tneduts 04.10.05, 13:10 po dodaniu cyfer z daty urodzin wyszło 10, czy to oznacz, że mam 1 czy 10, a jeśli 10 to co znaczy ta liczba????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith_6 Re: mam numer urodzin 10 czy 1 04.10.05, 13:25 Jesteś jedynką. Sprawdź z jakich liczb powstała ta 10 (np. 28, 37) - te liczby będą, obok liczby 1, mówiły o Twojej drodze życia. Pozdrawiam Lilith Odpowiedz Link
tneduts Re: mam numer urodzin 10 czy 1 05.10.05, 12:01 a jak sprawdzić jakie liczby sa przy jedynce i jak je zinterpretować, są gdzieś na necie jakies tabelki ztego typu danymi Odpowiedz Link
tneduts Re: mam numer urodzin 10 czy 1 05.10.05, 21:31 lilith_6 napisała: > Jesteś jedynką. Sprawdź z jakich liczb powstała ta 10 (np. 28, 37) - te liczby > będą, obok liczby 1, mówiły o Twojej drodze życia. > Pozdrawiam > Lilith moja liczba 10 powstala z 37 jak to zinterpretować teraz?? Odpowiedz Link
lilith_6 Re: mam numer urodzin 10 czy 1 05.10.05, 23:01 Pomiędzy cyframi w karcie numerologicznej istnieją harmonijne lub nieharmonijne relacje. Jeślei podliczby z których składa się liczba Twojej drogi życia tworzą relację harmoniją, będzie nam prościej urzeczywistnić tą drogę. I odwrotnie, jeśli tworzą nieharmonijną relację, nie będzie lekko i przyjemnie dlatego, że będą na Ciebie wpływały sprzeczne energie. Musisz odczytać jaką energię kryje w sobie każda liczba i jak to się ma do innych liczb i ich znaczenia. Liczby 7 i 3 raczej nie współgrają ze sobą - tak wyczytałam na stronie: www.umysl.pl/ezoteryka/212.php Dział numerologia jest tam dobrze opracowany. Życzę przyjemnej lektury Odpowiedz Link
lilith_6 Re: mam numer urodzin 10 czy 1 06.10.05, 13:13 Wg Gladys Lobos wibracje 3 i 7, mimo że zupełnie odmienne, tworzą bardzo korzystne połączenie - dotyczy to co prawda zestawienia liczby serca z liczbą ekspresji zewnętrznej, ale chyba można rozciągnąć tą regułę na relacje innych liczb Odpowiedz Link