie wątki...
          Pozdr.
          • Gość: anna Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:39
            A może taki wątek powinien wzbudzić choć trochę refleksji nad miastem i
            mieszkańcami...
            • Gość: CCCC Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: 212.160.236.* 18.01.06, 09:53
              Nasze miasto w niczym nie odbiega od średniej krajowej. Ani tu brzydziej, ani
              ludzie nie są głupsi. Taka gmina, panie, taka gmina ta Polska...A Poznań też
              nie rzuca na kolana. Wolę inne miejsca, np. Toruń ( oczywiście już słyszę
              śmiech- wiadomo dlaczego). Do religii mam stosunek więcej niż obojętny, więc
              mnie ten śmiech spłynie.
              • kalasanty76 Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż 18.01.06, 14:09
                Bo to kwestia gustu. Ja widziałem Poznań po raz pierwszy latem, kiedy to
                musiałem przebić się przez całe miasto z ciężkim plecakiem , żeby złapać stopa.
                Nienawidziłem wtedy tego miasta ;-)))) Później byłem pare razy i jest ok.
                Polska dla mnie to ładny i ciekawy turystycznie kraj.
                pozdr
                m
    • madzia1708 mam pytanie? 18.01.06, 14:23
      Czy u Ciebie są wszyscy w domu?
    • Gość: mima13@ gazeta. pl Re: Byłem 3 dni w Białymstoku po raz pierwszy w ż IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 06.02.06, 11:32
      Byłem w Poznaniu wiele razy i tylu sknerów nigdzie nie widziałem. Nie na darmo
      mówią, że poznaniacy wynaleźli drut - ciągnąc znalezioną złotówkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka