Dodaj do ulubionych

Zablokować reklamy radnych na forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:59
Zablokować reklamy radnych na forum, szczególnie z porozumienia lewicy
widziałem dużo odsyłaczy jest na zasadzie - głosujcie na mnie okręg, lista,
itp . TO JEST ŻAŁOSNE PANOWIE !!!!!! ruszyć tyłki zapukać do domów
porozmawiać wysłuchać krytyki a nie reklamować się jak dziewczęta przy lesie -
SMIECH I WSTYD !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: STASIO przykład z wątku "Kandydaci do Rady Miasta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:03
      --------------------------------------------------------------------------------
      Konrad Cembrzyński – Porozumienie Lewicy

Okręg 4, Pozycja 12, Lista 21

Proszę o Państwa głos

• Gość: Lutek Star Re: przykład z wątku "Kandydaci do Rady Miasta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:58
        Jesteś Penwy Cembrzyński że dyplom administracji i PRAWA obroniłeś na
        Politechnice Radomskiej , jak to wynika z Twojej czerwonej (wręcz buraczanej)
        strony : www.tkdami.net/~sojusz/konrad.html
    • Gość: PorozumienieLewicy Re: Zablokować reklamy radnych na forum IP: *.tkdami.net 29.10.06, 15:09
      Na forum też można porozmawiać i usłyszeć słowa krytyki. Dowodem na to jest
      Twója opinia. Mamy 21 wiek co za tym idzie komputery internet forum. Wybacz ale
      w niedziele nie zamierzamy pukać do naszych wyborców. Porozumienie Lewicy nr 1.
      • Gość: STASIO Re: Zablokować reklamy radnych na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:13
        A to czerwoni mają poszanowanie dla niedzieli już się wszyscy nawróciliście -
        dzięki Bogu !!! tylko czy to nie na pokaz ?
    • cichyj Re: Zablokować reklamy radnych na forum 29.10.06, 15:12
      Właśnie przeczytałem Twoją krytykę. Tylko dzięki internetowi było to możliwe.
      Pozdrawiam
      www.januszcichy.neostrada.pl/
      Okręg 5 - lista 21 - poz.2.

• Gość: LSR Re: Zablokować reklamy radnych na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:38
        Panie Januszu boi się Pan o posadę po odwołaniu dyrekjtora CODN Pan jest
        nastepny w kolejce , taka prawda , a parwda kole w oczy .
    • Gość: krs Re: Zablokować reklamy radnych na forum IP: *.tkdami.net 29.10.06, 15:15
      Nene ma racje mamy 21 wiek Stasiu. Jesteś zakłmany. Skoro zabraniać to
      wszystkim.
    • Gość: Arkadiusz K Re: Zablokować reklamy radnych na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:46
      Kandydat Janusz Cichy wykorzystuje faktycznie internet do siania propagandy ,
      chciałbym tutaj przypomnieć list protestancyjny do pod którym podpisało się
      ponad 6 tysięcy osób jest tam też sam Janusz Cichy . Protest dotyczy odwołania
      dyrektora CODN codn.home.pl/?od=500 .Nasz przewspaniały i ucziwy Janusz
      Cichy widnieje na pozycji numer : 644 jako nauczyciel z Radomia ,a adlaczego
      nie jako dyrektor z Radomia RODN .Odpowiedź jest prosta jakby to wyglądało w
      opini publicznej dydrektor popiera dyrektora bardzo nie ładnie .Napewno Cichy
      napisze że to nie on , że ktoś wyciął kawał ,a prawda jest taka popiera się
      kolegę a przy tym kłamie .Na stronce o sobie chwali się tym że jest
      dysrektorem , ale przy podpisie pod listem protestacyjnym juz nie .Wyborcy Cie
      ocenią , mam nadzieję że czytają te forum , bo faktycznie mam XXI wiek i dostęp
      do informacji jest szybki i na każdego mozna coś znaleźć .
      Pozdrawiam Wyborca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka