Dodaj do ulubionych

Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((((

18.03.03, 16:45
Cześć!
Czy to prawda, czy tylko plotka?
Podobno maja być zlikwidowane fora regionalne z małą
ilością postów.
Pozdrawiam. Rychu
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:04
      ja slyszalam ze maja byc oddane w dobre rece.
      • tebe Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:12
        W najlepsze - w ręce użytkowników.
        Zostawimy te najbardziej aktywne. Resztę - jak pisałem około połowy - będziemy prywatyzować...
        • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:14
          bedziecie im patrzec na rece przed przekazaniem insygniow wladzy?
          • tebe Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:20
            Na pewno w jakiś sposób sprawdzimy ich historię. Mamy bogate archiwa :-)
            • Gość: lucek Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 19:41
              tebe napisał:

> Na pewno w jakiś sposób sprawdzimy ich historię. Mamy bogate archiwa :-)

Dla gówniarzy może i to zabawne.
              Mnie za cholerę nie smieszy.
              Ciary mi tylko po plecach przeszły i niesmak odczułem.
        • Gość: Mały Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: 195.116.200.* 26.03.03, 10:15
          Tebe napisał: "Zostawimy te najbardziej aktywne. Resztę - jak pisałem około
          połowy - będziemy prywatyzować..."

Co to znaczy "najbardziej aktywne"? Z dużą liczbą wątków czy postów? Czy
          weźmiecie pod uwagę to, że forum z małą liczbą wątków a dużą liczbą postów jest
          aktywne, tylko że ludzie mają określone zainteresowania i nie rozpraszają uwagi
          na wiele tematów? Moim zdaniem, takie właśnie podejście byłoby słuszne. Ale
          decyzja należy, rzecz jasna, do Was.
      • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:13
        A właśnie, Anielu - mam na oku takie jedno regionalne dla siebie; bardzo
        milusie - jak na forum, na którym od dawna nikt nie pisze...
        • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:15
          aha a co rigel na to? odda bez walki?

ps. nikt nie pisze bo nikt nie jest zwykle zalogowany, a przed nieazlogowanymi
          ryglujecie drzwi
          • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:18
            Regionalne, nie riglowe. Miastowe dokładniej.
            A tam też nie trzeba się logować. Choć po oddaniu w prywatne ręce pewnie trzeba
            bedzie.
        • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:19
          o, czytajac przeoczylam slowko regionalne. masz na mysli moze miejsce schadzek
          w C. ?
          • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:20
            Gdzie???
            • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:23
              nene powiedz raczej ktore forum chcesz wziac bez przetargu?
              • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:29
                Nene, nie puszczę pary, aby ktoś mnie nie wyprzedził.
                To co to za C.?
                • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:30
                  no ja tez nabralam wody w usta i nie puscze pary (wodnej). bede jak z szarych
                  szeregow
                  • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:33
                    Nie no, MNIE nie powiesz???
                    • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:35
                      yhy, jak mi sie zdaje rzecz dziala sie przed Twoim narodzeniem (z piasku czy
                      piany morskiej ;)
                      • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:37
                        Tym bardziej powinienem wiedzieć...
                        • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:40
                          aha musialbys wjechac smieciarka na smietnisko historii. a zdaje sie ze
                          kluczyki do pojazdu ma baloo ;)
                          • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:50
                            Wiem, które kabelki należy złączyć. Ale mi sie nie chce. Więc upierdliwie
                            ponawiam apel.
                            • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:53
                              obawiam sie ze zabralam tamta Wielka tajemnice do grobu i nie mam jej przy
                              sobie akurat ;)
                              • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 17:55
                                A podobno w grobie Ciebie nie ma...
                                • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:57
                                  ale Tajemnica została tam pogrzebana bez szansy na Powtorne Przyjscie. i niech
                                  tak zostanie ;)
                                  • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 18:08
                                    Miałaś na mysli schadzkę z W. Zachodnim?
                                    • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 18:10
                                      o. dokopałeś się ? :)
                                      • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 18.03.03, 18:15
                                        Na deptaku z filmującym Chrisem?
          • Gość: Niech Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: 217.197.165.* 18.03.03, 17:20
            Czy swita nadzieja na odejscie anieli? Wiedzialem ze dzisiejszy dzien nie
            bedzie taki jak inne...
            • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:25
              ja z kolei wyglądam kiedy przestaniesz mnie nieudolnie zabawiac czyms na
              ksztalt czy bezksztalt rozmowy
              • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:26
                slowko dnia mi w ferworze ucieklo spod palcow
                • Gość: Niech Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: 217.197.165.* 18.03.03, 17:33
                  Cos za duzo tego ferworu. Ooo, ja tez sie przepalcowalem - fetoru, oczywiscie.
                  PS. Ja cie nie zabawiam - ja cie po prostu szczerze nie lubie. Pierwsze szczere
                  uczucie w historii twoich kontaktow z gatunkiem ludzkim. (Ja sie nie chwale, ja
                  po prostu jestem jednym z nich.)
                  • Gość: aniela Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:38
                    a to sie swietnie sklada bo widzisz tez nie jestes moim ulubionym bohaterem
                    forumowym (o czym jak mi sie wydaje bylam Cie uprzejma poinformowac). nie
                    odczuwam rowniez w sobie potrzeby wymiany postow z tym zbitkiem
                    literek "niech", w zwiazku z czym pozwolisz ze na tym zakoncze te wyjałowioną
                    z sensu korespondencję.
                    • Gość: Niech Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( IP: 217.197.165.* 18.03.03, 17:58
                      Nie bardziej ona wyjalowiona niz zbitek twoich literek. I to nie w nicku - ten
                      nawet czasami mi cos przypomina. W tresci, ciotuniu, w tresci. I nie obiecuj ze
                      nie bedziesz odpisywac na moje posty. Bo bedziesz.
                      • rychu_z_przemysla Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 19.03.03, 13:24
                        • rychu_z_przemysla Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 19.03.03, 17:50
                          • tebe Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 19.03.03, 17:56
                            Odpowiedź już jest...
                            • rychu_z_przemysla Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 19.03.03, 19:15
                              Ciesze sie, ze zwrociles na to uwage. Dzieki.

