Dodaj do ulubionych

STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P

11.09.06, 20:30
Chciałam się spytać jak to jest ze stołówką KULu? :) Czy tanio, dobrze i
oczywiście smacznie, czy opłaca się stołować tam i czy jest na to czas? z
góry dzieki za odp.:D
Obserwuj wątek
    • kulowski_student Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 11.09.06, 20:58
      tanio i bardzo smacznie. Goraco polecam
      • xsia1 Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 11.09.06, 21:03
        a ja mam pytanko czy jakieś jedzonko znajdzie sie w okolicy wydziału
        matematyczno-przyrod.
        i akademików na Konstantynowie :)
        • rilian Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 12.09.06, 09:05
          hehe, w tesco są ciepłe wyżerki - wiesz, takie kurczaki, lecza itd. w sumie to
          niezbyt daleko, tylko czy jelitka wytrzymają?...
    • kulowski_student Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 11.09.06, 22:08
      na pytanie xsii niestety nie znam odp <nie ten wydział sorka> Madlon apropos
      czasu to ty o ile pamietam jestes na prawie, i zapewniam cie na 1 roku bedziesz
      miala mnostwo czasu :)
      • madlon Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 12.09.06, 13:19
        Dzięki Kamilu, zgadza sie 1 rok prawicy ;):D Magdalena jestem :)
        • kulowski_student Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 12.09.06, 14:04
          miło mi :))) Ładne imię <mam do niego sentyment> :) Powodzenia na 1 roku
          • madlon Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 13.09.06, 00:29
            :*
            • d.aga87 Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 13.09.06, 14:37
              Mam jeszcze pytanko o stołówkę. Kupuje się karnet na określoną ilość obiadów
              (do wykorzstania kiedy się chce) czy "miesięczny" (chodzi się codziennie)???
              • sc0tty Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 13.09.06, 15:44
                Z tego co ja sie dowiedzialem to mozna wykupic karnet (ale musisz na 2 dania) albo kupowac kazdego dnia. I wowczas nie musisz 2 dania.
                • werni453 Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 13.09.06, 20:49
                  a ile kosztuje to kosztuje (tak mniej wiecej) i gdzie mieści sie ta stołówka
                  • morgankax Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 14.09.06, 09:50
                    Chyba tuż koło staraego budynku KULu, tak przynajmniej wynika z mojego wstępnego
                    rozpoznania terenu...

Ja tez mam pytanko - czy żarełko jest w głównej mierze mięsne, czy da radę tak
                    wylawirować, żeby schabowe jeść okazjonalnie... Mięso jem bardzo żadko, więc
                    drastyczna zmiana nie zrobiłaby mi dobrze...
                    • kulowski_student Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 14.09.06, 12:40
                      tak w Starym gmachu sie znajduje. Zupka kosztuje 1,70 drugie jest drogie cos ok
                      6 zeta, ale jak kupuje sie abonament to wychodzi taniej. Musze zmartwic bo
                      czesto jest jakies miesko. Za to gwarantuje ze w piatek nigdy go nie dostaneisz.
                      Czesto sa rybki i inne nie miesne potrawy, np pierożki
                      • d.aga87 Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 14.09.06, 12:53
                        hmm... ciężko z tym mięsem.. :( a nie ma np. dwóch drugich dań do wyboru? :D
                        • kulowski_student Re: STOŁÓWKA czyli MNIAM MNIAM? :P 14.09.06, 13:38
                          są, ale i tak masz sporo mieska. Oni bardzo lubią robic cos mielonopodbnego- ja
                          to tak nazywam :) i to jest czesto w roznych formach, raz na to papryczke
                          położą, raz serek, innym razem wepchna tam do srodka pieczarki :) Ale i tak jest
                          dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka