Dodaj do ulubionych

Wroclaw - Zespol i kamerzysta

25.10.06, 22:52
Szukam bardzo dobrego zespolu i kamerzysty na wesele we Wroclawiu. Czy moze
ktos cos polecic. Bede wdzieczna.
Obserwuj wątek
    • maciopa1 Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 25.10.06, 23:00
      Ja juz zespół mam i to rewelacyjny.Grał na weselu siostry. Znakomite prowadzenie
      i świetna muzyka. Do tego na życzenie obsługują oprawę artystyczną w kościele.
      Polecam tylko nie wiem czy jeszcze mają wolne terminy.
      • pollyannaish Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 25.10.06, 23:03
        A mozesz napiszesz jak sie nazywaja? Ile jest osob w tym zespole? Ile mniej
        wiecej kosztuja?
      • monikaitomcio maciopa1 25.10.06, 23:30
        Hey, czy mogłabyś mi podać namiary na Twój zespoł? Byłabym Ci bardzo wdzięczna.
    • erin24 Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 26.10.06, 08:50
      ja moge polecić świetnego kamerzystę i fotografa oraz zespół. nasz slub odbył
      sie w lipcu tego roku.
      Zespół 4 -osobowy: śpiewa dziewczyna (świetny głos) + 3 chłopaków(gitara,
      perkusja klawisze). Do kościoła ,można "domówić" skrzypce. Cena 2000pln (10h).

Z fotografa jesteśmy zadowoleni baaaardzo. Zdjęcia oryginalne,
      nieprzekombinowane. Film ciekawy. Oryginalny
      Jeśli jesteś zainteresowana napisz na gazetowego - podam dokładne namiary.
      • surfmag76 Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 26.10.06, 11:31
        erin24, moglabys podac nazwe i jakies namiary tego zespolu?
        • medea11 Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 26.10.06, 17:13
          A czy ktos ma namiary na jakiegos mlodego kamerzyste, ktory potrafi krecic
          jakies smieszne filmiki weselne?

Jesli chodzi o zespol to polecam The Black

www.theblack.pl

Choc ostrzegam ze sa drodzy...
          • pollyannaish Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 26.10.06, 17:56
            No podobaja mi sie. Mozesz napisac cos wiecej o tym jak prowadza impreze? Wiesz
            moze ile mniej wiecej kosztuja?
          • anna11233 Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 26.10.06, 18:02
            Oj ja na nich zachorowałam.. W zasadzie termin ślubu chciałam dostosować do ich wolnych terminów. Napisz o nich cos wiecej. Jak prowadza (i czy prowadza?) oczepiny, czy sa sympatyczni, sama nie wiem co jeszcze.. Chyba 3 tys kosztuja?

pozdrawiam!
            Ann
        • pollyannaish Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 26.10.06, 19:11
          Czy ktos z Was byl na weselu na ktorym grali np. Kramarz Band?
          • medea11 Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 26.10.06, 22:06
            Ja tez sie na nich pochorowalam i juz podpisalismy z nimi umowesmile Zostali nam
            poleceni przez Pania ktora zajmuje sie organizacja wesel w hotelu, w ktorym
            bedziemy sie bawic. Na zywo mozna ich posluchac w kazdy wtorek w knajpie "Pod
            papugami"na rynku. Niestety jeszcze nie wiem jak prowadza impreze, ale na pewno
            graja na wysokim poziomie i sa rewelacyjni. Konkursy wymyslalismy sami, bo ich
            pomysly nie przypadly nam do gustu. Srednio biora ok 3000 za wesele do 4 nad
            ranem.
            • anna11233 Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 26.10.06, 22:49
              A jaki masz termin? Bo ja zastanawiam sie nad wyborem terminu i chcę go ułozyc "pod nich". I chcial bym wiedziec jaki mi juz odpadnie smile
              Pozdrowienia i gratuluje rezerwacji!
              • pcvideo Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 27.10.06, 09:25
                Jak zalezy ci na filmowaniu to umów się na spotkanie w tej firmie
                www.masterfilm.com.pl/masterfilm_pliki/oferta_wideo.html
                • marcia811 Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 13.11.06, 14:27
                  The black to naprawdę dobry zespół.Nasz termin mieli już zajęty,ale koszt 3 tys
                  za nich to naprawdę nie jest przesada.Słuszałam juz dużo gorsze zespóły nawet
                  za...4,5 tys.
                  Kramarz Band nie polecam,grali u kolezanki-nie wiem ile kosztują,ale są bardzo
                  zwyczajni.
              • medea11 Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 27.10.06, 11:08
                My mamy wesele 28 kwietnia wiec ten terminmaja zajety.Najlepiej zadzwonic i
                sie spytac co im jeszcze zostalo. Jakis miesiac temu mieli jeszcze caly
                kwiecien wolny, ale powiedzieli mi ze odchodza juz od grania na weselach wiec
                radze sie pospieszyc. Masz ten plus ze robisz wesele we wroclawiu, a oni sa z
                wrocka i chociaz jezdza po calej Polsce to na pewno latwiej im bedzie zagrac
                tutaj na miejscu. Daj znac czy Ci sie udalosmile Powodzeniasmile
          • kartynka Re: Wroclaw - Zespol i kamerzysta 31.10.06, 11:47
            No ja bylam i bylo super! Dobrze grali, bez ociagania sie, fajnie poprowadzili.
            Tylko wpisz do umowy ze chcesz zeby mieli wszyscy takie same strojesmileMozesz
            ich posluchac na www.tsmusic.pl. Chynba zespol nr2, ale nie jestem pewna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka