Dodaj do ulubionych

Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os

04.05.06, 21:23
Dlaczego sss9 i spolka lamia netykiete a tylko ja zostaje zabanowany?
Czyzby sss9, somepoint210 i braid byli swietymi krowami na slaskich forach?

Kiedy zrobicie porzadek z tymi panami?

oppelner_os
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 04.05.06, 23:02
      Lepiej najpierw sprawdź, co to Netykieta.
      Niestety, Ciebie musiałem wycinać wielokrotnie, a "spółki" nie. Co najwyżej
      braid nieraz na to zasługuje, ale nie na obszarze mojej działalności.
      • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 04.05.06, 23:15
        A co powiesz o obrazliwych wpisach twojego kumpla sss9 na silesianie i gliwickim
        Hyde Park?

Mam podac linki?
        • bartoszcze Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 04.05.06, 23:23
          Lepiej je podaj do abuse:)
          • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 04.05.06, 23:26
            Troche to potrwa niestety, bo jest ich mnostwo niestety.
            Juz zglosilem sprawe do abuse.
            Mam nadzieje, ze wreszcie ktos kompetrentny zajmie sie tym cwaniaczkiem sss9.
            • willi2 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 00:39
              Oppelner

SSS to zmija i pewnie sie teraz gdzies tam wija :)

a poza tym mnie tez Bartus sp admin kiedys banowal na 4 godziny.

Ale jakby co to zawsze mozesz liczyc na mnie we walce z adminami ,jak i z tymi
              samozwanczymi iz tymi co naduzywaja wladzy !

Mam na koncie juz :
              1 admina i 4 ekspertow.
              :D
              • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 00:49
                Mnie zabanowali najpierw do 01:00 a teraz stoi, ze na stale.
                Mafia i nic wiecej Willi. Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze nikt nie widzi,
                co sss9 wypisywal na mnie na Silesianie. Taki jest juz ten polski ciemnogrod.
                Moim zdaniem mozemy do jednego worka wlozyc wszystkich adminow slaskich z jednym
                wyjatkiem na fBB.

Dzieki Willi za wsparcie.
                Uwazam, ze to walka z wiatrakami, bo swoj swojemu ... lize.
                • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 01:15
                  Niestety to co napisalem o mcmaximie z fBB jest juz nieaktualne.
                  Nasza administracja pozbawila go uprawnien moderatora.
                  Na forum GW rzadza ludzie gloszacy tzw. jedynie "sluszne" poglady.

Pozostawiam to bez komentarza. Nawet Bartoszcze nie jest wstanie nic w tej
                  sprawie zrobic. No comments - polski grajdolek (ciemnogrod):(((
              • bartoszcze Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 00:52
                Och, Radziu, Radziu:))
                Już Cię pytałem, skąd wnioskujesz, że to ja Cię banowałem - na tych łobrozkach
                masz ta gdzieś napisane "to ja, Bartoszcze"?
                A jak na koncie masz tylko adminów i ekspertów, to informuję, że to waluta
                niewymienialna - bo wirtualna; głodny będziesz chodził, chyba że przyszła żonka
                ma kasę:))
                • willi2 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 01:10
                  Jak zwykle Bartus,katowicki ynteligent dal popis swojej prymitywnej polskiej
                  kultury :D.

Bartus to taki leser,ktorego baba i rodzice utrzymuja.Jedynie co on potrafi to SOS
                  zrobic i kombinowac.

W szachy grac nie chce ze mna,bo sie boi ze przegra :D

oj oj Bartus :D
                  • willi2 P.S. 05.05.06, 01:14
                    bi.gazeta.pl/ludzie/5/35/z2785G.jpg
                    Bartus taki zamozny jest :D,ze nawet na obraczke go niestac.
                    Taka jak on nosi ,to mozna u nas na torgu za 5 euro kupic :D
                  • bartoszcze Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 10:46
                    Radziu, już Ci pisałem, że jak chcesz grać ze mną w szachy, to możesz mi
                    dopomóc i znaleźć program, który będzie miał dwie opcje: możliwość gry human
                    vs. human i możliwość zapisu partii.
                    Szachownicy obecnie w domu nie mam:) i nie będę specjalnie kupował ani robił,
                    przynajmniej dopóki nie będę miał zagrać w szachy z własnym dzieckiem:)
                    • jureek Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 12:32
                      bartoszcze napisał:

> Radziu, już Ci pisałem, że jak chcesz grać ze mną w szachy, to możesz mi
                      > dopomóc i znaleźć program, który będzie miał dwie opcje: możliwość gry human
                      > vs. human i możliwość zapisu partii.