Mam w zwiazku z tym jeszcze jedno pytanie:
                              Czy redakcja moglaby byc bardziej aktywna na forum Przemyśl?
                              • rychu_z_przemysla Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 21.03.03, 15:42
                              • tebe Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 21.03.03, 15:51
                                Jest redakcja portalu i są redakcje lokalne. Przemyśl to Rzeszów. Najlepiej poprosić na rzeszowskim ale my też się do nich odezwiemy.
                                Pozdrawiam
                                • mmpm Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 21.03.03, 16:00
                                  tebe napisał:

> Przemyśl to Rzeszów.

Ooo, zmienili nazwę? Nie wiedziałem...
                                  Może najpierw Rzeszów powinien to przemyśleć?
                                  • rychu_z_przemysla Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 21.03.03, 23:33
                                    tebe dzięki za odpowiedź.

Prosze nie używaj takich skrótów, że: "Przemyśl to Rzeszów".
                                    W Przemyślu takie skróty są źle przyjmowane.
                                    My przemyślanie nie przepadamy za Rzeszowem podobnie jak
                                    Radom za Kielcami, Słupsk za Koszalinem czy Toruń za
                                    Bydgoszczą. OK?

Pozdrawiam Rychu
                                    • tarnowiak Re: Bedziecie likwidowac fora regionalne ??? :((( 22.03.03, 11:05
                                      rychu_z_przemysla napisał:

> tebe dzięki za odpowiedź.
                                      >
                                      > Prosze nie używaj takich skrótów, że: "Przemyśl to Rzeszów".
                                      > W Przemyślu takie skróty są źle przyjmowane.
                                      > My przemyślanie nie przepadamy za Rzeszowem podobnie jak
                                      > Radom za Kielcami, Słupsk za Koszalinem czy Toruń za
                                      > Bydgoszczą. OK?
                                      >
                                      > Pozdrawiam Rychu

NIE OK ! BIEDNY JOŹKU Z PRZEMYśLO
                                      ojejku straszne Jóźkowo nazwano Rzeszowem, to okropne jak tak można

a porównywanie niechęci Radomia do Kielc czy Koszalina do Słupska z niechęcia
                                      Przemyśla do Rzeszowa to wydaje sie co najmniej smieszne, tamte miasta są
                                      podobne i wielkościowo i gospodarczo a Jóźkowo trzy razy mniejsze od
                                      Mojrzeszowa, a gospodarczo to pewnie z 10 razy mniejsze, wieć daj se Jóźek na
                                      wstrzymanko! BUAHAHAHA
                                      • Gość: test Ω test & mdash; test & rarr; IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.03, 20:35
                                        test – bla
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka