aiwon 04.06.06, 20:09 pedzimy na nasza sale img385.imageshack.us/img385/5866/przedsala9ur.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzieszczynka do aiwon 04.06.06, 20:15 Za każdym razem kiedy patrzę na Wasze zdjecia, to na twarzy maluje mi się szeroki uśmiech- ślicznie wyglądacie. Aiwon, powiedz proszę co robiłaś ze swoimi paznokciami? Przedłużałaś, zakładałaś tipsy? Sama się właśnie zastanawiam jaką metodę wybrać. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: do aiwon 04.06.06, 20:22 tipsy zelowe bo moje sie zlamaly a szkoda bo mam calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
dzieszczynka Re: do aiwon 04.06.06, 20:25 Ja też miałam niezłe jeszcze miesiąc temu (były takie przez 7 miesięcy), ale stres związany ze ślubem i z sesją 'unicestwił' moje paznokcie Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: do aiwon 04.06.06, 20:29 Aiwon, pięknie wyglądaliście! )) Mam prośbę! Czy mogłabyś zamieścić fotkę, na której byłaby widoczna Twoja fryzura z boku albo z tyłu? Poszukuję inspiracji na taka właśnie fryzurkę ślubną - nie "ugrzecznioną", tylko z fantazją! Jakiej długości masz włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Fryzurka 04.06.06, 20:44 mam wlosy prawie do ramion a fotke gdzies juz chyba zamieszczalam Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: Fryzurka 04.06.06, 20:46 Ojej - to musze poszukać... Była w wątku "fotki ze ślubiku"? Czy w jakimś innym? Bardzo fajnie wyglada z przodu i ciekawa jestem jaka to z tyłu "konstrukcja" Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: Fryzurka 04.06.06, 20:55 Znalazłam - ale bajer! )) Chyba długo trwało jej robienie...? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jeszcze jedna fotka :) 04.06.06, 22:32 A ja się na ten bukiet napatrzeć nie mogę. Super ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Jeszcze jedna fotka :) 04.06.06, 22:36 dzieki angrek - moja wizja zostala odzwierciedlona no moze troche tych perelek za malo Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jeszcze jedna fotka :) 04.06.06, 22:39 Chwalę, bo wybrałam taki sam,ale w bordowych różach. Nawet nie myślałam, że pewne kwiaty mogą kompletnie nie pasować. Poszłam do kwiaciarni, akurat był do odebrania pastelowy, bardzo wiosenny (róż, biel). Wzięłam go do ręki, spojrzałam w lustro i się roześmiałam Jak pastereczka, która sobie na łączce kwiatków nazrywała. Przymierzyłam ciemne bordo z zielonymi liśćmi i super ekstra, całość nabiera charakteru. Dokładnie jak u Ciebie To mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Do angrek 04.06.06, 22:41 trzeba wybrac kolor ktory pasuje i ktory sie lubi , skoro do Ciebie taki wlasnie pasuje to super czekam na fotki Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Do angrek 04.06.06, 22:58 Tobie pasował ten pomarańcz zdecydowanie, świetny wybór, jescze go sobie pooglądam, pozwolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Do angrek 04.06.06, 23:00 hehehehehehheheeh pewnie ogladaj do bolu hihiihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kami315 Re: Jeszcze jedna fotka :) 04.06.06, 23:05 Ile razy widzę Twoje zdjęcia od razu mi się buzia uśmiecha. Aiwon, ależ Ty jesteś rozpromieniona! Pod każdym kolejnym zdjęciem można by umieścić napis: Mój najpiękniejszy dzień w życiu )) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Jeszcze jedna fotka :) 04.06.06, 23:14 witam kami315 ja wolalabym podpisac "Jeden z najpiekniejszych w zyciu " ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kami315 Re: Jeszcze jedna fotka :) 04.06.06, 23:15 SłUSZNIE - POPIERAM )) Co nie zmienia faktu, że wygląda na najpiękniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
kotka81 Re: Jeszcze jedna fotka :) 04.06.06, 23:22 takie male pytanko ,jak dlugo jestescie razem? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka81 Re: Jeszcze jedna fotka :) 04.06.06, 23:41 Masz racje , ja po prostu lubie cyferki.A tak przy okazji to sliczne zdjecia i slicznie razem wygladacie .Pozdrawiam cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka81 Do Aiwon 04.06.06, 23:50 Nie nie matematyk , rzeklabym nawet ze antytalent matematyczny.A mimo tego lubie cyferki i wszelakie zestawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomkiewicz73 Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 00:02 Nie powinienem się wtrącać w tak subiektywnych i nienaruszalnych sprawach jak wygląd osobisty, ale sama sobie winnaś ten brak umiaru i poczucia estetyki. CZy tak ogromna ilość tuszu i cieni miała zakryć Twoje podobieństwo do byłego prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego ? Wiesz, dlaczego jestem złośliwy ? Bo wydaje mi się, że wraz ze swoim mężem reprezentujecie pokolenie totalnie zdegradowane estetycznie. Takie cool-bractwo, które lubi żel i słowa typu "sorki" itp. Drażnisz mnie, drażni mnie Twój wygląd. Przyjmij to do wiadomości i proszę Cię, nie replikuj w typie, że zazdroszczę, że jestem frustratem, że ważę dwieście kilo i mam pryszcze w środku ucha i że moja babcia była strażnikiem w obozie zagłady. PO prostu przyjmij to do wiadomości. Chciałbym, żeby mój post niejako złamał wszędobylskość wizualnej miernoty. To nie jest prowokacja, a jedynie reakcja. A więc do dzieła, zareaguj, tylko uprzedzam, mądrze !! Zapewne Twój mąż będzie roztaczał wizję zabicia mnie lub nasłania na mnie jakiegoś pit bulla w dresie. Wygląda mi na takiego, co zna się na rzeczy. To też mi wybacz, ale za dużo dookoła widuję typów podobnych do bull- terrierów. Nie radzę sobie z tym, dlatego jestem teraz chamski i złośliwy. ALe co tam, i tak posypie się lukier. Byle miał pokrycie w rzeczywistości, a nie tylko w trendy-debilizmie. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 00:16 o gustach sie nie dyskutuje !!!!!!!!!!! pozdrawiam antytrenda! Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 00:55 tomkiewicz73 napisał: "Nie jestem antytrendem, ja po prostu nie rozumiem tych czasów." moze i siebie tez nie rozumiesz ........!? mądry głupiemu ustępuje i dlatego ten świat tak wyglada!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
pelka-ka Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 00:58 > tomkiewicz73 napisał: > > "Nie jestem antytrendem, ja po prostu nie rozumiem tych czasów." > Jesteś zabawny)))) Ale od smiechu powstrzymuje mnie obawa, że za tymi śmiesznymi ataczkami na wygląd innych może kryć się jakaś b.smutna i skrzywdzona duszyczka... Odpowiedz Link Zgłoś
pelka-ka Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 01:01 Ale nie jesteś przypadkiem jakimś znjomym aiwon, który chciał sie z nia żenić i teraz cierpi, że ona wybrała innego...? Odpowiedz Link Zgłoś
mexx100 Do aiwon 05.06.06, 09:11 Bardzo podoba mi sie twoja suknia sama o takiej marze czy moglabys podac orientacyjna cene salonowa tej sukni? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Do aiwon 05.06.06, 09:42 zignorujmy tego gościa... czy kto to jest ten kto to pisze... chyba mu wątki lub fora się pomyliły... przemilczmy te komentarze Aiwon wyglądacie na bardzo szcześliwych jeszcze raz gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
anyankaa Re: Do aiwon 05.06.06, 11:20 A ja mam pytanie o biżuterię - szukam do sukienki takich pojedynczych perełek (tzn. jedna na szyję i pojedyncze w kolczykach), widzę że Ty masz takie wydłużane. Mogłabym wiedzieć gdzie je kupiłaś? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 09:37 tomkiewicz.... ja osobiście mam Cię juz serdecznie dość po waszych z mariszką, pouczających moralizatorskich postach dotyczących waszych obrzydliwych obrączek. Jesteś jakims skończonym kretynem jesli oceniasz ludzi po wyglądzie!!!!!! Czy twój mózg nie potraiafi przyjąć do wiadomości że ktos może być atrakcyjny dobrze ubrany wysportowany zadbany a jednocześnie inteligenty, wykształcony, wrażliwy, majacy szerokie horyzonty.... jesli nie spotkałeś takich ludzi w swoim zyciu to bardzo ci współczuje. Może warto poznać trochę ludzi a nie być zapatrzonym w siebie bufonem. jaka kolwiek dyskusja z tobą nie ma najmniejszego sensu, juz wiele osób próbowało w pamietnym wątku o obraczkach choc troche uświadomić ci że może nie tylko ty masz rację. jak juz ktoś powiedział to przelewanie z pustego w próże. Odpowiedz Link Zgłoś
langusta1980 Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 21:06 tomkiewicz szkoda slow dla Ciebie ty desperacie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 21:37 Hahaha - langusta 1980 wyjęłaś mi to z ust Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 21:37 przypominasz na tym zdjeciu moja kolezanke Anie Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Tomkiewicz...daj swoja fote!!!!moze byc z Mariszka 05.06.06, 21:40 czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Tomkiewicz...daj swoja fote!!!!moze byc z Mar 05.06.06, 21:48 Sprycia jesteś pewna że tego chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: Tomkiewicz...daj swoja fote!!!!moze byc z Mar 05.06.06, 21:48 Po prostu uwielbiam inteligencję objawiającą się ocenianiem po wyglądzie)) Niech żyją stereotypy!)) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka371 Re: Tomkiewicz...daj swoja fote!!!!moze byc z Mar 06.06.06, 16:07 marishka.bloog.pl/gal,21199,. Pozdrawiam Panie, hihihi ) Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 :))))))))))) 06.06.06, 20:09 ne komentuje, no moze tylko tyle: Nie moj typ ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: Tomkiewicz...daj swoja fote!!!!moze byc z Mar 06.06.06, 21:40 tam nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: Tomkiewicz...daj swoja fote!!!!moze byc z Mar 06.06.06, 21:56 Wczoraj wieczorem jeszcze było... Ale czy jest czego żałować? Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Tomkiewicz...daj swoja fote!!!!moze byc z Mar 06.06.06, 22:02 fotki zostały ukryte...zbyt duże branie miałby chłopina )))))))) żałuj że nie widziałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Tomkiewicz...daj swoja fote!!!!moze byc z Mar 06.06.06, 22:22 ciekawe czemu zostaly ukryte czyzby tez do kwasniewskiego podobny? hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Tomkiewicz...daj swoja fote!!!!moze byc z Mar 06.06.06, 22:28 prosze cie, nawet w 1% nie jest podobny do Olka )) jest...hmmm...poprostu jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
paola_j Gratuluję 06.06.06, 23:17 Aiwon-a mnie się podobał Twoj makijaż, Twoja sukienka,fryzura, bukiet, uśmiech, błysk w oczach, długie rzęsy(Najdroższemu też się podobało)...Wszystko współgrało ze sobą,tworzyło całość, Twój mąż oczywiście też współgrał z Tobą- wyglądaliście uroczo i gratuluję. I życzę szczęścia!Nie znam was i nie będę oceniać po wyglądzie -z resztą w jakim celu miałabym to robić?Po co? A jeśli mam coś powiedzieć na temat ogólnego wrażenia ze zdjęcia - myślę sobie - ładna para, ładnie wyglądali.Ot tylko i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
inez_82 Re: Jeszcze jedna fotka :) 05.06.06, 22:38 Widać ze lubisz prowokować. Pozostawiam większosć twoich słów bez komentarza ale na to co napisałeś o swojej "Ukochanej" nie mogłam nie odpowiedzieć. Zapewne wiesz, że pokazywała ona na forum swoje zdjęcie. To stwierdzenie"stanowczość wampira" wprost zwaliło mnie z nóg. Doprawdy przezabawne. Unikam krytyki wyglądu innych bo sama cudem świata nie jestem, ale naprawde na tych zdjęciach twoja ukochana wygląda zupełnie pospolicie i po prostu brzydko i żadna nawet kobiecość z niej nie "wyziera". Ale jak mówi stare przysłowie:Każda potwora ma swego amatora...wiec cieszę sie ze i ona mogła sie komuś spodobać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dwazera Re: Jeszcze jedna fotka :) 06.06.06, 10:02 zabawne..."dyskutujecie" z Tomkiewiczem a najeżdżacie na Marishkę.Gdzie tu logika?Łatwiejszy cel czy brakuje argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
inez_82 Re: Jeszcze jedna fotka :) 06.06.06, 21:37 Oni są obydwoje nielogiczni jeśli mozna to tak ująć. Kto wie czy tych postów jedna osoba nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
skubaniutka Re: Jeszcze jedna fotka :) 10.06.06, 21:45 "zazdroszczę, że jestem frustratem, że ważę dwieście kilo i mam pryszcze w środku ucha i że moja babcia była strażnikiem w obozie zagłady." "Widziałąś kiedyś rys pogański z łagodnymi oczami i dobrem, ale i stanowczością wampira na twarzy ? Taka jest Moja Ukochana" o kurczę nie mogę po prostu jedno jest pewne, masz talent do pisania książek w stylu Chmielewskiej albo Lewandowskiego (Konrada). Nie marnuj się, błagam, napisz coś. Dla mnie pierwszy egzemplarz z aurografem )) urzekło mnie zwłaszcza zestawienie pogańskiego rysu (jednego) ze stanowczością wampira nie daj nam zginąć w domysłach, dlaczego akurat wampir???? plisss D fanka barwnych opisów )) Odpowiedz Link Zgłoś
skubaniutka Re: Jeszcze jedna fotka :) 10.06.06, 21:46 aurograf to złoty autograf ;P literówki zdarzają się najlepszym Odpowiedz Link Zgłoś
muszalik20051973 Re: Jeszcze jedna fotka :) 11.07.06, 00:03 Wagon pudru? Kupiłaś tonę (no ze trzy) pachnideł? Gdzie sprzedają pudry i kremy na pociągi w detalu? Odpowiedz Link Zgłoś