rychu_z_przemysla 18.03.03, 16:45 Cześć! Czy to prawda, czy tylko plotka? Podobno maja być zlikwidowane fora regionalne z małą ilością postów. Pozdrawiam. Rychu Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:04 ja slyszalam ze maja byc oddane w dobre rece. Link Zgłoś
tebe Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:12 W najlepsze - w ręce użytkowników. Zostawimy te najbardziej aktywne. Resztę - jak pisałem około połowy - będziemy prywatyzować... Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:14 bedziecie im patrzec na rece przed przekazaniem insygniow wladzy? Link Zgłoś
tebe Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:20 Na pewno w jakiś sposób sprawdzimy ich historię. Mamy bogate archiwa :-) Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 19:41 tebe napisał: > Na pewno w jakiś sposób sprawdzimy ich historię. Mamy bogate archiwa :-) Dla gówniarzy może i to zabawne. Mnie za cholerę nie smieszy. Ciary mi tylko po plecach przeszły i niesmak odczułem. Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: 195.116.200.* 26.03.03, 10:15 Tebe napisał: "Zostawimy te najbardziej aktywne. Resztę - jak pisałem około połowy - będziemy prywatyzować..." Co to znaczy "najbardziej aktywne"? Z dużą liczbą wątków czy postów? Czy weźmiecie pod uwagę to, że forum z małą liczbą wątków a dużą liczbą postów jest aktywne, tylko że ludzie mają określone zainteresowania i nie rozpraszają uwagi na wiele tematów? Moim zdaniem, takie właśnie podejście byłoby słuszne. Ale decyzja należy, rzecz jasna, do Was. Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:13 A właśnie, Anielu - mam na oku takie jedno regionalne dla siebie; bardzo milusie - jak na forum, na którym od dawna nikt nie pisze... Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:15 aha a co rigel na to? odda bez walki? ps. nikt nie pisze bo nikt nie jest zwykle zalogowany, a przed nieazlogowanymi ryglujecie drzwi Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:18 Regionalne, nie riglowe. Miastowe dokładniej. A tam też nie trzeba się logować. Choć po oddaniu w prywatne ręce pewnie trzeba bedzie. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:19 o, czytajac przeoczylam slowko regionalne. masz na mysli moze miejsce schadzek w C. ? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:23 nene powiedz raczej ktore forum chcesz wziac bez przetargu? Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:29 Nene, nie puszczę pary, aby ktoś mnie nie wyprzedził. To co to za C.? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:30 no ja tez nabralam wody w usta i nie puscze pary (wodnej). bede jak z szarych szeregow Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:33 Nie no, MNIE nie powiesz??? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:35 yhy, jak mi sie zdaje rzecz dziala sie przed Twoim narodzeniem (z piasku czy piany morskiej ;) Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:37 Tym bardziej powinienem wiedzieć... Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:40 aha musialbys wjechac smieciarka na smietnisko historii. a zdaje sie ze kluczyki do pojazdu ma baloo ;) Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:50 Wiem, które kabelki należy złączyć. Ale mi sie nie chce. Więc upierdliwie ponawiam apel. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:53 obawiam sie ze zabralam tamta Wielka tajemnice do grobu i nie mam jej przy sobie akurat ;) Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:55 A podobno w grobie Ciebie nie ma... Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:57 ale Tajemnica została tam pogrzebana bez szansy na Powtorne Przyjscie. i niech tak zostanie ;) Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 18:08 Miałaś na mysli schadzkę z W. Zachodnim? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 18:10 o. dokopałeś się ? :) Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 18:15 Na deptaku z filmującym Chrisem? Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: 217.197.165.* 18.03.03, 17:20 Czy swita nadzieja na odejscie anieli? Wiedzialem ze dzisiejszy dzien nie bedzie taki jak inne... Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:25 ja z kolei wyglądam kiedy przestaniesz mnie nieudolnie zabawiac czyms na ksztalt czy bezksztalt rozmowy Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:26 slowko dnia mi w ferworze ucieklo spod palcow Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: 217.197.165.* 18.03.03, 17:33 Cos za duzo tego ferworu. Ooo, ja tez sie przepalcowalem - fetoru, oczywiscie. PS. Ja cie nie zabawiam - ja cie po prostu szczerze nie lubie. Pierwsze szczere uczucie w historii twoich kontaktow z gatunkiem ludzkim. (Ja sie nie chwale, ja po prostu jestem jednym z nich.) Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:38 a to sie swietnie sklada bo widzisz tez nie jestes moim ulubionym bohaterem forumowym (o czym jak mi sie wydaje bylam Cie uprzejma poinformowac). nie odczuwam rowniez w sobie potrzeby wymiany postow z tym zbitkiem literek "niech", w zwiazku z czym pozwolisz ze na tym zakoncze te wyjałowioną z sensu korespondencję. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: 217.197.165.* 18.03.03, 17:58 Nie bardziej ona wyjalowiona niz zbitek twoich literek. I to nie w nicku - ten nawet czasami mi cos przypomina. W tresci, ciotuniu, w tresci. I nie obiecuj ze nie bedziesz odpisywac na moje posty. Bo bedziesz. Link Zgłoś
tebe Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 19.03.03, 17:56 Odpowiedź już jest... Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 19.03.03, 19:15 Ciesze sie, ze zwrociles na to uwage. Dzieki. Mam w zwiazku z tym jeszcze jedno pytanie: Czy redakcja moglaby byc bardziej aktywna na forum Przemyśl? Link Zgłoś
tebe Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 21.03.03, 15:51 Jest redakcja portalu i są redakcje lokalne. Przemyśl to Rzeszów. Najlepiej poprosić na rzeszowskim ale my też się do nich odezwiemy. Pozdrawiam Link Zgłoś
mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 21.03.03, 16:00 tebe napisał: > Przemyśl to Rzeszów. Ooo, zmienili nazwę? Nie wiedziałem... Może najpierw Rzeszów powinien to przemyśleć? Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 21.03.03, 23:33 tebe dzięki za odpowiedź. Prosze nie używaj takich skrótów, że: "Przemyśl to Rzeszów". W Przemyślu takie skróty są źle przyjmowane. My przemyślanie nie przepadamy za Rzeszowem podobnie jak Radom za Kielcami, Słupsk za Koszalinem czy Toruń za Bydgoszczą. OK? Pozdrawiam Rychu Link Zgłoś
tarnowiak Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 22.03.03, 11:05 rychu_z_przemysla napisał: > tebe dzięki za odpowiedź. > > Prosze nie używaj takich skrótów, że: "Przemyśl to Rzeszów". > W Przemyślu takie skróty są źle przyjmowane. > My przemyślanie nie przepadamy za Rzeszowem podobnie jak > Radom za Kielcami, Słupsk za Koszalinem czy Toruń za > Bydgoszczą. OK? > > Pozdrawiam Rychu NIE OK ! BIEDNY JOŹKU Z PRZEMYśLO ojejku straszne Jóźkowo nazwano Rzeszowem, to okropne jak tak można a porównywanie niechęci Radomia do Kielc czy Koszalina do Słupska z niechęcia Przemyśla do Rzeszowa to wydaje sie co najmniej smieszne, tamte miasta są podobne i wielkościowo i gospodarczo a Jóźkowo trzy razy mniejsze od Mojrzeszowa, a gospodarczo to pewnie z 10 razy mniejsze, wieć daj se Jóźek na wstrzymanko! BUAHAHAHA Link Zgłoś
Gość: test Ω test & mdash; test & rarr; IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.03, 20:35 test – bla Link Zgłoś