Zobacz na:

grylogiczne.onet.pl/index.jsp
                      Nie wiem, jak z zapisem partii w szachach, bo gram tam w scrable i belgijkę
                      tylko, w scrable mam zapisane u nich wszystkie partie, jakie tam rozegrałem.
                      Pozdr.
                      Jura
                    • willi2 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 15:08
                      Bartus to napisz ,ze nie potrafisz !
    • willi2 bartus mial miec awans :) 05.05.06, 01:22
      ale nic z tego nie wyszlo :D
    • fc.st.pauli Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 09:00
      Osobnik "oppelner_os" aka "oppelner.os" aka "oberschlesier_de" podobnie
      jak "willi2" aka "mercedes-benz" aka "Energie Cottbus" wielokrotnie glosil i
      glosi dalej na forum teksty neonazistowskie, neofaszystowskie, rasistowskie i
      neohitlerowskie. Pytanie dlaczego jest wycinany jest czysta prowokacja i samo w
      sobie pytaniem retorycznym.

Nie dla neonazistow

FC St. Pauli
      Welcome to Hells Bells
      • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 09:20
        Twoj wpis jest prowokacja. Podaj link na chocby jedna moja neonazistowska
        wypowiedz. Watpie, ze cos znajdziesz, bo takich wpisow nigdy nie dokonywalem.

Po drugie nie mam nic wspolnego z nickiem "oberschlesier_de"
        Poniewaz mij nick "oppelner_os" zostal zabanowany, uzywam tymczasowo
        "oppelner.os", rowniez dla dokonania niniejszego wpisu.

Uzytkownik fc.st.pauli jest kolejnym klonem uzytkownika braida:(
        • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 09:26
          Tu link na wypowiedz tego klona st.pauli

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=41242877&a=41296390
          Moze admin raczylby sie tym zainteresowac?
          • oppelner.os sss9 usuwa swoje obrazliwe wpisy pod moim adresem 05.05.06, 10:20
            Ciekawe kiedy usunie ten wpis:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=41242877&a=41295729
    • jabbur Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 12:04
      Zostałeś słusznie zgłoszony. Jeżeli znasz inne trolle - napisz do forum.abuse.
      To, że ktoś narusza netykietę nie oznacza, że możesz także Ty.
      pozdrawiam,
      • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 14:40
        Racja Jabbur:)

Najwazniejsze jest, aby Twoi koledzy: sss9, baraid i somepoint210 byli zadowoleni.

Milego dnia:)
        • willi2 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 14:58
          Co ciekawe,ze na Gliwicach admini podsycaja antyniemiecka atmosfere.
          Admini na Gliwicach skutecznie zniechecaja osoby pochodzenia niemieckiego
          do opuszczenia forum.
          Wysmiewaja Slonski jezyk ,szczuja innych internautow przeciwko nam.

Trudno tutaj przytoczyc jakis fragment,poniewaz manipuluja swoimi watkami.
          Tematy raz znikaja,tu znowu pojawiaja sie.

Administracja Gliwic to sa przedstawiciele spoleczenstwa naplywowego,ktora z
          prawdziwymi Gliwicami niema nic wspolnego.

Podczas wyborow nowych adminow na slonskich forach dochodzi do duzych naduzyc.

• sss9 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 15:15
            willi2 napisał:
            > Admini na Gliwicach skutecznie zniechecaja osoby pochodzenia niemieckiego
            > do opuszczenia forum.

powinieneś być im za to wdzięczny, a ty szczujesz "niemiecki" Radosławie z
            Raciborza. :)))
            • willi2 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 15:24
              sss9 zniechecacie Slonzokow do pisania na Gliwicach !
              • sss9 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 15:49
                willi2 napisał:

> sss9 zniechecacie Slonzokow do pisania na Gliwicach !

nie rozśmieszaj...
                jeśli już, to zniechęcać należy wszelkich prowokatorów i trolli, do której to
                kategorii przecież się zaliczasz Radeczku. :)
                • willi2 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 15:52
                  sss9 !

Wy wszystkie nasze dyskusje uwazacie za prowokacje.
                  Wejdz na Gliwice tam az od polskich prowakacji kipie.

Te wasze watki o NRD,o Slonzakach,wsiokach,wrozbach itd,to sa wasze durne
                  prowokacje
                  • willi2 Do NowoGliwiczan ! 05.05.06, 15:57
                    Nie bede zakladal watku na waszym forum,bo go ignoruje.
                    Ale musicie pamietac,,ze zawsze bedziecie kims drugim na Gliwicach !

gorole nigdy szacunku starszym okazac nie potrafia,bestosz zawsze bede
                    gburowatymi prymitywami !
                  • sss9 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 15:57
                    :))) linki, linki, linki...
                    znajdź proszę jakiś programik do nasączania inteligencją twoich prostackich
                    prowokacji. :)
                    • willi2 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 16:14

sss9 ,natomiast ty smierdzisz tandetna bizuteria.Tak jak twoj wlasciciel bartus
                      hahaha
                    • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 16:43
                      Jakie linki? Od wczoraj pilnie sprzatasz kompromitujace ciebie wpisy i watki.
                  • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 16:41
                    Masz racje willi. Niemal wszystkie ich watki skierowane sa przeciwko Slazakom i
                    Niemcom. Razem z Braidem i Somepointem prowokuja innych uzytkownikow.
                • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 16:39
                  A gdzie zostawiles swoje klony?
          • somepoint210 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 15:36
            willi2 napisał:

> Admini na Gliwicach skutecznie zniechecaja osoby pochodzenia niemieckiego
            > do opuszczenia forum.

Co by oznaczalo, ze skutecznie zachecaja do pozostania na forum.
            Polski jezyk trudna jezyk:)))

> Wysmiewaja Slonski jezyk ,szczuja innych internautow przeciwko nam.

Linki, linki Radoslawie.

> Trudno tutaj przytoczyc jakis fragment,poniewaz manipuluja swoimi watkami.
            > Tematy raz znikaja,tu znowu pojawiaja sie.

Zapominasz, ze admini widza znacznie wiecej, niz my, wylapaliby tego rodzaju
            manipulacje. No i zapytam o przyklady znikania i pojawiania sie "tematow",
            chocby jeden prosze Radoslawie:)

> Administracja Gliwic to sa przedstawiciele spoleczenstwa naplywowego,ktora z
            > prawdziwymi Gliwicami niema nic wspolnego.

A co to sa "prawdziwe Gliwice"? Co to jest "spoleczenstwo naplywowe"? Wyjasnij
            w kontekscie wirtualnym:)
            Jakie sa twoje zwiazki z Gliwicami? Podobno raz jestes z Raciborza, innym razem
            z Rybnika:)

> Podczas wyborow nowych adminow na slonskich forach dochodzi do duzych naduzyc.

Linki, linki, linki Radoslawie, inaczej bedzie to tylko czcza gadanina.
            • willi2 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 15:47
              Uzywam znakomitych programow ,ktore bardzo skutecznie nagrywaja wszelkie zmiany
              na forum.Niech zainteresowani sobie sciagna taki programik jest darmowy.

Z pracy tego programu wynika,ze nie ktore watki znikaja rano,by pojawic sie pare
              godzin pozniej.

• somepoint210 Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 15:56
                willi2 napisał:

> Uzywam znakomitych programow ,ktore bardzo skutecznie nagrywaja wszelkie
                zmiany
                > na forum.Niech zainteresowani sobie sciagna taki programik jest darmowy.
                >
                > Z pracy tego programu wynika,ze nie ktore watki znikaja rano,by pojawic sie
                par
                > e
                > godzin pozniej.

Jasne:))) I do tego Amerykanie nie wyladowali na ksiezycu, to
                wszystko "globalistyczno-syjonistyczna" propaganda i teoria spiskowa przeciwko
                Niemcom i niemieckim Slazakom:) Willi, wez tydzien urlopu od forum, szczerze
                polecam:)
                • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 16:47
                  Jak zwykle bla bla bla nie na temat. Typowy Somepoint:(
            • oppelner.os Re: Dlaczego zostalem zabanowany? oppelner_os 05.05.06, 16:45
              Od wczoraj sprzatacie po sobie na wszystkich forach. Admini widza mniej niz
              wasza sw. trojca. Nie ma o czym mowic z wami pseudointeligentami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka