Dodaj do ulubionych

mam numer urodzin 10 czy 1

04.10.05, 13:10
po dodaniu cyfer z daty urodzin wyszło 10, czy to oznacz, że mam 1 czy 10, a
jeśli 10 to co znaczy ta liczba?????
Obserwuj wątek
    • lilith_6 Re: mam numer urodzin 10 czy 1 04.10.05, 13:25
      Jesteś jedynką. Sprawdź z jakich liczb powstała ta 10 (np. 28, 37) - te liczby
      będą, obok liczby 1, mówiły o Twojej drodze życia.
      Pozdrawiam
      Lilith
      • tneduts Re: mam numer urodzin 10 czy 1 05.10.05, 12:01
        a jak sprawdzić jakie liczby sa przy jedynce i jak je zinterpretować, są gdzieś
        na necie jakies tabelki ztego typu danymi
      • tneduts Re: mam numer urodzin 10 czy 1 05.10.05, 21:31
        lilith_6 napisała:

> Jesteś jedynką. Sprawdź z jakich liczb powstała ta 10 (np. 28, 37) - te
        liczby
        > będą, obok liczby 1, mówiły o Twojej drodze życia.
        > Pozdrawiam
        > Lilith

moja liczba 10 powstala z 37 jak to zinterpretować teraz??
        • lilith_6 Re: mam numer urodzin 10 czy 1 05.10.05, 23:01
          Pomiędzy cyframi w karcie numerologicznej istnieją harmonijne lub nieharmonijne
          relacje. Jeślei podliczby z których składa się liczba Twojej drogi życia tworzą
          relację harmoniją, będzie nam prościej urzeczywistnić tą drogę. I odwrotnie,
          jeśli tworzą nieharmonijną relację, nie będzie lekko i przyjemnie wink dlatego,
          że będą na Ciebie wpływały sprzeczne energie.
          Musisz odczytać jaką energię kryje w sobie każda liczba i jak to się ma do
          innych liczb i ich znaczenia. Liczby 7 i 3 raczej nie współgrają ze sobą - tak
          wyczytałam na stronie: www.umysl.pl/ezoteryka/212.php
          Dział numerologia jest tam dobrze opracowany. Życzę przyjemnej lektury smile
        • lilith_6 Re: mam numer urodzin 10 czy 1 06.10.05, 13:13
          Wg Gladys Lobos wibracje 3 i 7, mimo że zupełnie odmienne, tworzą bardzo
          korzystne połączenie - dotyczy to co prawda zestawienia liczby serca z liczbą
          ekspresji zewnętrznej, ale chyba można rozciągnąć tą regułę na relacje innych
          liczb smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka